sonunda boşanıyoruz

bu adam zamanında çoğumuzun vazgeçemeyeceği şeylerden kolayca vazgeçmiş.yani onun için kimse ve hiçbir şey önemli deil bunu kendi de söylüyor. bir çok kötü şey yaşadık ama tüm bunların nedeni bizim anlaşamamızdı.şu an için başka birinin olduğunu sanmıyorum.bunu anlatmaya çalışırken de ister istemez onu savunuyorum. ama bu şuanda aslında hiç istemediğim bir şey bu çünkü olmadığını düşündüğümde aslında ile başlayan cümleler geliyor aklıma .iyi yönlerini aklıma getirmek istemiyorum anlayacağınız. tabi herkes buraya yorum yazmakta serbest ama bu ara tahmin edersiniz ki kafam allak bullak

bu adam zamanında çoğumuzun vazgeçemeyeceği şeylerden kolayca vazgeçmiş.yani onun için kimse ve hiçbir şey önemli deil bunu kendi de söylüyor. bir çok kötü şey yaşadık ama tüm bunların nedeni bizim anlaşamamızdı.şu an için başka birinin olduğunu sanmıyorum.bunu anlatmaya çalışırken de ister istemez onu savunuyorum. ama bu şuanda aslında hiç istemediğim bir şey bu çünkü olmadığını düşündüğümde aslında ile başlayan cümleler geliyor aklıma .iyi yönlerini aklıma getirmek istemiyorum anlayacağınız. tabi herkes buraya yorum yazmakta serbest ama bu ara tahmin edersiniz ki kafam allak bullak

Eşini en iyi sen tanırsın tabiki de
İyi düşün iyi karar ver.
Pazartesi günü seminerler başlayacak lütfen güçlü ol,
üzgün olduğunu , ayrılacağın için mutsuz olduğunu asla kimseye belli etme.
içinden ağlamak geliyorsa toplum içinde gözyaşlarını içine akıt, eve gidince de bağıra bağıra ağla.

Bir kadın yüzünden ya da başka sebepten olmasının ne önemi var ki?
Eşin senden vazgeçiyor mu vazgeçiyor sen acı çekiyor musun çekiyorsun..
Niçin başka kadın ihtimali seni daha çok üzüyor?
Sebep ne olursa olsun bu kadar kolay vazgeçilir olmak yeterince üzücü değil midir zaten kızlar..
Gerçekçi olalım...Ortada seven bir adam hala varsa eğer hiç bi sebeple evliliğini bu noktaya getirmez
Getiriyorsa sevgi yoktur bu kadar açık net..
Allah gerçek sevgiyi yaşatan ve yaşayanlardan etsin.. aminn.

Öncelikle yaşadıklarına üzüldüm Allah sabır versin canım.Bir yuvanın yıkılması kolay değil, ne hayallerle evleniliyor sonra o düzen bozuluyor tabiki çok zor.:50:Ama tek taraflı sevgi tek taraflı değer vermekle sen kendi hayatına eziyet edersin başka birşey olmaz.Senin verdiğin değer, fedakarlık, sevgi ,saygı kadar o sana bunları vermiş olsaydı bu yuva yıkılmazdı belkide.Demekki bunları hak etmemiş birde böyle düşün.Her şerde bir hayır vardır derler.Senin için hayırlısı böyledir.Şuan acın çok yeni kafanın karışık olması unutamaman ona bağlı olman çok doğal.Zamanla bunları hatırlayıp geçersin sadece.Tamam sende bıraktığı izler kolay kolay geçmez belki ama.En azından yeni bir hayata başladığında şimdiki kadar kendini üzüp yıpratmassın.Zaman herşeyin ilacı derlerde inanmayız.Ama gerçekten bazen ilaç gibi geliyor.Sende belki bu olaylara sünger çekip yeni bir düzen kurup sana gerçekten değer veren seven biriyle evlendiğinde bu olayları sadece anıp geçersin.Ben bir gün mutlu olacağına senin sevgine layık birinin çıkacağına inanıyorum.Şimdi sana ne söylesek olayın yeni olduğu için şuan kendini dünya yıkılmış tek başına gibi görüyorsun hak veriyorum.Ama zamanla bu çektiğin gönül yarası geçecek inşallah.Allah yardımcın olsun bol bol dua et.:16::54:

canimm kredi borcunun tamamini kapattirt amannn haaaaa
simdi odicem der insalnalar ayrilik asamasinda ve ayrildiktan sonra inanailmaz degisirler ki seninki zaten sana karsi acimasiz ve zalimmm
amann diyeyim canim kesinlikle krediyi kapatsin...............
ben yinede davayi senin acmandan yanayim biseyler talep ediceksende delillerini sunacaksanda onlari mazeret gostererek ve sana 2.5 yildir insan muamelesi yapmadigindan dolayi kadinlik gururunun incindigi ve ...... ekleyerek ac davani cnmm
onunda beynine kapak olsunn
seni ezmisss
ezik gordugu icinde bu hamleyi yapamiyacagina ianniyor bence
baskasini falani filani salla
bu arada neden sen evinden ayriliyosun o neden gitmiyo o kisminida anlamadim
ev onun mu\?????
alsin bavulunu gitsinnn

simdiki erkeklere akil sir ermiyoooo
hormonlu gidalarmi yapiyo butun bunlari nedirrrrr , genleriyle oynandiii yada sanirsammm
canimm benimm
sen guclu ol
geceleri bu ara duygularin daha yogun olabilir
pasiflora cicegi caylari var-papatya-melisa ic erken uyumaya calis duzenini bozma
ve yarin sabah okuluna giderken suslen gulen yuz maskenle git
bak kac kisi var senin arkanda burda
bunlar gececek ve cokk mutlu olacaksin
degerini bilen kiymetini bilen seni seven vicdanli bir insanla ......
opuyorum cnmm benimm

Şu saatten sonra bunları (aldatma işini) düşünmeyi bırakmalısın.
Sadece giden yıllarının hesabını ondan sor bence.
Ve ondan ne koparabiliyorsan onları al.
Bu arada bunu şimdi yapmak istemiyorsan avukatına söyle tazminat hakkını gizli tutsun
belki ileride dava açıp almak istersin. Bilgin olsun.

Herşey gönlünce olsun.

anlattıklarına göre boşanman senin hakkında en hayırlısı
elbette zordur ayrılmak ama mutsuz olduğun bir evde de ömrün heba olur canım:50:
mesleğinde varmış gencecik kadınsın kendine güzel bir hayat kurabilirsin

mesajlarınız acabalarla dolu geçen bugünümü bir nebze rahatlattı. amaa...dün ortak arkadaşlarımızla konuştuk. o da geldi ama bir şeyin düzeleceği yok. onunla daha önce konuşmuşlar, o gelmeden benle de konuştular.sonra gelince onunla konuştuğumuz tek şey mal paylaşımı dava konuları oldu. bana kalsa seviyorum dese yine dönerim diye içimde bir ümit var. ama öyle olmayacağını beni "vazgeçemeyecek kadar çok" sevmediğini de biliyorum.ortak arkadaşlarımıza göre o da beni hala çok seviyormuş.ama o zaman da göstermedi şimdi de göstermeyecek bunu da biliyorum. mutsuz olduğumu ve dönersem de mutsuz olacağımı biliyorum. yine de benim daha çok hatam varmış gibi hissetmeye başladım şu anda. keşke ben de kendime yeni uğraşlar bulsaydım, sevgimi bu kadar belli etmeseydim, kafamı her an onunla ve bizimle ilgili düşüncelerle doldurmasaydım. çok kıskanç olduğumu söylemiş. acaba çok mu abarttım, çok mu kurcaladım? kurcalarsam çok hatasını bulabileceğimi söylerdi hep.
ooffff kafam o kadar karışık ki! bir yandan kendimi suçlar bunları düzeltebilirsem belki de yoluna girer diye düşünüyorum. bir yandan da daha önce de elimden geleni yaptım,yapmadıklarım da içimden gelmedi diye düşünüyorum. benden bu kadar kolay vazgeçebilen bir insana karşı hala nasıl böyle olabiliyorum inanın ben de bilmiyorum. şu an o kadar mutsuzum ki bunları uzun bir süre aşabileceğimden emin değilim. profesyonel yardım alacağım.

Sakın kendini suçlama sakın... O sensin ve verdiğin bir insanın vermesi gereken doğal tepkiler... Seni o kadar iyi anlıyorumki. Bu süreci aynı acıları yaşayan biri olarak. Ve şu an arkama dönüp baktığımda 2,5 yıl geride kalmış ve ben iyiki yapmışım diyorum. Sanki hayata yeniden gelmişim, her şeyi yeniden öğrenmişim, nefes almayı, yaşamayı hatta aşık olmayı. Allah çok büyük. Bir gün dışarıdan baktığında göreceksin ve şükredeceksin...Allah yardımcın olsun.

sonunu bıldıgın yyolda.ayagına batan dikenlere ragmen bu yürüme çabası nıye.sevmıyorsun bence , alıskanlık olmus ..

Bence bu kadar basite alip aliskanlik diyip durmayin lütfen, aliskanlik olabilir ama herkes de de aliskanlik degil ya seviyo iste seviyo adam sevsede sevmesede sevgisine karsilik versede vermesede seviyo cünki aliskanlik olsa bunca yaptiklarina neden katlansinki ? bilemiyorum belkide aliskanliktir

Back
X