sonunda boşanıyoruz

sanırım kefildi ama ödeyecek salı günü arabasını satmış bunun için ayrıntılar için az bir sayım kaldı özelden msj atarım istersen burada yazamadıklarım ile ilgili

Geyik topiğinine msj sayınız 100 olana kadar yazın .
Sonra msj atarsınız bana.
100 olmadan özel msj atılmıyor.
Merak ettim buraya yazamadıklarınızı.

Ama arkadaşım sana şu kadarını söyleyeyim
evliliğin boyunca seni insan yerine koymayıp hep dediğini yaptıran insandan böyle kolayca ayrılma.
Ve yine benim içimden bir ses diyor ki onun hayatında başka birisi de var.

Son düzenleme:
Geyik topiğinine msj sayınız 100 olana kadar yazın .
Sonra msj atarsınız bana.
100 olmadan özel msj atılmıyor.
Merak ettim buraya yazamadıklarınızı.

Ama arkadaşım sana şu kadarını söyleyeyim
evliliğin boyunca seni insan yerine koymayı hep dediğini yaptıran insandan böyle kolayca ayrılma.
Ve yine benim içimden bir ses diyor ki onun hayatında başka birisi de var.

yaaaaaaaaaaa arkadaşım naptın sen yaaaa sanmıyorum olduğunu başkasının !içime kurt düşürmeye mi çalışıyosun yaa!!

yaaaaaaaaaaa arkadaşım naptın sen yaaaa sanmıyorum olduğunu başkasının !içime kurt düşürmeye mi çalışıyosun yaa!!

Yazının ilk başındakilerden yola çıkarak böyle düşünüyorum
ve sende sonradan dedin ki barışma içerikli msj atmaz çünkü geriye dönüp bakmaz dedin.

Erkekler boşanmalarda çok zorluk çıkarırlar normalde.
Çünkü bir türlü ayrılmak istemezler.
Eşinin hayatında başka bir kadın var ki bu şekilde davranıyor.

Unutma bir erkek bir kadını mutlaka başka bir kadın için terk eder.

ve sende sonradan dedin ki barışma içerikli msj atmaz çünkü geriye dönüp bakmaz dedin.

ya arkadaşım tanımadan etmeden tamam beni düşündüğün için yazıyosun da o kadar da değil

Seni uzmek istemem ama bende bu arkadasa harfiyen katiliyorum,erkekler baska bir kadin varsa sorunsuz ve istekli bosaniyorlar aksi halde cok zor

kadın bişey demediki adam gözünün içine baka baka mesajlaşmış internetten
bunumu konduramıyorsun
anlamadımki

iyi de illa bir erkeğin ya da kadının ayrılmayı düşünmesi için illa başka birinin mi olması gerekiyor?
düşünüp düşünüp kendikendimi rahatlattığım şeyler var ama arkadaş daaaann diye öyle laflar söylüyor ki sinirlerimi bozdu

tamam varsa da başka biri niye şu anda insanın aklına böyle şeyler sokuyor yaa

clariss biraz açık konuşmuş ama haklı konuşmuş bu senin için bir ihtimal dahilinde olsun eger inanmak istemiyorsan inanmazsın arkadasım ama yazdıklarını okuyunca insan başkada bir seçenek gelmiyor ki akla...dediğim gibi bu da bir ihtimal dahilinde....

iyi de illa bir erkeğin ya da kadının ayrılmayı düşünmesi için illa başka birinin mi olması gerekiyor?
düşünüp düşünüp kendikendimi rahatlattığım şeyler var ama arkadaş daaaann diye öyle laflar söylüyor ki sinirlerimi bozdu

tamam varsa da başka biri niye şu anda insanın aklına böyle şeyler sokuyor yaa

belki biraz sogursun diye düşünmüştür
sen biraz kendine gelip toparlanırmısın
olmayacak bişey yok
adam mükemmel olsa bu halde
olmazsın degilmi

Buraya konu açma amacınız duymak istediğiniz şeyler mi ?
Benim gibi o ilk baştaki yazını okuyan herkes aynı şeyi gayet doğal düşünebilir.
Amacım bunları aklınıza sokarak sizi üzmek değil .
Ancak ayrılacaksanız bu adamdan
var olan hakkınızı kullanın demek içindi.
Giden 2.5 yılın hesabını ondan sorun demek içindi.

clariss biraz açık konuşmuş ama haklı konuşmuş bu senin için bir ihtimal dahilinde olsun eger inanmak istemiyorsan inanmazsın arkadasım ama yazdıklarını okuyunca insan başkada bir seçenek gelmiyor ki akla...dediğim gibi bu da bir ihtimal dahilinde....

tamam olabilir de tam iyiyim derken uykularımı kaçıracak şeyler söylemese de olurdu
bu adam yapacağım dediklerini yaptı genelde ve yapmam dediklerini asla yapmadı

onu tanıyorum ve yazdıklarım nasıl yorumlanır bilemiyorum ama ayrılma nedenimiz onun aklında ya da hayatında başka biri olduğu için değildi

Sen böyle düşünüyorsan böyledir,kimse en yakınını senden iyi tanıyamaz öyle degil mi?Fikir almak istemişsin ve arkadaş fikrini yazmış sadece bu kadar..Şans diliyorum sana,kolay gelsin...

Buraya konu açma amacınız duymak istediğiniz şeyler mi ?
Benim gibi o ilk baştaki yazını okuyan herkes aynı şeyi gayet doğal düşünebilir.
Amacım bunları aklınıza sokarak sizi üzmek değil .
Ancak ayrılacaksanız bu adamdan
var olan hakkınızı kullanın demek içindi.
Giden 2.5 yılın hesabını ondan sorun demek içindi.

ya tamam da şimdi başka biri var mı diye mesj atmamam için bunu deşmemem için kim tutacak beni

saçmalama lütfen sen egitimcisin böyle mi örnek oluyorsun çevrrene hem yarının sana ne getireceği belli mi olur
belki senin hayatına aniden biri girer

ya tamam da şimdi başka biri var mı diye mesj atmamam için bunu deşmemem için kim tutacak beni

Boşanma davası açıldı mı?
Açıldıysa ona msj atmak yerine gizliden gizliye kendin araştır.
Zaten msj atıp sorgularsan asla var demeyecektir.
Bebeğin düştüğünde seni suçlayan adamdan yine iyi şekilde ayrılacağım dersen sen bilirsin.

Bebeğin düştüğünde seni suçlayan adamdan yine iyi şekilde ayrılacağım dersen sen bilirsin.

tatsızlık çıkmasını ve sonunda daha çok üzülmeyi istemiyorum

yani demek istediğim bizim ayrılma nedenimiz bambaşka insanlar olmamızdı.şimdi suçu başka bir kadına ve bu nedenle ona atarak haksızlık etmiş olurum

özelden mesaj attım okursan sevinirim

Back
X