Evet sonunda o kararı bende aldım. 1buçuk senelik eziyet gibi geçen evlilik sonrası. Çok şükür! Çok şey yaşadım psikolojik şiddetin cok dibini gördüm. Büyü yapılmıştı üzerime ve agzımı açamıyodum. En son 6 aylık oglumu görmek için n alıp bidaha getirmeyince dedimki sen orda bi dur. Çocugumu benden allahtan başka hiç bişey ayıramaz. Actım cekilmekli boşanma davasını gittim haberi yokken polisle icrayla aldım cocugumu. Gözünün içine baka baka. Can nasıl yakılırmış gör dedim. Sonuç oda bana dava açtı aylar sonra. Hemde odaa cekişmeli. Cocugunu icrayla görmesine izin verdim. Her gelişinde icraya para yatırdı. Ayda iki kere. Sonra baya bi süründürdükten sonra oglumun psikolojisini düşünerek kendinin gelmesini söyledim. Bi kaç gün sonra davamız var tabi bu virüs olaylarından ertelenmezse. Coktan birini bulmuş bile. Benim sormak istedigim. Psikolojik şiddettin bi önemi varmı gerçekten hakim karşısında. Çünkü ben dibine kadar yaşadım. Kendimden geçtim resmen evliyken. Yardımınıza ihtiyacım var.