• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bosanma kararini verdim

Caitlyn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
45
2
6
35
Diğer
Merhabalar,

5 yillik evliligimiz sonrasi, evlendigimizden buraya sorunlarimizin oldugu bir evliligin bosanma kararini kesin olarak bugun verdim. Tam da 5. evlilik yildonumumuzde sadece kiyafetlerimi alip cikacagim. Simdilik ailemin yanina, Turkiye'ye yerlesecegim, birkac ay sonra da yasadigim ulkeye geri donup kendi ayaklarimin uzerinde durmak icin cabalayacagim. Bundan sonra beni neler bekliyor, ne gucluklerle karsilasirim bilemiyorum, korkmuyorum desem yalan olur.
Yalniz kalmaktan cok korkuyorum.
Ne yapmali, nasil davranmali?

Ogutlerinizi bekliyorum arkadaslar.

Öncelikle hayırlısı olsun, bu kararı almak çok zordur bilirim, bende aynı durumdayım 2 yıllık evliliği bu yaz bitireceğim.. Sebepler nedir biraz bahsedermisiniz?

Kimseye aldırış etmeden yeni hayatına başlayacaksın, milleti dinlersen işin zor herkesten uzak biyere gitsen çok daha rahat edersin

ALAH ım Hakkınızda hayırlısını versin......

neden eşyalarını alıp çıkıyorsun, maddi kazanımlara girişmeyecek misin? Bence öylece çekip gitme

Merhabalar,

5 yillik evliligimiz sonrasi, evlendigimizden buraya sorunlarimizin oldugu bir evliligin bosanma kararini kesin olarak bugun verdim. Tam da 5. evlilik yildonumumuzde sadece kiyafetlerimi alip cikacagim. Simdilik ailemin yanina, Turkiye'ye yerlesecegim, birkac ay sonra da yasadigim ulkeye geri donup kendi ayaklarimin uzerinde durmak icin cabalayacagim. Bundan sonra beni neler bekliyor, ne gucluklerle karsilasirim bilemiyorum, korkmuyorum desem yalan olur.
Yalniz kalmaktan cok korkuyorum.
Ne yapmali, nasil davranmali?

Ogutlerinizi bekliyorum arkadaslar.
hakkınızda hayırlısı olsun
5 yıllık emegınızı kıyafetlerınızı alıp cıkarak arkanızdamı bırakacaksınız ?
bır daha dusunun derım , cocugunuz varmı ?

Back
X