Küllü kumralın numarası 9-3 altın sarısının da 10-65 tatlım
Benim saçlarım önce koyu karameldi sonra açık karamel sonrada sarıya dönük bi renk yaptırmıştım kuaförde.bi 6 ay kadar öle kullandım sonra baktım paralar oluk oluk gidio evde kendim alıp boyamaya karar verdim önce küllü kumraldan başladım bahssettiğim gibi sonraki boyamalarımı da bugüne gelene kadar altın sarısıyla yaptım.Şimdi diplerim geldi aynen sana bahsettiğim şekilde yapıcam bu sefer bende ikisini karıştırıcam tatlım başka sormak istediğin varsa sorabilirsin
Eğer saçlarının kızıllıklarını kapatmak hemde açılmasını istiyorsan sana tavsiye edeceğim iki renk var palette küllü kumral ve altın sarı bu ikisini karıştırarak istediğin sonuca ulaşabilirsin arkadaşım.
Benim saçlarımda sarı ve ben kendim boyuyorum palette altın sarıyla ve çok memnunum 6 aydır kendim boyayark kullanıyorum saçımı.Altın sarısı saçı 2 3 kata kadar açıyor eğer küllü kumrallada karıştırırsan dengelemiş olursun küllü kumral kızıllıkları kapatıyor ve eminim istediğin sonuca ulaşırsın.
Ben bir dahaki boyamamı bu şekilde yapıcam altın sarı yerine ikisini karıştırıp yapıcam değişiklik olsun diye ama saçımın rengindende çok memnunum. yardımcı olmuşumdur umarım:hulya:
Canım benim saçlar bakır avatarımda resmim gibi. Bu saçlar senin dediğin bu karışımla ne renk olur nasıl bişey çıkar sence ortaya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?