- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
canlarım hepinize merhaba öncelikle.beni bilenler eşimle sıkıntılarımın olduğunu ve benim hep kararsız kaldığımı da bilirler.neyse hemen konuya gireyim.kızlar canım çok yanıyo içimde öyle bir düğüm oluştu kiiii
(geçen hafta cuma günü kızlarla gece eğlenmeye çıktık.aramızda görümcem de vardı.nese herşey iyi güzeldi.ama eşimle halledemediğimiz sorunlar yüzünden de gergindim eşimde öyle.neyse eşim almaya geldi eve geldik.herşey yolundaydı.eşim birlikte olmak istedi bende karşı koymadım ama o sırada karnımın çok acıktığını söyledim.herşey olmaya başladı ve sonra birden noldu bilmem eşim beni yatakta öylece bırakıp giyinmeye başladı.kendimi çok kötü hissettim.zaten cinsel hayatımızda iyi değildi.snra tartışmaya başladık ben sinirime hakim olamadım ve bağırmaya basladım.eşimde yeter artık sen çok oldun diyerek tokat attı..
((kulağımda o kadar bi çınlama oldu ki duymamaya başladım.ertesi gün dr a gittiğimde kulak zarımın patladığını ve ameliyatla düzeleceğini söylediler.kahroldum.eşimde çok üzüldüğünü bilerek vurmadığını söylüyor.ama ben bitmiş durumdayım kimseye bişi diyemiyorum.kilitlendim sanki.1 hafta oldu olay olalı eşimle knşmuyoruz.ama onun yine hiç birşey olmamış gibi davranması.....offf bilmiyorum kızlar yardım edin
(((