Sonunda burun ameliyatı oluyorum!

Busranur25

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
57
13
8
25
Yaklaşık bir yıl gibi bir süredir doktor arayışı içindeydim, sonunda istediğim bir doktor buldum ameliyatım da 25 eylülde olacak çok heyecanlıyım. Rica etsem burun ameliyatı olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi bende faydalanayım.

1 hafta kalmış, bence bu günden itibaren bolca su ce tüket. Dik yatmaya çalış. İki yastıkla yatmayı denesen daha iyi olur. İlk 10 gün ağrıların olabilir, şimdiden geçmiş olsun. İstediğin gibi olur insallah

Yaklaşık bir yıl gibi bir süredir doktor arayışı içindeydim, sonunda istediğim bir doktor buldum ameliyatım da 25 eylülde olacak çok heyecanlıyım. Rica etsem burun ameliyatı olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi bende faydalanayım.
Şimdiden geçmiş olsun, ameliyat çok zor bir süreç değil, asıl mesela ameliyat ödemlerinin inme sürecinde. Sizin merak ettiğiniz varsa cevaplayalım :)

Hayırlı olsun, inşallah hayallerinizdeki buruna ulaşırsınız Busranur :) Ben de doktor arama sürecindeyim, kime karar verdiniz acaba? Doktor bulma süreci çok zorlu gerçekten :)

Fiyatını söyler misiniz acaba? Burnunuz da ne problem vardı? Geçmiş olsun şimdiden

Hayırlı olsun, inşallah hayallerinizdeki buruna ulaşırsınız Busranur :) Ben de doktor arama sürecindeyim, kime karar verdiniz acaba? Doktor bulma süreci çok zorlu gerçekten :)
Ben Erkan esen hocaya oldum ameliyatımı, 8 bin liraya anlaştık, şu an 10 gün oldu ameliyat olalı gayet iyiyim.

Back
X