sonunda burun estetiği yaptırdım..(kalın derili,zor bi burun)

mrsautumn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
28
6
37
merhaba arkadaşlar salı günü ameliyatım yapıldı.Burnum kemerli, önden çok sarkık, kalın derili, büyük, yuvarlak top gibi bi burun.Yani doktorların pek tercih etmeyeceği bi burun tipi.Yine de burun estetiği olan insanları takip ettiğim kadarıyla kolay atlattıklarını görerek bi cesaretle bu işe kalkıştım.Cesaretinizi kırmak için söylemiyorum ama ilk iki gün o kadar zordu ki tarif dahi edemiyorum.Ameliyatım çok zor geçmiş zaten.nasıl olmuş bilmiyorum dudaklarımı ısırmışım dudaklarım davul gibiydi ve çok acıyordu.Çıkar çıkmaz iki defa kan kustum.Tükrük bezlerim hiç çalışmıyordu sanki.Kupkuru bi ağız burun tamamen tıkalı nefes almaya çalışıyorum bunun yanında baş ağrısı ve aşırı bi şişlik.Sabaha kadar uyumadım saatte bir buz uygulandı ağrı kesici yapıldı ve taburcu oldum. Yüzüm o kadar şişti ki iki gözüm tamamen kapandı.Evde bi defa kan kustum ve lavaboda bayıldım.neyse ki annem yetşmiş.Bugün dördüncü günüm gözlerim açıldı sayılır ama yüzüm hala şiş.Burnumun nasıl olduğu çok anlaşılmıyor.Umarım güzel bi şey olmuştur da bunca acıya değer.Haftaya ateller çıkarılacak inşallah.Bunları cesaret kırmak için yazmıyorum arkadaşlar sadece benim gibi kalın derili ve sorunlu bi buruna sahipseniz yaşayacağınız sıkıntıları bilerek girin diye yazdım.Sormak istediğiniz bi şeyler olursa seve seve cevaplarım.Herkese kolaylıklar diliyorum
edit--- (05.07.2015) bugün 6. günüm:KK73: Şişliklerim indi :nazar: Güzel bi şey çıkacak gibi haydi inşallah:KK54:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun sizin ki baya sıkıntılı geçmiş. Bu yaşadıklarınız ameliyat olacak her insanın korkulu rüyası neyse iyi düşünelim iyi olsun.

Öyle oldu maalesef şimdi iyiyim ama çok şükür. Dedigim gibi benimki kalın derili zor bi burundu.bi çok insan çok kolay atlatiyor bu operasyonu.umarim sonuç güzel olur

Çok geçmiş olsun. Ben de çok kalın deriliyim. Benim de ameliyat sonrası ilk gece çok zordu. Ama hepsi geçiyor ve sonucu görünce insan çok mutlu oluyor. İnşallah sonuçlarınız çok güzel olur. Yaşadığınız sıkıntılara değer.

Çok geçmiş olsun. Ben de çok kalın deriliyim. Benim de ameliyat sonrası ilk gece çok zordu. Ama hepsi geçiyor ve sonucu görünce insan çok mutlu oluyor. İnşallah sonuçlarınız çok güzel olur. Yaşadığınız sıkıntılara değer.
Çok teşekkür ederim:-)

kızlar 5 mayısta ameliyat olmuştum,nerdeyse 2 ay oldu ama solda halen kemik çıkıklığı var masaj ile ufalıyor,yumuşuyor, sizce o geçer mi yoksa kalıcı mı yani kemik mi vee aranız da 10 dklık rötüş olan varmı, olan varsa anlatabilirler mi şişme oluyor mu ödem veya oluyorsa ne kadar sürede geçiyo

konu başlıgnı ben açşam ancak bu kadar olurdu :) salı gunu ameliyat oldum bende burnum buyuk kalin derili ve egriydi tam 5saat surmuş duşun :)) anesteziyi kusmakla zos attm o kadar. Şuan yuzum arı sokmuş gbi :KK70:

konu başlıgnı ben açşam ancak bu kadar olurdu :) salı gunu ameliyat oldum bende burnum buyuk kalin derili ve egriydi tam 5saat surmuş duşun :)) anesteziyi kusmakla zos attm o kadar. Şuan yuzum arı sokmuş gbi :KK70:
merhaba canım senle yazışmıştık doktor seçimi konusunda:) demek sen de oldun sonunda.hem de aynı gün olmuşuz:)hayırlı olsun.benimki de dört saatten fazla sürmüş. salı günü alınacak bantlar

benim de aşırı kalın derim, bende çok kustum ameliyat sonrası. geçmiş olsun. 6 ay oldu benim, şuan çektiğim tüm sıkıntılara değdi diyorum. darısı başınıza:KK200:

benim de aşırı kalın derim, bende çok kustum ameliyat sonrası. geçmiş olsun. 6 ay oldu benim, şuan çektiğim tüm sıkıntılara değdi diyorum. darısı başınıza:KK200:
nedir bu deriden çektiğimiz:) benimde duan alçıda ama sanki bana büyük gibi geliyor :) zamanla iniyor mu peki bu burnumuzun en büyk hallerimi :)

nedir bu deriden çektiğimiz:) benimde duan alçıda ama sanki bana büyük gibi geliyor :) zamanla iniyor mu peki bu burnumuzun en büyk hallerimi :)

Inanilmaz inicek, suan en buyuk hali degil alci ciktiktan sonra en buyuk hali oluyor, basinc kalkinca burun sisiyor cunku. Ama sabredin 6 ay oldu benim hala sislerim var indikce iniyor. :nazar:

Inanilmaz inicek, suan en buyuk hali degil alci ciktiktan sonra en buyuk hali oluyor, basinc kalkinca burun sisiyor cunku. Ama sabredin 6 ay oldu benim hala sislerim var indikce iniyor. :nazar:
peki indignde alçılı halindn daha kucuk bir hal mi aliyor yoksa alcili hali gercege yakn hali mi :)

X