merhaba arkadaşlar salı günü ameliyatım yapıldı.Burnum kemerli, önden çok sarkık, kalın derili, büyük, yuvarlak top gibi bi burun.Yani doktorların pek tercih etmeyeceği bi burun tipi.Yine de burun estetiği olan insanları takip ettiğim kadarıyla kolay atlattıklarını görerek bi cesaretle bu işe kalkıştım.Cesaretinizi kırmak için söylemiyorum ama ilk iki gün o kadar zordu ki tarif dahi edemiyorum.Ameliyatım çok zor geçmiş zaten.nasıl olmuş bilmiyorum dudaklarımı ısırmışım dudaklarım davul gibiydi ve çok acıyordu.Çıkar çıkmaz iki defa kan kustum.Tükrük bezlerim hiç çalışmıyordu sanki.Kupkuru bi ağız burun tamamen tıkalı nefes almaya çalışıyorum bunun yanında baş ağrısı ve aşırı bi şişlik.Sabaha kadar uyumadım saatte bir buz uygulandı ağrı kesici yapıldı ve taburcu oldum. Yüzüm o kadar şişti ki iki gözüm tamamen kapandı.Evde bi defa kan kustum ve lavaboda bayıldım.neyse ki annem yetşmiş.Bugün dördüncü günüm gözlerim açıldı sayılır ama yüzüm hala şiş.Burnumun nasıl olduğu çok anlaşılmıyor.Umarım güzel bi şey olmuştur da bunca acıya değer.Haftaya ateller çıkarılacak inşallah.Bunları cesaret kırmak için yazmıyorum arkadaşlar sadece benim gibi kalın derili ve sorunlu bi buruna sahipseniz yaşayacağınız sıkıntıları bilerek girin diye yazdım.Sormak istediğiniz bi şeyler olursa seve seve cevaplarım.Herkese kolaylıklar diliyorum
edit--- (05.07.2015) bugün 6. günüm Şişliklerim indi Güzel bi şey çıkacak gibi haydi inşallah
edit--- (05.07.2015) bugün 6. günüm Şişliklerim indi Güzel bi şey çıkacak gibi haydi inşallah
Son düzenleme: