• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda cesaretimi topladim baba evindeyim

Kekkirintisi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
723
952
18
33
Kizlar eski konumu okuyanlar bilir neler cektimi.
Dun aksam eş olacak insanla konusmaya calistm ama fayda etmedi. Baktim surekli halan "ailem" diyip duruyo.
"Ailenle mutlu ol" dedim. Kendi ailemi aradim gece geldi aldilar beni. Aileme yakin bi ilcedeydim sukurki.
Babasi dun aksam arayip " kizim derdiniz ne" dicene , " ayrilirsaniz ayrilin" dedi bende "beni yaktiniz gibi yanin insAllah, eger bende sucsa Allah bana sorsun hesabini sizdeyse size sorsun. Oglunuz benden sonra cok yanacak goreceksinz" dedim kapattim telefonu.
Nolur oyle seyler yazinki icim rahatlasin. Hakli oldugumu biliyrm asla pisman degilim . Ama sizin desdeklerinzle ayakda kalacagimida biliyrm.
Okuyan herkesden Allah razi olsun. Psikolojim suan cok iyi degil anlasilir yazamadimsa affola...

Merak etme çok değil birkaç sene içinde onlar sana ulaşıp çok yanlış yapmışız diyecekler ya da öyle birşey gelecek ki başlarına kendi ateşlerinde boğulacaklar.
İlahi adalet insanların sandığının aksine sıfır hata ile çalışır. Sadece bekle...

Merak etme çok değil birkaç sene içinde onlar sana ulaşıp çok yanlış yapmışız diyecekler ya da öyle birşey gelecek ki başlarına kendi ateşlerinde boğulacaklar.
İlahi adalet insanların sandığının aksine sıfır hata ile çalışır. Sadece bekle...
Aynen sadece o gunu bekledimi soyledim evden ayrilmadan once.
Eş kisisi "ben yanmam, umrumda olmaz" dedi . Allah yakarsa oyle bi yakarki. O ani bekliyrm.

Çok sevindim kekkirintisi. Lütfen üzülme, kanatlarını kopardılar ama tekrar çıkacak bundan emin ol. Sırf ikinci evlilik diye kendini kurban edeceğine çok üzülüyordum.
En az kendi kaçışım kadar sevindim. Allahım karşına öyle güzel şeyler çıkarsın ki, kendi kendine çektiğim herşeyin karşılığında bu mükafatı buldum çok şükür diyesin. Dualarım hep seninle. Ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.
Ben de ilahi adaleti bekliyorum, bunun yanında da Türk hukukuna havale ettim.
Kararından sakın dönme. Dönersen daha kötü olacak herşey biliyorsun.
Bundan sonra senden ötesi yok hayatında, öyle dik dur ki karşında ezilsinler. Günü geldiğinde de gül geç, Allah yarına da yanına da bırakmaz.

Canim keske darp raporu alip o sekilde dava acsaydin, sikayetci olsaydin, o zaman gorurdu o ben yanmam laflarini. Hala izlerin duruyosa darp raporu al hemen. Sidder gosteren erkekleri boyle birakmamak gerekiyor bence
Babam dedide. Inanin okadar yoruldumki boyle insanlarla ugrasmakdan almicam dedim. Allah benim soramadigimi sorar ona

Çok sevindim kekkirintisi. Lütfen üzülme, kanatlarını kopardılar ama tekrar çıkacak bundan emin ol. Sırf ikinci evlilik diye kendini kurban edeceğine çok üzülüyordum.
En az kendi kaçışım kadar sevindim. Allahım karşına öyle güzel şeyler çıkarsın ki, kendi kendine çektiğim herşeyin karşılığında bu mükafatı buldum çok şükür diyesin. Dualarım hep seninle. Ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.
Bundan sonra senden ötesi yok hayatında, öyle dik dur ki karşında ezilsinler. Günü geldiğinde de gül geç, Allah yarına da yanına da bırakmaz.
Yasattiklarini yasamadan ölmicekler.
Bende suan iyim bi kac gune acisi cikarmi benden bilmiyo ama suan huzurluym
Kangiren olmus kolumu kesip attim...
Kararimdan donmicem bi insan neyse o degismez asla bunudaha oncede gordum

Kanatlarimi kopardilarki hemde nasil
Oyle yorgunumki

Tebrik ederim kurtulmussunuz sevinin ne güzel aileniz yanınızda o ilerde pişman olacak ama siz iyiki ömrümü onunla curutmedim etmedim diye sevinecek mutlu olacaksınız belki de yeni bir yuva kuracaksınız kim bilir 🙏🌼👍

Gercekden cok yoruldum. Istemiyrm
Tazminat nafakada almicam ben onun biseyinu istemiym
İnan çok iyi anlıyorum ama hakettikleri bu değil. Oh beş kuruş gitmeden kurtulduk diyecekler. Sen haklarından vazgeçme sakın. Şu anki ruh durumunla böyle düşünmen normal. Sakinleştiren sonra anlayacaksın beni.
Ben de aht verdim kendime, alacağım ama kuruşuna dokunmadan sokak hayvanlarına ve çocuklara hayır yapacağım diye.

Olmayınca olmuyor zorlamanın manası yok. Bu şekilde eşin denecek adam daha çok evlenip boşanır. Ailesi de hâlâ her ... maydanoz olmayı bırakamamış akıllanmamışlar.
Siz doğrusunu yaptınız yoksa daha uzun süre çekip sağlığınızdan olurdunuz.
Bundan sonrası daha güzel olur inşallah.

İnan çok iyi anlıyorum ama hakettikleri bu değil. Oh beş kuruş gitmeden kurtulduk diyecekler. Sen haklarından vazgeçme sakın. Şu anki ruh durumunla böyle düşünmen normal. Sakinleştiren sonra anlayacaksın beni.
Ben de aht verdim kendime, alacağım ama kuruşuna dokunmadan sokak hayvanlarına ve çocuklara hayır yapacağım diye.
Bilmiyrm. Ne deselerde arkamdan umrumda degil. Ben Allaha havale ettim.
Oyle cok yokum ki suan hayatta inanin gozum bise gormuyo. Ben daha onceki evliligimdende bise talep etmedim. Hic pisman olmadim . Senelerce surecegine 1 haftada ayrilmistik. Atlatmam daha kolay olmustu. Soyadindan kurtulmustum. Simdide istemiyrm.
Işe baslicam kendimi toplayimda. Zaten nafaka ciksa bile ise baslayinca kesilcek.

Dun aksam eş olacak insanla konusmaya calistm ama fayda etmedi. Baktim surekli halan "ailem" diyip duruyo.
"Ailenle mutlu ol" dedim. Kendi ailemi aradim gece geldi aldilar beni. Aileme yakin bi ilcedeydim sukurki.
Babasi dun aksam arayip " kizim derdiniz ne" dicene , " ayrilirsaniz ayrilin" dedi bende "beni yaktiniz gibi yanin insAllah, eger bende sucsa Allah bana sorsun hesabini sizdeyse size sorsun. Oglunuz benden sonra cok yanacak goreceksinz" dedim kapattim telefonu.
Nolur oyle seyler yazinki icim rahatlasin. Hakli oldugumu biliyrm asla pisman degilim . Ama sizin desdeklerinzle ayakda kalacagimida biliyrm.
Okuyan herkesden Allah razi olsun. Psikolojim suan cok iyi degil anlasilir yazamadimsa affola...
Arkadaşım güçlü ol lütfen.
kaç yaşındasın, çalışıyor musun?
ben de 8 yıldır savaş verdiğim, ailem de ailem diye tutturan adamdan 10 gün önce anlaşmalı olarak boşandım.
gerçekten değişmedi, değişmiyor. aileci adam eninde sonunda onlara dönüyor.
Arkama dönüp baktığımda hep benim çabamla yürümüş meğer.
Ayrıldığımız günün akşamı başka kızlara tanışalım mı diye mesajlar attı, kızları da görsen dudaklarını büzüştüren kaç bin takipçisi olan Kişiler.
Daha da emin oldum bu adama yaptığım her şey boşaymış. 8 yılın yasını 8 gün bile tutamadı. Sorsan ailemin canı cehenneme en önemli sensin derdi.
O yüzden bu saatten sonra en önemli biziz.
Bundan sonra yiyip içip gezeceğim.
aslında başımıza gelenler onlar yüzünden değil bizim kendimize değer vermememiz yüzünden geldi.
bu saatten sonra önce ben, ben mutluysam etrafımdakiler de mutlu.

Olmayınca olmuyor zorlamanın manası yok. Bu şekilde eşin denecek adam daha çok evlenip boşanır. Ailesi de hâlâ her ... maydanoz olmayı bırakamamış akıllanmamışlar.
Siz doğrusunu yaptınız yoksa daha uzun süre çekip sağlığınızdan olurdunuz.
Bundan sonrası daha güzel olur inşallah.
InsAllh. Cok tsk ederim.
Aynen kanser olcam diye korktum dusunmekden

Maalesef en yorucu süreç şimdiden sonda başlayacak mahkemede diyecekleri şeylere hazırlı olman gerek daha da çirkinleşebilirler Allah yardımcın olsun ama unutma geçecek bu günlerin hepsi

Bakın insanlar birbirini öldüreceğini ayrılmaları en hayırlısı.. Ayrılmak bir haktır ve bu hakka her insan sahiptir.. Üzülmeyi bırakın hayat geçip gidiyor.. Kim bilir ne güzellikler bekliyor sizi yeni hayatınızda.. Sevgiler.

Back
X