• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda çıldırdım

Bende insanım ve patlayacak dereceye geldim annem hiçbir sorunumuzu bilmez ama bunu söyledim annem de baban da böyleydi dedi çok da anormal karşılamadı

tamam işte patlamışsınız tepkinizi de göstermişsiniz.. olay bitmiş ..
önemli olan nasıl karşıladığı değil size ne söylerse söylesin artık eşiniz kızını mutsuz eden adam..

Yemek meselesi cidden problem, yaşamayan bilemez. Benim eşim de böyle. Ev yemeğinden nefret eder. "Bana restoran tarzı yemek yap" der. Vallahi her gün ne pişirsem derdindeyim. Geçen gün çorba, etli nohut, pilav, salata, turşu, taze yoğurt hazırladım akşam yemeği için, yüzüne bile bakmadı. Bi de ben suçlu oldum. "Onu hiç umursamıyormuşum, sallamıyomuşum, adam yerine koymuyomuşum, kaç kere demiş annesi gibi yemek yapma diye bana" falan falan.. Arkadaşlarımın eşleri o kadar sakin ki, ne koysam eşim yer diyo arkadaşlarım.
sabahtan bende sıkıntı başlıyo akşama ne yedirsem diye. Koca tencere etli nohut öööyle buzdolabından bana bakıyo. Bıktırdı artık kendinden.

Hakikaten erkekler çok şımarık!

Yemek meselesi cidden problem, yaşamayan bilemez. Benim eşim de böyle. Ev yemeğinden nefret eder. "Bana restoran tarzı yemek yap" der. Vallahi her gün ne pişirsem derdindeyim. Geçen gün çorba, etli nohut, pilav, salata, turşu, taze yoğurt hazırladım akşam yemeği için, yüzüne bile bakmadı. Bi de ben suçlu oldum. "Onu hiç umursamıyormuşum, sallamıyomuşum, adam yerine koymuyomuşum, kaç kere demiş annesi gibi yemek yapma diye bana" falan falan.. Arkadaşlarımın eşleri o kadar sakin ki, ne koysam eşim yer diyo arkadaşlarım.
sabahtan bende sıkıntı başlıyo akşama ne yedirsem diye. Koca tencere etli nohut öööyle buzdolabından bana bakıyo. Bıktırdı artık kendinden.

Keeinlikle canım benim arkadaşlarım da kahvaltı yeriz akşamlark diyo benim yapmam ne mümkün dır dır eder
İnanasım gelmiyo öyle anlayışlı erkeklerin olduğuna

Kendisini bizim eve davet edelim o halde. :KK53:
2 haftadır akşamları çeşit çeşit çorba içiyoruz efenim. :KK52: Mercimek, pirinç, arapaşı olmak üzere skalamız oldukça geniş. :kk77:
Kimse de gık diyemiyor valla, içen içiyor içmeyen de kalkıp tostunu, yumurtasını kendi yapıyor.
Katılıyorum zıkkımın pekini yesin eşiniz. :KK11:

Keeinlikle canım benim arkadaşlarım da kahvaltı yeriz akşamlark diyo benim yapmam ne mümkün dır dır eder
İnanasım gelmiyo öyle anlayışlı erkeklerin olduğuna

Hiiç sorma! Yemeği yemez, bi de beni sofradan kaldırır "kalk bana bi şeyler yap ben aç kaldım" diye. Kalkarım tost yaparım, yumurta kırarım, hazırladığım masayı boşaltır ona yaptıklarımı koyarım. Ne yemek yiyebilirim ne yediğimden bi şey anlarım! Artık söyledim ama sana dışardan söyleriz yemek diye. Açıyorum sipariş veriyorum fast food mağazalarından hapur hupur yiyiyor yemeğini. Üzülüyorum ama ne yapiyim? O da böyle seviyor işte. Sen de öyle yap, beğenmediği zaman söyleyiver dışardan.

Ben bu kadarini yapabiliyorum diyin..nokta.

Kendi yemeğinizi de afiyetle yiyin. O da napiyorsa yapsın.

Sofraya oturduk ilk lafı bu çorba soğuk
Sulu patatesli köfteli yemek yaptım kızarttım öyle seviyo çünkü
Köfteyi ağzına götürdü evirip çeviriyo ağzında aha dedim gene buldu bişey
Bu köftede köfte tadı yok yemem ben dedi
Senmisin diyen
Bi tencere yemeği çöpe boşalttım
Cinlerim tavan yaptı
Huzurum kalmadı yaa
Titreyerek yemek pişiriyorum
Ben o kadar emek harcayım aç geliyo adam işten adam beğenmesin
Dedim annemlere gidiyom 3 4 gün kafamı dinlicem dedim
Gidersen bida dönme diye tehdit ediyo
Zırt pırt yanıma geliyo film açmış izleyelim diyo
Kızlar gerçekten ses çıkarmıyodum bugünkü tepkime şaşırdı büyüttün dedi
Aşçı tut kendine dedim ben hizmetçin değilim.
Ve inanın yemek mükemmeldi
En azından nimete kötü denmez ben anlatamadım
Yarın arıcam annesini de anlatçam bilsinler
Yemeği beğenmeyebilirmiş ben alınganmışım bu ne yaa valla huzurm kalmadı
Ders vermek istiyorum ama mantıklı düşünemiyorum şuan
Kaç gündür konu açıyom burda çünkü kaç gündür berbat haldeyiz ve eşimle problemlerimi bilmesinler üzülmesinler diye kimseye anlatamıyorum.
canım sakın kayınvalidenle falan paylaşma durumu çünkü oğluşuna hak verecektir. bu sefer işler daha kötüye gider. bi süre yemek yapma aç kalınca bayıla bayıla yer

Anaaa ilginçliğe gel. :KK53: Annem gibi yemek yapma diyen adam mı?
Peki o zaman bu akşam ekmek tahtasının üzerine avuç içi kadar et koyun, içi pembe kalsın ama tamam mı? Yanına da 3 dilim sebze koyun ama çiğ olacak. Kavanozda bir ayran yapın, bir pipet sallayıverin üzerine de, içine de iki üç parça fesleğen atın. Hesap 150 tl yazan bir fiş verin eline de yemekten sonra. :KK53:
Garanti ediyorum annesinin yemekleri tatlı gelecektir. :KK52:

Babamdan çok çektik ama eşimden yana öyle bir derdim yok çok şükür ya kişilik meselesi canım sen ne kadar iyi yapsan mükemmel olsanda eşinin yapısı öyle değişmez babamdan biliyorum en nefret ettiğim şeydir Allah razı olsun eşimden seçidir ama önüne koyduğumu da yer Allah yardımcın olsun cnm

Anaaa ilginçliğe gel. :KK53: Annem gibi yemek yapma diyen adam mı?
Peki o zaman bu akşam ekmek tahtasının üzerine avuç içi kadar et koyun, içi pembe kalsın ama tamam mı? Yanına da 3 dilim sebze koyun ama çiğ olacak. Kavanozda bir ayran yapın, bir pipet sallayıverin üzerine de, içine de iki üç parça fesleğen atın. Hesap 150 tl yazan bir fiş verin eline de yemekten sonra. :KK53:
Garanti ediyorum annesinin yemekleri tatlı gelecektir. :KK52:

Hahahaaa:KK48:
Zaten %90 yaptığım yemek tarzı o; kremalı mantarlı bonfile, köri soslu tavuk, patates püresi, buharda brokoli-havuç ..Tek tük etli nohut vs yaptığımda ise yemiyor. Ee her gün de ben yiyemiyorum onun sevdiği şekilde, arada ev yemeği de yapmak istiyorum, bu sefer de eşim yüzüne bakmıyo. Bi de bana "sen son zamanlarda çok bozdun" diyo:KK70:
Ya diyorum yaa, çooook şımarık! Annesini de bi bilseniz, mükemmel ev hanımıdır! Çeşit çeşit yemekler, sunumlar vs.. Annesi de şikayetçi oğlundan! Ay çok zor ya ne diyim ben artık...

Hahahaaa:KK48:
Zaten %90 yaptığım yemek tarzı o; kremalı mantarlı bonfile, köri soslu tavuk, patates püresi, buharda brokoli-havuç ..Tek tük etli nohut vs yaptığımda ise yemiyor. Ee her gün de ben yiyemiyorum onun sevdiği şekilde, arada ev yemeği de yapmak istiyorum, bu sefer de eşim yüzüne bakmıyo. Bi de bana "sen son zamanlarda çok bozdun" diyo:KK70:
Ya diyorum yaa, çooook şımarık! Annesini de bi bilseniz, mükemmel ev hanımıdır! Çeşit çeşit yemekler, sunumlar vs.. Annesi de şikayetçi oğlundan! Ay çok zor ya ne diyim ben artık...
:) Yani ben de severim değişik yemekleri ama, etli nohuta hiç burun kıvırmam yani. Dışarıda yiyorum zaten restoran yemeklerini, evde de bir zahmet ev yemeği olsun. Geçen yemek programı izliyordum, aşçı armut çorbası yapıyordu. Tamam değişiklik falan da armutu çorbada görmeye henüz hazır değilim. Anne yemeği olmaması böyle bir şey mi acaba, eşiniz bunu mu kastediyor? :KK45:

eşine çok hakaret edesim var da neyse.
o beğenmedikleriyle sınanırsa görürü o .
orda bir sürü nimete hakaret eşinin emeğine hakaret. zıkkım ye deyip çıksaydın keşke evden.
şu soğukta çöpte ekmek arıyor minnacık çocuklar oyy oyy. Allah ondan alsın o çocuklara versin inş.

Aç insan görseydiniz sizinde aklınıza gelirdi. Takılınacak bişey. Yemezsen yeme diyip önünden toplasanız yeterdi illa beylik yapcam diye hazır, sıcak yemegi tencereyle dökmek neymiş. Neyse...

çöpte de hayvanlar yiyor telaşa gerek yok. yani bizim burda çöp konteynırları kedilerle dolu.

eşine çok hakaret edesim var da neyse.
o beğenmedikleriyle sınanırsa görürü o .
orda bir sürü nimete hakaret eşinin emeğine hakaret. zıkkım ye deyip çıksaydın keşke evden.
şu soğukta çöpte ekmek arıyor minnacık çocuklar oyy oyy. Allah ondan alsın o çocuklara versin inş.
İnşallah canım benim

annesiyle yaşarken mi evlendiniz ?

bu kadar nazlı erkek olmaz olsun.

keşke siz değil onu kovsaydınız annesinin yemeklerine gitseydi.

Annesini aramanız yalnış olur. Sizin hatanizda o sizin hatanizi annenize anlatsa ne kadar doğru olur.
Erkek anneleri zaten genelde haksız da olsa oğlunu koruma icgudusune giriyorlar. Şimdi sizi kıracak bir sey söylese kaynana durduk yere bir de ona canınızı sikarsiniz ne gerek var aramayın

Bu tür aile sorunlarında ben kendi ailemi arar dahil ederim ne onun ailesini. Kimse özel tartışmamızi bilmek zorunda değil.
Yemek konusunda da allah sabır versin. Allah yardımcınız olsun işiniz gerçekten zor ya

annesiyle yaşarken mi evlendiniz ?

bu kadar nazlı erkek olmaz olsun.

keşke siz değil onu kovsaydınız annesinin yemeklerine gitseydi.
Şöyle diyim annesi ve babası yazları yazlıkta geçiriyolar tam 8 senedir 8ay boyunca yalnız kalmış kendisi yapmış yemeklerini yemek dediğim kolay şeyler
O yüzden bu artistliği

Back
X