• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda çıldırdım

Sofraya oturduk ilk lafı bu çorba soğuk
Sulu patatesli köfteli yemek yaptım kızarttım öyle seviyo çünkü
Köfteyi ağzına götürdü evirip çeviriyo ağzında aha dedim gene buldu bişey
Bu köftede köfte tadı yok yemem ben dedi
Senmisin diyen
Bi tencere yemeği çöpe boşalttım
Cinlerim tavan yaptı
Huzurum kalmadı yaa
Titreyerek yemek pişiriyorum
Ben o kadar emek harcayım aç geliyo adam işten adam beğenmesin
Dedim annemlere gidiyom 3 4 gün kafamı dinlicem dedim
Gidersen bida dönme diye tehdit ediyo
Zırt pırt yanıma geliyo film açmış izleyelim diyo
Kızlar gerçekten ses çıkarmıyodum bugünkü tepkime şaşırdı büyüttün dedi
Aşçı tut kendine dedim ben hizmetçin değilim.
Ve inanın yemek mükemmeldi
En azından nimete kötü denmez ben anlatamadım
Yarın arıcam annesini de anlatçam bilsinler
Yemeği beğenmeyebilirmiş ben alınganmışım bu ne yaa valla huzurm kalmadı
Ders vermek istiyorum ama mantıklı düşünemiyorum şuan
Kaç gündür konu açıyom burda çünkü kaç gündür berbat haldeyiz ve eşimle problemlerimi bilmesinler üzülmesinler diye kimseye anlatamıyorum.

Çok sinirlenmişsin, haklısında ama sakinleşmeye çalış önce. Annesini sakın arama bu konuda, kendi annene de gitme, kimseyle yüz göz olma ama bu sefer sözümüzü dinle yemek yapma:KK66:

Aç insan görseydiniz sizinde aklınıza gelirdi. Takılınacak bişey. Yemezsen yeme diyip önünden toplasanız yeterdi illa beylik yapcam diye hazır, sıcak yemegi tencereyle dökmek neymiş. Neyse...
Ya haklısınız size de bişey diyemiyorum ama inan karardı gözüm Allah affetsin ama toplamam ona yetmiyo daha önceki konuöa bakarsanız anlarsınız kar etmedi yani

Annesini sakın arama. Sonra hiç ummadığın bir anda sana geri döner ve haklıyken haksız olursun. Neden bu kadar zorladığını anlamadım ben. Sen en iyi bildiğin şekilde yemeğini yap, önüne koy. Beğenirse yer, beğenmezse aç kalır.

Ben dünki konunda demiştim zaten bu kadar hızlı bir barışmaya normalleşmeye kk hazır değil demiştim buyur çıktı ajjahsh

Annesini felan arama.

Hem cozum degil hem gereksiz yere is buyur hem oglunu savunur daha cildirirsin.

Of bu gazman da sinirimi bozuyor. Geçenlerde de buna benzer bir konu açmış mıydın hala hatırlıyor gibiyim de. Bir dahakine kendin yap ye ona verme çok biliyorsa kendi pişirsin....

Y
Yemegı nıye çöpe döküyorsun koysaydın bı posete hayvana bıseye verirdın, dısarı dökseydın. Bırılerı aç ölüyor bunlarda sinirlenince yemegı cope döküyor.
ya gercekten çok merak ediyorum sizler sinirlendiğinizde bu kadar ince düşünebiliyor musunuz? Sizce kadının o anki öfkeyle sokak hayvanlarının gelmemesi çok mu anormal ? Ayrıca yakaladıgınız yerin konuyla uzaktan yakından ilgisi var mı? Pffff bunaltıyor bu duyar kasan tripleriniz...

Sofraya oturduk ilk lafı bu çorba soğuk
Sulu patatesli köfteli yemek yaptım kızarttım öyle seviyo çünkü
Köfteyi ağzına götürdü evirip çeviriyo ağzında aha dedim gene buldu bişey
Bu köftede köfte tadı yok yemem ben dedi
Senmisin diyen
Bi tencere yemeği çöpe boşalttım
Cinlerim tavan yaptı
Huzurum kalmadı yaa
Titreyerek yemek pişiriyorum
Ben o kadar emek harcayım aç geliyo adam işten adam beğenmesin
Dedim annemlere gidiyom 3 4 gün kafamı dinlicem dedim
Gidersen bida dönme diye tehdit ediyo
Zırt pırt yanıma geliyo film açmış izleyelim diyo
Kızlar gerçekten ses çıkarmıyodum bugünkü tepkime şaşırdı büyüttün dedi
Aşçı tut kendine dedim ben hizmetçin değilim.
Ve inanın yemek mükemmeldi
En azından nimete kötü denmez ben anlatamadım
Yarın arıcam annesini de anlatçam bilsinler
Yemeği beğenmeyebilirmiş ben alınganmışım bu ne yaa valla huzurm kalmadı
Ders vermek istiyorum ama mantıklı düşünemiyorum şuan
Kaç gündür konu açıyom burda çünkü kaç gündür berbat haldeyiz ve eşimle problemlerimi bilmesinler üzülmesinler diye kimseye anlatamıyorum.
Kuzum bi kac gun disardan sole,bakalim ayni tepkimi werilicek yoksa,tepki,sanami

Y

ya gercekten çok merak ediyorum sizler sinirlendiğinizde bu kadar ince düşünebiliyor musunuz? Sizce kadının o anki öfkeyle sokak hayvanlarının gelmemesi çok mu anormal ? Ayrıca yakaladıgınız yerin konuyla uzaktan yakından ilgisi var mı? Pffff bunaltıyor bu duyar kasan tripleriniz...

Hayır ince düşünmem fevri bir insan sayılırım ama en fazla elimin altındakı bıseyı atarım,, bişeylerı yırtarım hırsımdan ama hiç yemek döküp saçmadım sinirlenip. Sokak hayvanları, aç insanlar aklına gelmeyebilir malesef herkesin ama nimet sonuçta elindeki görüyorsun. Cinnet geçirmemiş sonuçta. Cok bunaldıysan okuma bıdaha.

Hayır ince düşünmem fevri bir insan sayılırım ama en fazla elimin altındakı bıseyı atarım,, bişeylerı yırtarım hırsımdan ama hiç yemek döküp saçmadım sinirlenip. Sokak hayvanları, aç insanlar aklına gelmeyebilir malesef herkesin ama nimet sonuçta elindeki görüyorsun. Cinnet geçirmemiş sonuçta. Cok bunaldıysan okuma bıdaha.
Üffff ha'la ya..

Bu aile görgüsüdür. Bir nimete kötü denmez. Annesinin yetiştirme tarzı ne yazık ki. Beğenmiyorsa hiç kendinizi yormayın. Kendinize kadar yapın ona da dışarıdan söylersiniz. Olmadı iş çıkışı arayın ben yemek yapmadım gelirken bi şeyler getir deyin. Tavrınızı kesin olarak koymazsanız eğer bu böyle sürer gider.

Back
X