• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda çıldırdım

Bir gün sen yap da görelim de madem. Kendi yapsın begenmiyorsa. Bu yemek yapma işi nasıl oldu da kadınlara kaldı,anlamış değilim. Sinir oluyorum ya. Ye ,iç ,yat . Oh erkek olmak varmış. Üstüne bir de eleştiri, ay çok ayıp.En Büyük KK

Ya yemek yapmayin ya da bir hafta boyunca yumurta haslayip verin artk yumurtanin tadina da bisey diyemez heralde

Bence de aileden öğrenilen bir şey bu, yeni evliydiniz yanlış hatırlamıyorsam. Birbirinizin huylarına ve hassasiyetlerinize zamanla alışacaksınız. Çok fevri hareketler iyi değil bence, yemeği dökmek biraz ileri bir hareket olmuş, onun yaptığı da hoş değil elbette.

Sofraya oturduk ilk lafı bu çorba soğuk
Sulu patatesli köfteli yemek yaptım kızarttım öyle seviyo çünkü
Köfteyi ağzına götürdü evirip çeviriyo ağzında aha dedim gene buldu bişey
Bu köftede köfte tadı yok yemem ben dedi
Senmisin diyen
Bi tencere yemeği çöpe boşalttım
Cinlerim tavan yaptı
Huzurum kalmadı yaa
Titreyerek yemek pişiriyorum
Ben o kadar emek harcayım aç geliyo adam işten adam beğenmesin
Dedim annemlere gidiyom 3 4 gün kafamı dinlicem dedim
Gidersen bida dönme diye tehdit ediyo
Zırt pırt yanıma geliyo film açmış izleyelim diyo
Kızlar gerçekten ses çıkarmıyodum bugünkü tepkime şaşırdı büyüttün dedi
Aşçı tut kendine dedim ben hizmetçin değilim.
Ve inanın yemek mükemmeldi
En azından nimete kötü denmez ben anlatamadım
Yarın arıcam annesini de anlatçam bilsinler
Yemeği beğenmeyebilirmiş ben alınganmışım bu ne yaa valla huzurm kalmadı
Ders vermek istiyorum ama mantıklı düşünemiyorum şuan
Kaç gündür konu açıyom burda çünkü kaç gündür berbat haldeyiz ve eşimle problemlerimi bilmesinler üzülmesinler diye kimseye anlatamıyorum.
Önceki sorunlarınızı bilmiyorum ama bu sorun üzerinden evinizi terk etmeyin ama bikaç gün yemek yapmayın ya da apratif şeyler hazırlayın. Beğenmiyosun dışarda yiyelim diyin yüz vermeyin hatasını anlasın

Ay ama senin kocan çok uyuz. Hem şükürsüz hem gazman:63:Bundan sonra canını sıkarsa Güle Güle sevgi kelebeği Allah iniş takımlarına zeval vermesin dersin.En Büyük KK

Sadece yemeğimi beğenmiyo yoksa genel olarak yaptığınız şeylerede kusur buluyo mu? Mesela benim kayınpederim her yemeğe bi kusur bulur tuzu yok çok yağlı filan.Kayınvaldem hiç tınlamıyo artık ama sinir bozucu:sinirli:

Yapma hicbisey gelince kendi yapsin. Yapmiyorsa kendini yesin sende kurtulursun. Ne kadar ayip ya tadsiz bile olsa eline saglik canim der yersin. Ozenmis yemek yapmis onune koymus esin dimi. Senin adina uzuldum arkadasim umarim duzelir hersey.

Bu aile görgüsüdür. Bir nimete kötü denmez. Annesinin yetiştirme tarzı ne yazık ki. Beğenmiyorsa hiç kendinizi yormayın. Kendinize kadar yapın ona da dışarıdan söylersiniz. Olmadı iş çıkışı arayın ben yemek yapmadım gelirken bi şeyler getir deyin. Tavrınızı kesin olarak koymazsanız eğer bu böyle sürer gider.
Çok haklısınız

Şımarıklık tavan yapmış.

İnternette var. Hani somali gibi yerlerde bir deri bir kemik açlıktan ölmek üzere olanların videoları ve resimleri var aç da izlet. Millet bir kuru ekmek bulamıyor, minicik bebeler ölüyor paşamız köfte beğenmiyor. Böylelerine zıkkımın pekini vereceksin. Onu yesin günde 3 öğün!

Sadece yemeğimi beğenmiyo yoksa genel olarak yaptığınız şeylerede kusur buluyo mu? Mesela benim kayınpederim her yemeğe bi kusur bulur tuzu yok çok yağlı filan.Kayınvaldem hiç tınlamıyo artık ama sinir bozucu:sinirli:
Sadece yemek konusunda böyle lafıma sözüme aldığıma filan yanlış demez yemek konusu dışında mutluyuz. Mutluyduk.

Kendi de farkında yapabilme ihtimalin varken kusursuz yap diyo ümit ustamıyım ki ben
Şımarıklık tavan yapmış.

İnternette var. Hani somali gibi yerlerde bir deri bir kemik açlıktan ölmek üzere olanların videoları ve resimleri var aç da izlet. Millet bir kuru ekmek bulamıyor, minicik bebeler ölüyor paşamız köfte beğenmiyor. Böylelerine zıkkımın pekini vereceksin. Onu yesin günde 3 öğün!

aaa kedicikkk uzun zaman oldu görüsmeyeli,hatirladin mi beni... esinin konsuna yorum yapmak istemiyorum,umarim gerekli dersi almistir,memnun olmayan insanlar zordur,insaallah kafayi degistirir.

Yapma hicbisey gelince kendi yapsin. Yapmiyorsa kendini yesin sende kurtulursun. Ne kadar ayip ya tadsiz bile olsa eline saglik canim der yersin. Ozenmis yemek yapmis onune koymus esin dimi. Senin adina uzuldum arkadasim umarim duzelir hersey.
Güzel yaptığında çok güzel diyorum diyo bi de
İnşallah canım teşekkür ederim

aaa kedicikkk uzun zaman oldu görüsmeyeli,hatirladin mi beni... esinin konsuna yorum yapmak istemiyorum,umarim gerekli dersi almistir,memnun olmayan insanlar zordur,insaallah kafayi degistirir.
İnan aklıma bugün sen geldin beni boşver sen naptın evlendin mi

Back
X