derdim hiç bitmiyor sonunda cidden deliricem.Benm uzun sürelik bi ilişkim var,erkek arkadaşın kıyafetime arkadaşlarıma her şeye karışır ki ben zaten öyle aşırı uçlarda olan bi insan değilim.Bir yıldan fazla oldu işi bıraktı çalışmıyo tembellik yapıyo babası cebine para koysun diye bekliyo onun da parası yok.bu bir yıldır da bütün buluşmaları masrafları ben karşıladım onun zaten durumu yok diye.bu söylenecek bi şey değil ben zaten bunu dert etmiyorum ama bile bile çalışmaması bu durumdan rahatsız olmaması sinir etmeye başladı.yaşı da öyle babadan harçlık alacak yaş değil hani...Neyse işten çıkınca tuturdu ben babamın dükkanında çalışcam.e iyi güzel ama kendi babası bile ona o işte para olmadığını düzenli bi hayatı olamayacağını o işle yeni bi hayat kurmayacağını söylüyo ama bizimki inatetmiş durumd para kazanmasam da orda durcam diyo.bunlar beni zaten yeterince yormuşkn bi de başka bi şey çıktı karşıma.bizimki babasına dükkanı taşıyalım demiş yer seçmş.tam plajın ortasında bi dükkan bulmuş.oraya taşıyorlar.ben zaten ord çalışmasına karşıyım o bi de dükkanı plja taşıyo.oldukları yer illetin bikinili,üstsüz pazarda gezdiği yer düşünün öyle rahat.oysa ben bikini giyemem denize gidemem ama o orda bikinili üstsüz kadınların içinde yaşayack.geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama benm ne dinime ne aile tarzıma uymuyo bu.bana iki lafından biri Allah olan adamın dükknın önüne sandalye atıp bikinili kzları izlemesini kaldıramıyorum