- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
7500 asgari ücretten düşük?Kızlar sealam iş iş diyordum bilen bilir konularıma denk gelen olmuştur.
Nihayet 2 kişi döndü ama nasıl döndü.
Şimdi size soracağım karar veremedim yada veremiyecegum.
1. Bir global şirketin müşteri temsilcisi home Office haftanin 6 günü beş gün sabah 9 akşam 6 ama bu sure uzayabilir mis bazı zamanlar cts sabah 10 akşam 7 asgari ücret ve yemek kartı.
Daha önce home Office çalışmadım nasıl olur bilmiyorum ev işini kızımı aksatirmiyim kestiremiyorum.kizim bu sene birinci sınıf olucak ve öğlenci servisle gidip gelicek.
2 .özel bir okul h.sonu tatil sabah 9 akşam 4 yemek servis dahil ve yeni bir kurum kolej olduğu için öğrenci sayısı çok az iş yükü az yani resmi tatiller tatil.izinler maaş kesintisi olmuyacak dendi.
Bazı günler kızımi servis oradan alabilecek.Anne olduğunuz için önceliğiniz olur birbirimizi idare ederiz vb gibi konuşuldu aile ortamı gibiymis ama maaş 7.500
Bu arada her iki işte de SGK var.
Sizce hem çalışmak istiyorum hemde emin olamadım
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama okuldan verdikleri maaş çok çok azKızlar sealam iş iş diyordum bilen bilir konularıma denk gelen olmuştur.
1. Bir global şirketin müşteri temsilcisi home Office haftanin 6 günü beş gün sabah 9 akşam 6 ama bu sure uzayabilir mis bazı zamanlar cts sabah 10 akşam 7 asgari ücret ve yemek kartı.
Daha önce home Office çalışmadım nasıl olur bilmiyorum ev işini kızımı aksatirmiyim kestiremiyorum.kizim bu sene birinci sınıf olucak ve öğlenci servisle gidip gelicek.
2 .özel bir okul h.sonu tatil sabah 9 akşam 4 yemek servis dahil ve yeni bir kurum kolej olduğu için öğrenci sayısı çok az iş yükü az yani resmi tatiller tatil.izinler maaş kesintisi olmuyacak dendi.
Bazı günler kızımi servis oradan alabilecek.Anne olduğunuz için önceliğiniz olur birbirimizi idare ederiz vb gibi konuşuldu aile ortamı gibiymis ama maaş 7.500
Bence şirket daha iyi,maaşı yine az ama belki yükselme durumu falan olur,özel okulda 15 tatilde 3 ay tatilde mümkün değil maaş vermezlerKızlar sealam iş iş diyordum bilen bilir konularıma denk gelen olmuştur.
Kızlar sealam iş iş diyordum bilen bilir konularıma denk gelen olmuştur.
Bizde günde 8 saat mesai var, bazılarımız 9-5 bazılarımız 3-12 çalışıyor. Mola tabii ki oluyor, bilgisayar başında uyuyan da oluyor ama zamanla işler aksadığı için fark ediliyor o kötüye kullananlar. Onun dışında bizde şu saatte yemek bu saatte kahve gibi bi süre yok ne zaman müsaitsek kalkıp mola alıyoruz.Home Office nasıl peki bilen var mı aranızda hep PC başında mi oluyoruz mesela mesai saatleri içerisinde mola oluyor mu acaba bilen varmı.Bu detayları daha konuşamadık hafta içi ariyip bilgilendirme yapacaklarını söylediee
Anladım peki maaş ne kadar acaba.birde günde kaç defa mola yapabilirBizde günde 8 saat mesai var, bazılarımız 9-5 bazılarımız 3-12 çalışıyor. Mola tabii ki oluyor, bilgisayar başında uyuyan da oluyor ama zamanla işler aksadığı için fark ediliyor o kötüye kullananlar. Onun dışında bizde şu saatte yemek bu saatte kahve gibi bi süre yok ne zaman müsaitsek kalkıp mola alıyoruz.
Anladım peki maaş ne kadar acaba.birde günde kaç defa mola yapılabilirBizde günde 8 saat mesai var, bazılarımız 9-5 bazılarımız 3-12 çalışıyor. Mola tabii ki oluyor, bilgisayar başında uyuyan da oluyor ama zamanla işler aksadığı için fark ediliyor o kötüye kullananlar. Onun dışında bizde şu saatte yemek bu saatte kahve gibi bi süre yok ne zaman müsaitsek kalkıp mola alıyoruz.
Bizde asgari alan da var 40 alan da var pozisyona ve seviyeye göre değişiyor tabii. Mola sayısı yok ya ben genelde ekibimdekilere molaya o sırada molada biri yoksa çıkın diyorum, kahve molasıysa zaten 5-10 dakika sürüyor, yemek genelde 30-45 dk sürüyor. Aşağı yukarı günde 1 saat mola yapıyoruz ama sayılı ya da süreli değil, daha fazla ya da daha az yapanlar da vardır illakiAnladım peki maaş ne kadar acaba.birde günde kaç defa mola yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?