Sonunda Ehliyetimi aldm :)))

gozun aydın canım.. opuyorumnanaktan Rabbım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.. :Saruboceq: hayırlı olsun.. :1hug: bende cok ıstıyorum yaa boyle haberlerı duyunca da kendım almıs gıbı sevınıyorum.. :lepi: tekrar hayırlı olsun.. vereliniortak darısı benım gıbı ehlıyet askıyla yanıp tutusanların basına.. :Saruboceq:

canım benim tşk edermmm Şeniz inşallah sende ehiyet alırsın en kısa zamanda zemuszemus insan gerçekten cok mutlu oluookaydirigubbakcemile2 darısı sana ve isteyen herkeslere

canım benim tşk edermmm Şeniz inşallah sende ehiyet alırsın en kısa zamanda zemuszemus insan gerçekten cok mutlu oluookaydirigubbakcemile2 darısı sana ve isteyen herkeslere

cok sag ol canım yaa .. :1hug: amin ınsallah.. :Saruboceq:

Tebrik ederim canım a.s.

tşk edermm canımmmopuyorumnanaktan

RABBIM kazasiz belasiz yolculuklar nasip etsin canim,,,:Saruboceq:

aminn elisimmmmmzemuszemus

tebrikler kazasız belasın tekerinize taş gelmeden kullanın inş araba kullanmasını biliyorum ama ehliyet yok inş. bende sizin gibi birgün buraya yazarım ehliyetim var diye sorması ayıp kaça aldınız.

canım 280 miş ehliyetin fiyatı

hayırlı olsun canım Allah kazalardan ve trafik terörü estirenlerin şerrinden korusun:) kurallara uyalım e mi:))

Öncelikle hayırlı olsun, benim için dua edin lütfen....

Bende cumartesi günü sınava giricem ama çalışamadım sadece soru çözdüm motora takılıcam diye korkuyorum, Allah yardımcımız olsun.

canım benim.ne kadar sevindim anlatamam.kk ya çok az girmeme rağmen merakla arıyodum.acaba malibum ne yaptı diye.bugün bu konuyu görünce çok sevindim.hayatın hep güzelliklerle dolsun.sevgilerimle...(kazasız belasız kullanımlar için anahtarlığın benden.)

canım benim hayırlısı olsun inşallah adına çok sevindimopuyorumnanaktan​

tebrik ederim canımmm allah kazabela vermesiinnn opuyorumnanaktan
arabanda olur inşallahh gülüümmmm
şimdiideennn dikkatli kullan arabanı bebeşimm
artıkın gezeriz birliktee zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…