sonunda eşimle ayrı evlerdeyiz

renkliistop

Oluruna bırak,herneyse geçer...
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
914
1.436
63
Merhaba herkese,
eşimle son olayımızı yazmıştım sabaha karşı eve geldi.Alkol almadım diye yemineler ederken bildiğimiz bira kokusu geliyordu nefesinden.Buda kıvılcımı ateşledi işte..tartışmamız epey büyüdü...Sabaha karşı eve geldiği için ve abuk sabuk saçmasapan 3 yaşındaki çocuğun bile inanamyacağı bahneler uydurduğu için sanki birden nevrim döndü..Neler dediğimi bile tam olarak hatırlayamıyorum. .Çok büyük birikmişlik ve kine yakın duygular vardı içimde hepsi birden fışkırdı içimden..
Evlendiğimiz günden beri sen kaynaklı sorunlarla boğuşmaktan usandım..Çok kötü bir yalancısın ama kendini hep kurnaz sanıyorsun..Kendini bana bambaşka tanıtıp benim hayatımı mahvettin.Herşeyine sustum.yeter artık git nerede kimlerle ne yaşamak istiyosan dibine kadar yaşa istediğin hayat bu evin içinde değil senin koşa koşa istediğin hayata gidebilirsin dedim.Akşama kesinlikle eve gelmemesini söyledim.eğer gelirsen ben giderim ve çocukla çektiğim tüm sıkıntılarda da senin payın olur dedim..
Gitti...
Ailesinde kalıyor..Defolup gitti ama eşyalarını bile almadı..Bir haftadır annesinde kalıyor.O çok sevdiği mendebur arkadaşlarıyla gününü gün etsin içinde kalan ne varsa yaşasın artık doya doya..

Çıldırmak işten bile değil ağzını açıp tek kelime bile etmedi inanabiliyomusunuz.Tek dediği ben bişey yapmadım !!!!

koskoca bir hiç miş evliliğim...bir of çeksem nereler yıkılır nereler ...
Noluyo bu insanoğluna ?? neden doyumsuzluk normalleştirilmeye çalışılıyor...Neden herkes böyle amaaan boşver mesajları veriliyor bana bir haftadır ??

Son düzenleme:
Kiyamam canım ya ama iyi yapmışsın böyle bir dersi çoktan haketmiş.

1 hafta oldu dedin annesigil yada eşin aramadi mi insan evladını merak eder.

Benim eşimde daha degisik bir versiyonu eşinin.

Insani yaşamaktan soğutuyor bunlar ya.

Kiyamam canım ya ama iyi yapmışsın böyle bir dersi çoktan haketmiş.

1 hafta oldu dedin annesigil yada eşin aramadi mi insan evladını merak eder.

Benim eşimde daha degisik bir versiyonu eşinin.

Insani yaşamaktan soğutuyor bunlar ya.

Aradı ilk gün açmadım.yüzüme bön bön bakan adam telefonda ne söyleyecek ti ?? HİÇÇ o hiçi dinleyemezdim.Daha sonraki günde daha evvelden alınacak birşey vardı konuşulan onları aldım eve bıraktım gibisinden msj atmış..

Iyi yapmışsin sizi kaybetme korkusuyla belki toparlanir toparlanmazsa da siz zateb resti çekmişsiniz..

Malesef böyle bir korkusu olduğunu hiç sanmıyorum..Amacım onu korkutabilmek değildi zaten..o an hayatımızdan çıkıp gitmesini istedim, huzurla nefes alabilmeyi istedim sadece

Ailesi seni aradı mı hiç. Laf olsa bizim kızımız derler ama iş bu hale gelince muhatap olmazlar sahip çıkmazlar. Kendi ailene haber verdin mi ? Ne yapmayı düşünüyosun bundan sonra gelince affedecek misin. Takip ediyor musun su an onu neler yapıyor nerelere gidiyor. Çalışıyor mu ? Cocugunu merak edip aramadi mi.. Ona göre cevaplayalim

Merhaba herkese,
eşimle son olayımızı yazmıştım sabaha karşı eve geldi.Alkol almadım diye yemineler ederken bildiğimiz bira kokusu geliyordu nefesinden.Buda kıvılcımı ateşledi işte..tartışmamız epey büyüdü...Sabaha karşı eve geldiği için ve abuk sabuk saçmasapan 3 yaşındaki çocuğun bile inanamyacağı bahneler uydurduğu için sanki birden nevrim döndü..Neler dediğimi bile tam olarak hatırlayamıyorum. .Çok büyük birikmişlik ve kine yakın duygular vardı içimde hepsi birden fışkırdı içimden..
Evlendiğimiz günden beri sen kaynaklı sorunlarla boğuşmaktan usandım..Çok kötü bir yalancısın ama kendini hep kurnaz sanıyorsun..Kendini bana bambaşka tanıtıp benim hayatımı mahvettin.Herşeyine sustum.yeter artık git nerede kimlerle ne yaşamak istiyosan dibine kadar yaşa istediğin hayat bu evin içinde değil senin koşa koşa istediğin hayata gidebilirsin dedim.Akşama kesinlikle eve gelmemesini söyledim.eğer gelirsen ben giderim ve çocukla çektiğim tüm sıkıntılarda da senin payın olur dedim..
Gitti...
Ailesinde kalıyor..Defolup gitti ama eşyalarını bile almadı..Bir haftadır annesinde kalıyor.O çok sevdiği mendebur arkadaşlarıyla gününü gün etsin içinde kalan ne varsa yaşasın artık doya doya..

Çıldırmak işten bile değil ağzını açıp tek kelime bile etmedi inanabiliyomusunuz.Tek dediği ben bişey yapmadım !!!!

koskoca bir hiç miş evliliğim...bir of çeksem nereler yıkılır nereler ...
Noluyo bu insanoğluna ?? neden doyumsuzluk normalleştirilmeye çalışılıyor...Neden herkes böyle amaaan boşver mesajları veriliyor bana bir haftadır ??

alkol almasında ne var? her alkol alan kötü insan değil, her içki içen ayyaş değil... bence böyle bir fikir ayrılığınız varsa bence bağdaşamazsınız

Sanırım sizin de hatalarınız olmuş,yoksa size bu kelimeleri söylemezdi

alkol almasında ne var? her alkol alan kötü insan değil, her içki içen ayyaş değil... bence böyle bir fikir ayrılığınız varsa bence bağdaşamazsınız
Kısa anlatmaya çalışınca tabi yanlış anlaşılabiliyor. Sorun şu ki biz flört ederken nişanlıyken yani yatımın 1,5 yıllık bir zman diliminde hiç ama hiç konusu geçmedi,görmedim. Aksine çokda karşıydı böyle şeylere gece geç gelmeler alkol almalar falan asla yanından geçmezdi hani..Ben kendisini gayet dini vecibelerini yapan biri olarak tanıdım.Hatta bana karışırdı bu konularda..Anlatmak istediğim herşey bir kandırmacadan ibaretmiş.

Kısa anlatmaya çalışınca tabi yanlış anlaşılabiliyor. Sorun şu ki biz flört ederken nişanlıyken yani yatımın 1,5 yıllık bir zman diliminde hiç ama hiç konusu geçmedi,görmedim. Aksine çokda karşıydı böyle şeylere gece geç gelmeler alkol almalar falan asla yanından geçmezdi hani..Ben kendisini gayet dini vecibelerini yapan biri olarak tanıdım.Hatta bana karışırdı bu konularda..Anlatmak istediğim herşey bir kandırmacadan ibaretmiş.

insanlar da değişebiliyor... katlanılmaz olmasınlar yeter ki

İyi yapmışsın. Gezsin tozsun yesin içsin tatmin olacak mı bakalım? İstediği hayat bu mu görsün..

O arkadaşları ne kadar yanında olacak zor zamanında bırak kendi görsün..

Alkolik biriyse uzak durun. Zaten pekde iyi gitmeyen bir evlilikmiş bu.
Kurtarmaya değer mi bunu düşünün.
Çocuk var mı bilmiyorum ama yol yakınken dönmek her zaman en hayırlısı olandır.

İyi yapmışsın. Gezsin tozsun yesin içsin tatmin olacak mı bakalım? İstediği hayat bu mu görsün..

O arkadaşları ne kadar yanında olacak zor zamanında bırak kendi görsün..
Eşim kapalı kutu gibidir.Çok yakın zamana kadar ne gezdiği oturup kalktığı arkdaşlarını bildim nede başka birşeyini.Hatta aklında hayalinde neşkil nasıl bir hayat var hala daha çözemedim ben.
En son zman işler kötüleşince ben yine kendi çabamla kimlerle oturup kalkıyor diye yine endim öğrendim.Hep geçiştirdi bu konuları

Alkolik biriyse uzak durun. Zaten pekde iyi gitmeyen bir evlilikmiş bu.
Kurtarmaya değer mi bunu düşünün.
Çocuk var mı bilmiyorum ama yol yakınken dönmek her zaman en hayırlısı olandır.

Alkolik değil..Ama bana yalan söylüyor durum besbelli ortdayken hemde .itiraz edeceğimi bildiği için yalanla kapatmaya çalışıyor..Buram buram bira kokusuyla yemin ediyor birde.Bu birkaç kez oldu.Tabi farketmediğim gecelerde oldu.Şimdi ayrıntıları hatırladıkça o gecelerdede alkol aldığını anlayabiliyorum.Herkesin yaşam tarzı bellidir.Benim kafa yapımın buna uymayacağını biliyor.Hatta kendiside öyleydi birzmanlar.benim tüm itirazım da buna...

Alkol almasından ziyade yalan söylemesi bence kabul edilemez bi durum.İnşallah hatasını anlar ve özür diler.
Aksi takdirde boşanmaktan başka çözüm bulamadım ben.

Çok kötü bir yalancı işte...Birde kendin hep zeki ve kurnaz sanıyor ya !! Hep utandırmayayım hadi derdim bırak işine gücüne bak derdim ama artık o gün diyemedim birikim çoktu içimde

Ailesi seni aradı mı hiç. Laf olsa bizim kızımız derler ama iş bu hale gelince muhatap olmazlar sahip çıkmazlar. Kendi ailene haber verdin mi ? Ne yapmayı düşünüyosun bundan sonra gelince affedecek misin. Takip ediyor musun su an onu neler yapıyor nerelere gidiyor. Çalışıyor mu ? Cocugunu merak edip aramadi mi.. Ona göre cevaplayalim

Annesiyle görüşüyoruz zaten hergün zaruri olarak.Aynen dediğin gibi ama hiç o konulara basmıyor sanki hiç olmamış yaşanmamış gibi davranıyor düşünebiliyormusunuz ??
Bir kadın bir anne neler yaşıyor ,ne durumlarageliyor evlilikleri ,nlar sanki çekirdek çitleyen izleyici modunda..Çünkü onlar gayet rahat mutlu evinde yaşayıp gidiyor ya kendisinin keyfi yerinde ya başka bir kadın çırpınsın dursun ne olacak ki !!
Kv herşeyden haberi var sen annesin affeden taraf sen olacaksın yapmış bişey çok irdelemiceksin kocanı iyice evinden uzaklaştırmıcaksınlar, kadındır evi çekip çeviren biz neler yaşadık onda birini görmüyosunuz şimdi siz demeler..işte tahmin edilecek şeyler..Hiç de denmiyor ki bu kadını bu evi bu hale benim oğlan getirdi diye !!
Şimdi benden tek beklenilen onu sarıp sarmalayıp tekrar eve almam....

Annesiyle görüşüyoruz zaten hergün zaruri olarak.Aynen dediğin gibi ama hiç o konulara basmıyor sanki hiç olmamış yaşanmamış gibi davranıyor düşünebiliyormusunuz ??
Bir kadın bir anne neler yaşıyor ,ne durumlarageliyor evlilikleri ,nlar sanki çekirdek çitleyen izleyici modunda..Çünkü onlar gayet rahat mutlu evinde yaşayıp gidiyor ya kendisinin keyfi yerinde ya başka bir kadın çırpınsın dursun ne olacak ki !!
Kv herşeyden haberi var sen annesin affeden taraf sen olacaksın yapmış bişey çok irdelemiceksin kocanı iyice evinden uzaklaştırmıcaksınlar, kadındır evi çekip çeviren biz neler yaşadık onda birini görmüyosunuz şimdi siz demeler..işte tahmin edilecek şeyler..Hiç de denmiyor ki bu kadını bu evi bu hale benim oğlan getirdi diye !!
Defolsun gitsin ya!
Ben de bu yaklaşıma çok kızıyorum. Kocanı kaçırma, aman başkaları havada kapar, aman yuvayı dışı kuş yapar, aman süslen pislen kocanı hoş tut!!!

Yok yaa!
Koca kişileri ne yapıyor kadınlar için!
Elin büyümemiş adamını ben mi buyutecegim?
Anasının babasının adam edemediğini ben mi edeceğim?
O beni uzaklastirmasin, biraz da kadınların gönlü hoş tutulsun.

Kabul etmeyen de defolsun gitsin

Oglum var inş ben böyle bir kv olmam ve olmayacagimda...

Eşimden ayrılmak için evi terkettigimde aynı lafları bende duydum ya sen kadınsın sen yapma bari oglunla konus degil mi...

Ama yokkk bunlar ancak oğullarını pohpohlayip dururlar...

Yerinde olsam kv ile de konusmam...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun InşAllah canim.

Back
X