Normalde yarın yada cumartesi eve gelecekti.ama bekleyemedim. Kafam kazan gibiydi. Zonkluyordu.gerginlikten boynum bile sağa sola dönmüyor rahatça.
Önce adeti olduğu üzere çemkirmeye başladı neden hiç aramıyorsun diye.
İyi değilim bekleyemem dedim. Tavırlarından rahatsız olduğumu söylemek için aradığımda bile bana kötü davranmaya kalkıyorsun.
Evlendiğimizden bu yana ağzındaki bütün zehri saçtın bana dedim.
Sen "normal bir hatun değilsin ki normal davranayım.hem çok rahatsızsan seni hiçbir şeye zorlayamam. "Dedi
Evliliğimiz hakkında net ol , dolaylı yollardan bir yere varmaya çalışma dedim.
"Düne kadar bir şey yoktu.kimden akıl aldın sen? Zehir saçmışmışım ilginç ! Çok istiyorsan sen netleştir hadi herşeyi durma!"dedi
Bende film koptu . Kibrini ukalalığını al git dedim.
Saçmaladı ne diyeceğini bilemedi. Çok şaşırdı. Geveledi.
Ama en ufak bir itirazda bulunmadı.
Artık bitiştir bu. Ama hafiflemiş hissediyorum. Yeniden huzurlu hissediyorum sanki. Her yer aydınlandı sanki.
Umarım geçici bir his değildir. Biraz buradan cesaret aldım. İnşallah bu yükümden arınmış hissiyatım yerini boşluğa bırakmaz.
Yarın burada. Son bir kez beni iknaya çalışsın istiyorum .
Ama yok umut. Dertte değil .içim soğudu biraz.
İki yıldır ilk kez ona çıkıştım.düşünün halimi.
Önce adeti olduğu üzere çemkirmeye başladı neden hiç aramıyorsun diye.
İyi değilim bekleyemem dedim. Tavırlarından rahatsız olduğumu söylemek için aradığımda bile bana kötü davranmaya kalkıyorsun.
Evlendiğimizden bu yana ağzındaki bütün zehri saçtın bana dedim.
Sen "normal bir hatun değilsin ki normal davranayım.hem çok rahatsızsan seni hiçbir şeye zorlayamam. "Dedi
Evliliğimiz hakkında net ol , dolaylı yollardan bir yere varmaya çalışma dedim.
"Düne kadar bir şey yoktu.kimden akıl aldın sen? Zehir saçmışmışım ilginç ! Çok istiyorsan sen netleştir hadi herşeyi durma!"dedi
Bende film koptu . Kibrini ukalalığını al git dedim.
Saçmaladı ne diyeceğini bilemedi. Çok şaşırdı. Geveledi.
Ama en ufak bir itirazda bulunmadı.
Artık bitiştir bu. Ama hafiflemiş hissediyorum. Yeniden huzurlu hissediyorum sanki. Her yer aydınlandı sanki.
Umarım geçici bir his değildir. Biraz buradan cesaret aldım. İnşallah bu yükümden arınmış hissiyatım yerini boşluğa bırakmaz.
Yarın burada. Son bir kez beni iknaya çalışsın istiyorum .
Ama yok umut. Dertte değil .içim soğudu biraz.
İki yıldır ilk kez ona çıkıştım.düşünün halimi.