Sonunda eşimle konuştum.

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Normalde yarın yada cumartesi eve gelecekti.ama bekleyemedim. Kafam kazan gibiydi. Zonkluyordu.gerginlikten boynum bile sağa sola dönmüyor rahatça.
Önce adeti olduğu üzere çemkirmeye başladı neden hiç aramıyorsun diye.
İyi değilim bekleyemem dedim. Tavırlarından rahatsız olduğumu söylemek için aradığımda bile bana kötü davranmaya kalkıyorsun.
Evlendiğimizden bu yana ağzındaki bütün zehri saçtın bana dedim.
Sen "normal bir hatun değilsin ki normal davranayım.hem çok rahatsızsan seni hiçbir şeye zorlayamam. "Dedi
Evliliğimiz hakkında net ol , dolaylı yollardan bir yere varmaya çalışma dedim.
"Düne kadar bir şey yoktu.kimden akıl aldın sen? Zehir saçmışmışım ilginç ! Çok istiyorsan sen netleştir hadi herşeyi durma!"dedi
Bende film koptu . Kibrini ukalalığını al git dedim.
Saçmaladı ne diyeceğini bilemedi. Çok şaşırdı. Geveledi.
Ama en ufak bir itirazda bulunmadı.
Artık bitiştir bu. Ama hafiflemiş hissediyorum. Yeniden huzurlu hissediyorum sanki. Her yer aydınlandı sanki.
Umarım geçici bir his değildir. Biraz buradan cesaret aldım. İnşallah bu yükümden arınmış hissiyatım yerini boşluğa bırakmaz.
Yarın burada. Son bir kez beni iknaya çalışsın istiyorum .
Ama yok umut. Dertte değil .içim soğudu biraz.
İki yıldır ilk kez ona çıkıştım.düşünün halimi.

Hiç bilmeyenler için konuyla ilgili az giriş olsaydı daha iyi yorum yapabilirdik.
Geçmiş konularına bakin.Kacinci konusu zaten.Bitirme amaclı teşvik etmek istemem ama rahatsızlığını dile getirmen hakkın.Kac yıldır ilkkez dile getirmişsin zaten.Ama hemen" begenmiyorsan kapı orda" diyor.Evlilikte tatmin edici guvenlikte bir davranış değil.Kendini zorunlu hissedersin.Caresiz ona mecbur hissedersin.Guven zerre yok.Onu kaybetme endisesi var hep .Icine atiyordun.Gercekten bukadar umursamıyor mu hep birlikte gorecez madem.Yuzde elli elli ya paça tutuşacak sonradan sonraya yada hala aynı eyvallahsizlikta devam edecek yokuşa sürersen o da surecek.Hakkkinizda hayırlısı ve güzeli olsun.

O boşluk hissi illaki olucak ama omuzlarında ki ezilmişlik ve sindirilmişlik olmayacak.
Diğer taraftan, Zaten ikna etmesini beklemiyosun sende ki hiç kalkışmaz bile bence anlattıklarından yola çıkarak.
Sadece eve gelir iki çemkirir senin özür dilemeni bekler( umarım pişman olup öyle bişey yapmazsın)

Çok dallı budaklı. Uzun mesele. İşin özü sürekli suçlaması tahammülsüzlüğü.

2 yıldır ilk defa sert çıkmanız hataymış zaten. Siz sustukça tepenize çıkmış. Boşanın veya boşanmayın ama kimseye kendinizi ezdirmeyin.

Onun rahatsiz olduğu noktalar neymiş peki?

Onun rahatsiz olduğu noktalar neymiş peki?
Böyle bir şey söylemedi.iki yıldır onun rahatsızlıklarını dinliyorum zaten. Hepsi de afaki boş şeyler. Öyle ki bir şey söyle desen aklıma gelmez.diğer konularımda yazdığım tırı vırılar işte.

Şöyle bir yazdıklarınıza baktım. Üslubunuz oldukça güzel. Sanki biraz naif bir insansınız çünkü temizlik ile alakali konuyu okudum. Eşinizin sevgilisiyle ayrılıp sizi seçmesi naifliğinizden kaynaklanmış olabilir. Siz de bunu bir hediye kabul etmişsiniz. Kendisini de sevmissiniz. Üstünüze gelmiş çok. Sizi bolca üzmüş. Öyle tahmin ediyorum ki bunları hesaplamıştır. İstediğimi yaparım, geçerim demiştir. Siz de böyle bir tepki verince şaşırmıştır. Şöyle bi 7, 8 konunuzu okudum. Sizin çok içten ve kibar olduğunuzu çıkardım bu yazılardan. Doğru, yanlış emin değilim ama bazen bu dünyada dişli olmak lazım. Her şeyi sizden bekliyor. Kötü bir adam olmasa bile o ilgiyi anlayıp ahan da sana lütuf da bulundum çek çekebileceğin kadar der gibi. Sizi ve kocanızı anlayabildiğim kadariyla şunu söyleyeyim sizden ne kolay kolay vazgeçer ne de size az çektirir. Kötülük yapa yapa pişman olur ama 10 yıl sürer ama on ay. O zaman geçtikten sonra kendinize daha çok kusersiniz. Siz olsanız bile yanında eski siz olamazsınız. Azıcık umursamaz, birazcık vurdumduymaz ama asla aşık değil. Umarım hiçbir şey umduğunuz gibi olmaz, her şey umduğunuzdan daha güzel ve hayırlı olur.

Oh iyi olmus ona haketmisti. Siz yine daraldikca konu acin burada, yelkenleri hemen suya indirmemek icin de gaz alirsiniz iyi olur. Yuzyuze gelince sakin kafanizi egmeyin yine dimdik konusun , alsin cevabini ukala adam. Kendini hint kumasi saniyor gicik oluyorum eski konularinizdan kocaniza

Bu konuşmak mı sence? Yerinde olsam seninle niye evlendiğini sormakla başlardım. Madem oldu olacak film kopacak art niyet varsa sende öğrenirdin. Ve belki kafanda bitirmen kolay olurdu. Her zamanki tepkisini vermiş, boşancaksan boşana getirmiş. Yani üzgünüm ama bir yere varabilecek bir konuşma değil. Topu her daim sana atıp kaçıyor.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve güzel bakışınız için
Şöyle bir yazdıklarınıza baktım. Üslubunuz oldukça güzel. Sanki biraz naif bir insansınız çünkü temizlik ile alakali konuyu okudum. Eşinizin sevgilisiyle ayrılıp sizi seçmesi naifliğinizden kaynaklanmış olabilir. Siz de bunu bir hediye kabul etmişsiniz. Kendisini de sevmissiniz. Üstünüze gelmiş çok. Sizi bolca üzmüş. Öyle tahmin ediyorum ki bunları hesaplamıştır. İstediğimi yaparım, geçerim demiştir. Siz de böyle bir tepki verince şaşırmıştır. Şöyle bi 7, 8 konunuzu okudum. Sizin çok içten ve kibar olduğunuzu çıkardım bu yazılardan. Doğru, yanlış emin değilim ama bazen bu dünyada dişli olmak lazım. Her şeyi sizden bekliyor. Kötü bir adam olmasa bile o ilgiyi anlayıp ahan da sana lütuf da bulundum çek çekebileceğin kadar der gibi. Sizi ve kocanızı anlayabildiğim kadariyla şunu söyleyeyim sizden ne kolay kolay vazgeçer ne de size az çektirir. Kötülük yapa yapa pişman olur ama 10 yıl sürer ama on ay. O zaman geçtikten sonra kendinize daha çok kusersiniz. Siz olsanız bile yanında eski siz olamazsınız. Azıcık umursamaz, birazcık vurdumduymaz ama asla aşık değil. Umarım hiçbir şey umduğunuz gibi olmaz, her şey umduğunuzdan daha güzel ve hayırlı olur.

Konu sahibi, son durumunuz nedir?
Bugün geldi. Boş boş süzüp durdu. Konuya girmedi.telefondaki konuşmayı irdelemedi bile. Normalde az daha erken gelmesi konuşmak içindi.ama yılgın davrandı.
Yine ben açtım.kendisiyle evlilik yapmak için aşk gibi güçlü bir sebebim olduğunu kendisini çok sevdiğim için taze bir ayrılıktan çıkmasına rağmen yine de onu istediğimi ama artık çok mutsuz olduğumu söyledim.
Kendisine neden benimle evlendiğini sordum.
O da çok güzel bulduğu , masum ve samimi bulduğu için evlendiğini ama onu hayal kırıklığına uğrattığımı ,aynı frekansı yakalayamadığımızı , sohbet edemediğimizi dahası tensel bir çekim hissetmediğini söyledi.
Gene suçu bana attı .hayal kırıklığına uğratmışım.alenen olduğunu sandığım kişi çıkmadın demeye getirdi.çünkü hayal kırıklığına ne yapıp uğrattığımın cevabı yok beyefendide.
Vay efendim önceleri neden ona hiç ilgili değilmişim de şimdi sorgulamaya başlamışım.
Hem benimki sevgi değilmiş.boşluktanmış bir arkadaşımı nasıl seviyorsam onu da aynı duyguyla seviyormuşum
Adam kendisine duyduğum hissi bile ciddiye almıyor yani.
Boşanmak istediğimi söyledim .ten uyumu da yokmuş katlanamıyormuş madem.
O da madem boşanmaya çok istekliysem zorla evli kalamayacağını söyledi.
Bunu bile benim üstüme atmayı başardı yani açıkça sevmediğini istemediğini itiraf etmesine rağmen.

Madem sevmiyordun niye hemen boşanmak için harekete geçmedin dedim.
Güya canım çok sıkkınmış toparlanmamı beklemiş.canımı sıkan kendi değilmiş gibi.ailesini üzmemek adına zamanla belki hale yola girer diye düşünmüşmüş.onca emek varmış.
Kısaca bitti... dava boyunca aynı evde yaşamak istemiyorum dedim.
Elbette senin rahatın neyi gerektirirse dedi.
Bitti kısaca..yarından itibaren çıkacağım işlemler için arada uğrarım dedi
Çok soğuk ,çok duygusuz bazen üstten bakan merhametli bir ses tonu ... bitti. Hiç varolmamış gibi. Keşke hiç evlenmeseydim.

Back
X