Sonunda gerçek yüzlerini gösterdiler... Suçlu ben miyim görün...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şükür hiç kinim yok bu hallere gelecekleri aklımın ucundan geçmezdi küçücük bir çocukla neden öyle düşüneyim ön yargılısınız
Görümcemin kocası eve gelmiyor, kayınpeder evden ayrılmış ama ben kocamın koynundayim diyen siz değil miydiniz ? Neyin on yargısı ?

Mutlu oluyorsun onların başına gelen her olumsuzlukta.

İnşallah son konun olur burada da.

Haz alıyorsun burada insanların seni eleştirmesinden, aynı konuların dönüp dolaşıp açılmasından.

Sonra gözardi ettim sizi diye bitiyor konu. Baydı.

Görümceye de yazık ya ne demek iftar-sahur hazırlayamadı diye terk edilmek!! Acaba oruç tutarken ki amacı neymiş sığır evladının? Nefret ederim boğaz dedine karısına eziyet eden erkeklerden bide cimri erkeklerden.
Sebepler onlar gibi içeriği çoktur eminim eşinin annesinin boğazına yapışan biri o herşey yapar.

Görümcemin kocası eve gelmiyor, kayınpeder evden ayrılmış ama ben kocanmini koynundayim diyen siz değil miydiniz ? Neyin on yargısı ?

Mutlu oluyorsun onların başına gelen her olumsuzlukta.

İnşallah son konun olur burada da.

Haz alıyorsun burada insanların seni eleştirmesinden, aynı konuların dönüp dolaşıp açılmasından.

Sonra gözardi ettim sizi diye bitiyor konu. Baydı.
O söz onlar mutlu sen mutsuzsuna nispetti onlara demedim burada yazdım sonuçta siz niye rahatsız oluyorsunuz.Birgün bile beddua etmedim ben onlara hep Allah'a havale ettim sonuç.Konularım sizi bayıyorsa gözardı edin geçin çünkü böyle konuşan birinin düşüncelerini önemsemem ki dizide gözardı ediyorum lüzumu yok iyi günler.

Son düzenleme:
O söz onlar mutlu sen mutsuzsuna nispetti onlara demedim burada yazdım sonuçta siz niye rahatsız oluyorsunuz.Birgün bile beddua etmedim ben onlara hep Allah'a havale ettim sonuç.
Sonuç senin sevmediğin, sevilmedigin bir adamla sırf annesi ve kardeşi zafer kazandık diye sevinmesinler diye bir ömür geçirmek zorunda olman bence.

Ama tabi bu işine gelmediği için başka şeylere sariyorsun.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam önceki konuyu; kayınvalidesi konu sahibinden kızına (konu sahibinin görümcesi) yardımcı olmasını,çocuklarına bakmasını evinin işini yemeğini temizliği filan yapmasını istiyormuş,sanki mecburmuş konu sahibinin göreviymiş gibi ithamlarda bulunuyormuş.Konu sahibinin eşine konu sahibini kötülemişler ama eşi neyin ne olduğunu anlamış.Sanırım görümcede boşanıyormuş.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam önceki konuyu; kayınvalidesi konu sahibinden kızına (konu sahibinin görümcesi) yardımcı olmasını,çocuklarına bakmasını evinin işini yemeğini temizliği filan yapmasını istiyormuş,sanki mecburmuş konu sahibinin göreviymiş gibi ithamlarda bulunuyormuş.Konu sahibinin eşine konu sahibini kötülemişler ama eşi neyin ne olduğunu anlamış.Sanırım görümcede boşanıyormuş.
Hayır bunlar toplu beklentileriymiş eşime yeni söylemişler öyle bir konum yok.

Konu tabiki eşimin ailesiyle ilgili.Geçenlerde yine gitmiş görmeye bakmış görümcem orada.Eşim yukarı çıkınca görümcemin büyük kızı peşinden gitmek istemiş (3,5 yaşında)görümcem küçükle ilgilendiği için birkaç basamaktan sonra düşmüş ağlamaya başlamış merdivenler parke olduğundan kaymış.Görümcem kolundan sürükleye sürükleye yukarı çıkarmış eşimin önüne atmış.eşimin annesine neden ilgilenmiyorsun diye bağırmış şok olmuş,birlerine girmişler.Eşim çocuğu susturmaya çalışırken sen bakacağına karın baksın çocuğu olmadığından içi almıyor mu demiş.(Annesinden gram hazetmediğim insanın çocuğunu sevmemem çok mu garip?Ki bana kısır yakıştırmasına gelmiyorum bile)Sonra annesi ben çocuklarıyla ilgilenmemişim hiç.(ilk kızına hamileyken ufakta olsa ilk hediyeyi ben almıştım bu çok ince bir düşünce hemde isteme gününde vermiştim.)Yok kızına gidip yardım edecekmişim,evinin işini yapacakmışım eşi boğazına düşkünmüş,buzluğana güzel şeyler yapıp koyacakmışım.Kendi kızı düğünü olana kadar yaklaşık üç sene kaynanasına hizmetçilik yapmış onlarda benden bunu beklemiş ben yapmayınca görümcem eşine zaman ayıramamış ve eşi gelip annesigile atıp gitmiş l(ramazanda sahur iftar hazırlayamadığı için gelip eşimin ailesinde kalmışlardı birde komşular evden gelen pis kokudan şikayet edince adam çıldırmış)çoktan davaları açılmış bile.Babasıda hala ortada yok telefonlara çıkmıyor.Hırslarını eşimden çıkarıp artık evin erkeği senmişsin gibi geri vites yapmışlar ağlamışlar.Eşim bunları anlatınca şok oldum şaka mı bu dedim.Boşver sen onlara birşey deme ne halleri varsa görsünler ayda bir ancak giderim kendi yaşadıkları için bile seni suçluyorlar ben anladım dedi iyiyi kötüyü biz keyfimize bakalım dedi.İlahi adalet tecelli etmiş oldu hiç aklıma gelmezdi bu şekilde olacağı ama böyle olmalıymış demek ki.Acayip rahatladım Rabbim büyük çok şükür kötüler cezasını buldu...

Bu arada onlarla ilgili son konumdu bu söz.Kötüler cezasını buldu 😉
Konular ne bilmiyorum ama gözünüz Aydın umarım bir gün ilahi adaleti bende götürürüm

Hayır bunlar toplu beklentileriymiş eşime yeni söylemişler öyle bir konum yok.
Çok pardon o zaman başka konuyla karıştırdım..Demek ki etraf kendilerine hizmetçilik yapılmasını bekleyen kayınvalide ve görümcelerle dolu durum daha vahim 🤦🏼‍♀️ yani bi insan kendi isteğiyle içinden gelerek yardım ederse eder zaten..bunu nasıl sorumlulukmuş gibi yüklemeye çalışırlar aklım almıyor 🤷🏼‍♀️

Sonuç senin sevmediğin, sevilmedigin bir adamla sırf annesi ve kardeşi zafer kazandık diye sevinmesinler diye bir ömür geçirmek zorunda olman bence.

Ama tabi bu işine gelmediği için başka şeylere sariyorsun.
Herkes hayatında yeni bir başlangıç yaptı bizi bu hale getirenin kim olduklarını eşim gayet iyi anladı kimin sevilip sevilmediğiyle değil kendi mutluluğunuzla ilgilenin bence benim canımı acıtamazsınız ömrünüz gözardı kadardı bitti🤭

iki yıl tedavi gördüm kimse de senin çocuğun olmuyor diye yüzüme vurmadı çok şükür. öyle diyen kvnin alnını karışlarım valla.
Ben beşinci seneye girdim onu diyen görümcemdi ya annesi anneme birkaç kez yaşları geçiyor demişti ama🤭

Herkes hayatında yeni bir başlangıç yaptı bizi bu hale getirenin kim olduklarını eşim gayet iyi anladı kimin sevilip sevilmediğiyle değil kendi mutluluğunuzla ilgilenin bence benim canımı acıtamazsınız ömrünüz gözardı kadardı bitti🤭
Gözardilar erken başladı bugün.
İşine gelmediyse demek.
Ah canım 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X