sonunda hamileyim bende

Merhabaaalar
gzun aydin canim benimmm
rabbim sag salim kucagina almayi nasip
etsin insAllah..
bende 2 sene sonra tüp bebek yoluyla hamileyim 7 haftamiz doldu cok sukur
Kendim hollanda da yasiyorum ama turk doktorlarima guvendigimiz icin turkiyede yaptirdik 48 saat arabada yolculuk yapptigimiz halde cok sukur tuttuuuuu
rabbim bizleri ve bebislerimizii.korusun inSAllah

aminn, Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah, ben hala rüyada gibiyim

Aayyyy canim ne mutlu bize :)
o sevincini cok iyi anliyorum.. :):) bende hala inanamiyorumm..
Ne kadarlik oldu cnaim bebis ??

5 hafta 3 günlük 5+3 diye söyleniyor galiba, yeni öğreniyoz gebelik söylemlerini, keseyi gördüm 15 gün sonrada kalp atışını dinleyecez inşallah, senin ne kadarlık bebiş

5 hafta 3 günlük 5+3 diye söyleniyor galiba, yeni öğreniyoz gebelik söylemlerini, keseyi gördüm 15 gün sonrada kalp atışını dinleyecez inşallah, senin ne kadarlık bebiş

Bzimkide 6 haftalik canim..
2 sene sonra cok sukur bebisimi bugun gorebildik.. kalp atislarinida gorduk cok cok cok sukurrrr bakalim sonumuzu hayir etsin rabbim insAllah rabbim sag salim kucagimiza almamizi nasip etsinnn :))
Yavas yavas alisacaz insAllah canim..
Okuya okuya dertlese dertlese herseyi ogrenicezzz :)))

aminnn inşallah canım ya

Hadi gözün aydın,hayırlı olsun , Rabbim sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin bütün anne adaylarına da Hepimize de güç kuvvet versin inşaallah

aminnn inşallah canım ya

Canım merhaba, gebeliğin hayırlı olsun. Sağlıcakla inşallah kucağınada alırsın. Sizin sorununuz neydi acaba. Uzun süre olmamış galiba. Bende Bülent beye gitmeyi planlıyorum. Bilgi alabilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler.

Slm bende pko vardı başka bi problem yoktu 8 senelik evliyim ama 4 senedir tedavi görüyodum olmadı nasip tüp bebekteymiş. Bülent hoca çok doğru bi seçim şahane bi insan ve şahane bi dr. Umarım sende bi an önce beneğime kavuşursun. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…