Sonunda hamileyimmm ve 7 gün öncesinde öğrendimm yaptıklarımı anlatıyım kızlar.

Kizil_kiz

Biri yanımda diğeri Canımda
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
451
184
33
33
merhaba kızlar. Sonunda çok şükür hamileyim burdan çok sey öğrendim ve uyguladım Rabbimde nasip etti tabi :) Öncelikle bende beklemiyordum bukadar erken öğreneceğimi çıkmaz diye test yapmiştim ama bariz belli 2.cizgiyle görmesi nasip oldu 2 testte de çok şükür. İlk olarak ovulasyon testi aldım ve bu ay gunu gunune uyguladım. 2.olarak sogan suyu kaynatıp içtim adetten sonra hatta yanlış anlayıp soganı soyup içmiştim :) yanlış yaptıgımı sonradan anladım ama 10 gun sabah akşam onu uyguladım. Belirtilerime gelince kasık agrım oldu 6 gundur bacagıma vuruyordu agrısı agzımda acılık vardı ve kokulara aşırı hassastım hala da öyle. Çok şükür ben kavuştum bu mutluluğa Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah:anneadayı:

canım benim de adetim gecikti tahlil yaptrdım ama iki gün sonra yine yaptırcakmışım doktorum öle dedi ben de adet olcakmış gibi kasık ağrısı var sende de mi öle oluyor

Adetin kaçıncı gününden Başladınız

1 soğanı kabuğu ile beraber kaç dk kaynatıyoruz

Yumurtlama gününde bırakıyoruz değil mi

Allah kucağına almayi nasip etsin:)

Evet canım ben diyorumya çok erken öğrendim erken döllenme oldu çünkü erken yumurtladım bu ay o yüzden haftaya hastaneye gitcem. kasık agrılarım sırtım agrıyor bu normalmiş.

Adetin kaçıncı gününden Başladınız

1 soğanı kabuğu ile beraber kaç dk kaynatıyoruz

Yumurtlama gününde bırakıyoruz değil mi

Allah kucağına almayi nasip etsin:)
adet bitti 2.gununden basladım. 1 soğanı 4 e bölüp kaynamış suya atıyorsun. 5 dakika kaynatıp ılık haliyle içiliyor. sabah akşam hayır ben yumurtlama gunumde bırakmadım yapmadıgım gunler oldu 10 gune tamamlıyım dıye 13 14 gun sarktı benimki

merhaba kızlar. Sonunda çok şükür hamileyim burdan çok sey öğrendim ve uyguladım Rabbimde nasip etti tabi :) Öncelikle bende beklemiyordum bukadar erken öğreneceğimi çıkmaz diye test yapmiştim ama bariz belli 2.cizgiyle görmesi nasip oldu 2 testte de çok şükür. İlk olarak ovulasyon testi aldım ve bu ay gunu gunune uyguladım. 2.olarak sogan suyu kaynatıp içtim adetten sonra hatta yanlış anlayıp soganı soyup içmiştim :) yanlış yaptıgımı sonradan anladım ama 10 gun sabah akşam onu uyguladım. Belirtilerime gelince kasık agrım oldu 6 gundur bacagıma vuruyordu agrısı agzımda acılık vardı ve kokulara aşırı hassastım hala da öyle. Çok şükür ben kavuştum bu mutluluğa Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah:anneadayı:
Anım adet geçtikten sonramı kan testi verdin kaç çıktı değerin?

Bende bu gun adetime 5 gun kala ogrendim canim bende adet biter bitmez sogan suyu ictim normalde iki tarif var sogan suyu icin biri kabuklu olan sanirsam ermeni yasli ninelerin tarifiydi biride Saracoglunun tarifi sogani soyup kaynayan suya atip 5 dakika kaynatiyorsun ben de soyulmus olani yaptim 10 gun kadar ovulasyon gunumu test ettim esime de keci boynuzu pekmezi icirdim ceviz yedirdim ovulasyon donemimde ve bu gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim iki tan ust uste ve ALLAHA sukurler olsun ikisinde de cift cizgiyi gordum.

Hayirlisi olsun hamisler. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin :)

Ben bugün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testi alsam çıkar mı şimdi ?

kızlar 7 gün 5 gün önceden öğrendik diyorsunuz hangi marka hangi testleri kullandınız:)

Ben bugün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testi alsam çıkar mı şimdi ?
tabiki çıkar diyorumya benim 7 gün öncesinden çıktı hemde bariz belli pembe çizgiydi erken döllenmeyle yumurtlama gunuyle alakalıymıs bu ama çıka canım senınki de

kızlar 7 gün 5 gün önceden öğrendik diyorsunuz hangi marka hangi testleri kullandınız:)
test laboquık ti birde maraksını bilmediğim bi test inanamamıştım farklı marka olsun diye herhangi birini aldım :) erken yumurtladım ben bu ay o yuzden erken çıktı sanırım

tabiki çıkar diyorumya benim 7 gün öncesinden çıktı hemde bariz belli pembe çizgiydi erken döllenmeyle yumurtlama gunuyle alakalıymıs bu ama çıka canım senınki de
Böyle çıktı bende de adetim 2 gün geçti. Bugün kan verdim yarın alıcam

Eklentiler

• IMG_0288.webp
    IMG_0288.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 67
Back
X