- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
- Konu Sahibi emine342679
yok canim cuma godecegim ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın bebiş nasıl iyi misiniz doktora gidicem diye yazmışsın da merak ettimyok canim cuma godecegim ins
Canim baya gecmis ama gec ogrenmissin 16.gunden once yaptiginda cizgi cikmamis miydi hicArkadaşlar merhabalar ben bi 3.4 ay önce de yazmıştım o zaman 10 gün geçiyordu reglim tabi sonradan hamile olmadigimi anlamistim .Bugün reglimin gecikmesinin 16.nci günü ve ben sabah 6 buçuk ta test yaptım iki çizgi de net göründü henüz evdekilerle konusmadim doktora gidip tam ve sağlıklı bilgi almadan da söylemek istemiyorum
Sanırım yapmamıştım beklemeyi uygun görmüştüm ki nitekim o bebeği kaybetmiştim 2 buçuk aylıkkenCanim baya gecmis ama gec ogrenmissin 16.gunden once yaptiginda cizgi cikmamis miydi hic
Hadi gözün aydın inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendini fazla yorma bu aralarvalla ben dayanamadim persembe gittim sukur iyiydi hareketlenmeye baslamis kuzucuk 9 hafta bitti 10. haftaya girdik sukur
Aa oyle mi gecmis olsun simdi tekrar hamilesiniz sanirim tekrardan nasip etmis Rabbim saglikla kucaginiza alin insallah.Sanırım yapmamıştım beklemeyi uygun görmüştüm ki nitekim o bebeği kaybetmiştim 2 buçuk aylıkken
Evet tekrar hamileyim nasipse bu sefer bi sorun yok şimdilik 3buçuk aylık olduk yarın kontrolüm var belki cinsiyeti de öğrenirizAa oyle mi gecmis olsun simdi tekrar hamilesiniz sanirim tekrardan nasip etmis Rabbim saglikla kucaginiza alin insallah.
Saol canım cinsiyetimize erkeğe benziyo dedi hayırlısı bakalımyaaaa hadi bakalim saglikla al kucagina bakalim cinsiyeti ne heyecanli gunler
Teşekkür ederim canımhadi bakalim hayirlisi insss
İnşallah Allah razı olsunTebrik ederim vaktinde hayırlısı ile sağ salim kucağına alırsınız bebeğinizi inşallah
Ne güzel maşallah sağlıkla gelsinler inşallahbizde 31. haftanin icindeyiz minik kizimla heyecanla gelmesini bekliyoruz