güle güle ağız tadıyla oturun inşallah...fon perde renginiz pastel mavi yada pastel yeşil tonlarında olsa hem halınızla hem de kırlentlerinizle uyumlu olurdu...ip perdeyi temizliğini de düşünürsek pek kullanışlı gelmiyor bana...perdeler haricinde gayet sıcak bir oda olmuş
ilerleyen zamanlar fon perdeyi petrol mavisi yapmayı düşünüyorum
ip perdeyi de yeşil aldım altın sarısı karışımı akşamları parlıyor güzel duruyor
teşekkür ederim.
teşekkür ederim
salon evin en uğraşmadığım yeri
ilk haline göre şimdi daha iyi içim ısınmaya başladı yavaş yavaş ilk resimlerde nasılmış ya :)
oturma odam camın önünd eki berjerim vazgeçilmezim
çok seviyorum çok
yatak odam evet çok sade dolabı yeni yaptırdık oysaki daha özenilmiş olabilirdi
aceleye geldi sanırım
yatak başına bir tablo arıyorum
ama hala bulamaadım
Aklıma gelen ilk yorumu yapayım.... inan seni tanımıyorum ama tüm sayfaları okudum her yorumu beğenisine,onlara cevaplar yazısına dahası eleştiriye acik olmana kısaca evini seven o ışıltıyı her Köse'ye yayan bir kadın olmana bayıldım Evinde eksik gördüğün her şeyi guzel ruhun tamamlar .......
Merhaba canim.malesef bulamadim.15 gundur tatildeyim ve daha 15 gun var.evimden uzaktayim ve cok ozledim.donuste artik halletmem lazim bi tabloda antreme dusunuyorum.
Aklıma gelen ilk yorumu yapayım.... inan seni tanımıyorum ama tüm sayfaları okudum her yorumu beğenisine,onlara cevaplar yazısına dahası eleştiriye acik olmana kısaca evini seven o ışıltıyı her Köse'ye yayan bir kadın olmana bayıldım Evinde eksik gördüğün her şeyi guzel ruhun tamamlar .......
cok utandım ).cok tesekkur ederim guzel yorumun ve guzel dileklerin icin.evimi cok seviyorum evet ve cok ozledim.heyecanimi,ev duzenlememi,tasinmami tum heycanimi burda yasadim.cok tesekkur ederim yorum yapan,begenen,elestiren herkeze.