Beş aylik kizim var onun velayetinden baska bir sey istemiyorum. Altinlari da aldı zaten halen beni borçlu cikarmaya çalışıyor kartlar falan diyeanlasmali bosanmada taraflarin alacak-verecekleri acikca yazar.. madem anlasmali bosanalim demis, razi olsun isteklerine, HAKLARİNİ almana.
paraya tamah etmek degil bu, yuzsuzce seni borclu ve magdur etmek isteyen adama haklarini birakmamak.. kolayca siyrilinca sen de pisman olursun.. takilari harcasa da harcamasa da sana odemek zorunda kanunen..Beş aylik kizim var onun velayetinden baska bir sey istemiyorum. Altinlari da aldı zaten halen beni borçlu cikarmaya çalışıyor kartlar falan diye
Yanlış anladın arkadaşım ders verme gibi bir niyetim yok ..Evet öğretmenim. Bu hale nasil geldik inan bende anlamadım yokuş aşağı yuvarlandık
Yok öyle düşünmedim yani soyleyecek sey bulamadim Teşekkürler sammiyetiniz içinYanlış anladın arkadaşım ders verme gibi bir niyetim yok ..
Çokta üzüldüm ayrıca çocuğunuz var sonuçta keşke orta yol önceden bulunabilseymiş açısından söyledim .
Psikolojinin iyi olmadığını tahmin ediyorum ve bu durumdaki kimseye ahkam kesecek kadar kendini bilmez değilim .
Bu arada konunuza göz attım da tekrardan .. Hakkınızı mutlaka arayın ..Yok öyle düşünmedim yani soyleyecek sey bulamadim Teşekkürler sammiyetiniz için
Esimin darp ettiğini yazmistim dun gece aynisini yapmak isteyince ileri gidip canimi yakinca polis i aradım sabaha kadar karakoldaydik. Babam geldi Komiseri barisin diye çağırmış onu yok demiş. Geldi anlaşarak bosanalim ifadeni al geri tabi memuriyeti tehlikeye girdii. Dua edin kizimla kurtulayim bundan
sen en yakinim diyorsun ama karsidaki oyle gormeyince, bu hallere dusuluyor iste..yazık yaaa biz kadınların çektiği sıkıntı hiç bitmiyor. ..güzel güzel mutlu olmak varken karakolda en ama en yakınından şikayetçi olmak için bulunuyorsun...neden merhameti kalmadı bu erkeklerin yaa...
Karın o senin canın herseyin...
madem değer bilmiyor allah kurtarsin seni kardeşim...
Allah böylelerini ıslah etsin yaa ürktüm okurken bizleri de korusunnCanim cok gecmis olsun. Umarim kurtulursun kizinla biran once. Benim de arkadasim var sapkin bir kocasi var ve en son buz dolu kuvete sokup ayak tirnsklarini sokmeye calismisti. Gördüğümuzde kahrolmustuk. Simdi bosanip yurtdisina yerlesti. Allahim hayirli insanlarla karsilastirsin herkesi:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?