SONUNDA KARAKOLLUK OLDUK¡¡

anlasmali bosanmada taraflarin alacak-verecekleri acikca yazar.. madem anlasmali bosanalim demis, razi olsun isteklerine, HAKLARİNİ almana.
Beş aylik kizim var onun velayetinden baska bir sey istemiyorum. Altinlari da aldı zaten halen beni borçlu cikarmaya çalışıyor kartlar falan diye

Beş aylik kizim var onun velayetinden baska bir sey istemiyorum. Altinlari da aldı zaten halen beni borçlu cikarmaya çalışıyor kartlar falan diye
paraya tamah etmek degil bu, yuzsuzce seni borclu ve magdur etmek isteyen adama haklarini birakmamak.. kolayca siyrilinca sen de pisman olursun.. takilari harcasa da harcamasa da sana odemek zorunda kanunen..
biz hanimlar boyle yaparsak, borclu da ederler suclu da..
rica ederim HAKKİNİZİ birakmayin.. goturun cope atin, fakire verin, ama boyle kotu insanlara 'oh be!' dedirtmeyin..

O durum biraz karışık ayni okuldayiz o yuzden uzaklaştırma vrilmez dedi komiser ücretsiz izin al oyle uzaklaştırma talep et dedi

Evet öğretmenim. Bu hale nasil geldik inan bende anlamadım yokuş aşağı yuvarlandık
Yanlış anladın arkadaşım ders verme gibi bir niyetim yok ..
Çokta üzüldüm ayrıca çocuğunuz var sonuçta keşke orta yol önceden bulunabilseymiş açısından söyledim .
Psikolojinin iyi olmadığını tahmin ediyorum ve bu durumdaki kimseye ahkam kesecek kadar kendini bilmez değilim .

Yok öyle düşünmedim yani soyleyecek sey bulamadim Teşekkürler sammiyetiniz için

Allahım okumuş cahillerden korusun bizleri.... Hakkınızda hayırlısı olsun inş..

Yok öyle düşünmedim yani soyleyecek sey bulamadim Teşekkürler sammiyetiniz için
Bu arada konunuza göz attım da tekrardan .. Hakkınızı mutlaka arayın ..
Sonuçta bir evlat var ortada anlaşmalı boşanmayı kabul etseniz bile kendi şartlarınızda kabul edin ..
Bir avukatla da görüşün .. Allah yardımcınız olsun ..

Alma şikayetini geri sakın. Arkadaşların da dediği gibi istediğini alan bir belge hazırla. Ayrıca anlaşmalı boşanmada sonradan dönebilir diye biliyorum.

Cnm benim ğeçmş olsn. Kızın kücük değildir ins.. cok mutlu ol ins.

Canim cok gecmis olsun. Umarim kurtulursun kizinla biran once. Benim de arkadasim var sapkin bir kocasi var ve en son buz dolu kuvete sokup ayak tirnsklarini sokmeye calismisti. Gördüğümuzde kahrolmustuk. Simdi bosanip yurtdisina yerlesti. Allahim hayirli insanlarla karsilastirsin herkesi:-(

sen en yakinim diyorsun ama karsidaki oyle gormeyince, bu hallere dusuluyor iste..

Allah böylelerini ıslah etsin yaa ürktüm okurken bizleri de korusunn

Umarım rahatlıkla boşanır da kurtulursunuz bu adamdan. Siz yine de darp raporunuzu alın. Memuriyeti devrede olduğu için korkabilir.

Anlasmali bosanalimmis , Oldu deseydin .
Hakkini sonuna kadar ara , Anlasma .

O kadar anlaşmaya meraklıymış ta niye şiddet gösteriyomuş manyak ...Anlaşmayın ne hali varsa görsün,sürünsün ...

Velayet konusunu dert etme. Görüldüğü üzere velayet sana verilecektir. Anlaşmalı boşanma tabiri yanlış anlaşılmasın. Siz nafaka, velayet, mal gibi konularda karşılıklı anlaşırsanız hakim de onayladığı takdirde boşanma gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…