- 19 Ocak 2010
- 40
- 4
- 88
- Konu Sahibi gokcesultan
Merhaba uzun yıllar araştırmam sonucunda Ercan Karacaoğluna ameliyat oldum tam karın germe ve göğüs ameliyatı oldum Ancak istedğim özellikle göğüslerim yıllarca beklediğim ameliyatımın sonucu hüsran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun,nasıl bir sorun yaşadınız? Foto eklermisiniz lütfen? Bizlerde foto ekledik sizde bakabilirsiniz ..Merhaba uzun yıllar araştırmam sonucunda Ercan Karacaoğluna ameliyat oldum tam karın germe ve göğüs ameliyatı oldum Ancak istedğim özellikle göğüslerim yıllarca beklediğim ameliyatımın sonucu hüsran
Çok üzüldüm,bazen sorunlar olabiliyor tabi. Şanslı tarafta olmanızı dilerdim.. Peki düzeltilebilecek bir durum değilmi,doktorunuz ne diyor bu duruma?Merhabaarzum77 sen bana cok ilham verdin ameliyattan sonra seni takip edemedim karnım istediğim gibi olmadı göğsümde iki kere ameliyat olamama rağmen yapamadı
Benim de dr ayni benim de karnim olmadi ! Size revizyon onerdimi ne diyor gittiginiz zaman bana lipo onerdiMerhabaarzum77 sen bana cok ilham verdin ameliyattan sonra seni takip edemedim karnım istediğim gibi olmadı göğsümde iki kere ameliyat olamama rağmen yapamadı
Şu anki görüntünün nasıl olduğunu bilmiyorum. Yani ameliyattan sonra fazla kilo alınırsa tabi kötü olabilir. Kaç kilo aldın sen?
Bende kilo aldım ama doktorum ödem tutmuşsun yağ değil diyor. Kilo verince daha güzel oluyor muhakkak. Ama kilo vermek öyle kolay değil,almak daha kolay :))
C ChAneL81 e de kilo almışsın demişti Ercan bey. Revizyon olacak oda..
Albüm oluştururmusun lütfen,bakalım nasıl bir sonuç olmuş. Daha iyi fikir verebiliriz hem.
Hic o konulara girmeyelim hem maddi hem manevi cok zorluk cektim ve hala o ameliyatin parasini oduyorumErcan bey kabul etmiyor ben iyiyde ücret ödedim bu ameliyat için işten ayrıldım tazmınat için şimdi hem işsizliğe hemde hayallerimin çöp olmasına üzgünüm
Benimde esim fittiriyor artik kac kere gidip gelecegin diyor kis tatilini bile iptal ettim cok bencil davraniyorum belki ama cokta uzgunum istedigim olmadiAynen öyle kilo diyor ama ben kilo almadım ki yanlarımdaki yağları da almamış halbuki öyle anlaşmıştım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum eşimde bir ton laf söylüuor
Genel herkesin görüldüğü albümlere bir,albüm oluştur de,fotoları yükle ayarlarıda izlediklerim yap kaydetcok iyi olur ancak albüm oluşturmayı bilmiyorum öğrendiğim ilk anda ekleyeceğim resimleri
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/cok iyi olur ancak albüm oluşturmayı bilmiyorum öğrendiğim ilk anda ekleyeceğim resimleri
Album yapabildinmi ?ne yapmak lazım acaba