ya bu yazan kişinin baba annesıymıs yanı kendı annesı de diğer gelini buraya yazacagına kendı annesıne söylesın kendı annesı baksın nıye diğer gelin bakıyor ki ayrıca bakmıs ta yıllarcaÇok üzüldüysen yanına al güzelim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu yazan kişinin baba annesıymıs yanı kendı annesı de diğer gelini buraya yazacagına kendı annesıne söylesın kendı annesı baksın nıye diğer gelin bakıyor ki ayrıca bakmıs ta yıllarcaÇok üzüldüysen yanına al güzelim:)
senin annen de gelini bir 3-5 yıl senin annen baksın da ondan sonra buraya yaz. babaannenle aynı evde yasarsın fena mı ! bence annenden önce sen kovarsınanlamıyormusunuz ev kendı evı neden kendı evınde sıgıntı olsun
ya bu yazan kişinin baba annesıymıs yanı kendı annesı de diğer gelini buraya yazacagına kendı annesıne söylesın kendı annesı baksın nıye diğer gelin bakıyor ki ayrıca bakmıs ta yıllarca
anlamıyormusunuz arkadasım babanem kımseyle kalmaz istemıyor kımseye yuk olmak amcamla yasadıkları ev babanemın 30 yıllık evıSen git o yengenin bi ellerinden öp bence bak kadın bakmam demiş bi allahın kulu da tamam bizde kalsın diyememiş hemen ev bulmuşlar. yap yap bi kere yok deyince aenden kötüsü olmaz işte böyle bide yapılan beğenilmez
yıllarca bakmıs zaten ve tek bakan da oymus anlasılan . kaynanalar cok az sankı acaba o ne yaptı bır de gelın anlatsın bakalım onu dıneyelımSen git o yengenin bi ellerinden öp bence bak kadın bakmam demiş bi allahın kulu da tamam bizde kalsın diyememiş hemen ev bulmuşlar. yap yap bi kere yok deyince aenden kötüsü olmaz işte böyle bide yapılan beğenilmez
babası baksın oğlu işte evde ne guzel babaanne torun oğul yasarlarVefat etmiş annesi.
O zaman amcan kiraya çıksın .baban konussun amcanla.anneme eşin böyle davranıyor kadının kendi evi siz çıkın diye.anlamıyormusunuz ev kendı evı neden kendı evınde sıgıntı olsun
Kimseye yuk olmamak için kiraya çıktı demissin ama demek ki kendi istegiyle çıktı.Hem borç harcla çıktı diyosun hem kendi istegiyle o kısmı pek anlayamadım.ev babanemın evı dıyorum sız anlamıyorsunuz sanırım kıraya cıkması gereken onlar
annesi vefat ettıyse bu hanımefendı de torunu baksın işte babaannesıneVefat etmiş annesi.
anlamıyormusunuz arkadasım babanem kımseyle kalmaz istemıyor kımseye yuk olmak amcamla yasadıkları ev babanemın 30 yıllık evı
benım babaannem ıste oyle gururludur ödü kopar kmseye yuk olmamak ıcın bu benım fıkrım ben acıdım sadece paylasmak ıstedm ama yanls yer secmısım denıze anlatsam daha ıyıKimseye yuk olmamak için kiraya çıktı demissin ama demek ki kendi istegiyle çıktı.Hem borç harcla çıktı diyosun hem kendi istegiyle o kısmı pek anlayamadım.
Valla diğer 4 çocuk analarına tutsalardı bi ev borca sokacaklarına.Yada herkes de kalsın sırayla.
kendı gelin olsun bunu kaynanası kapıya koyar zaten dile baksana papuc gıbı cok bilmişşş.O zaman amcan kiraya çıksın .baban konussun amcanla.anneme eşin böyle davranıyor kadının kendi evi siz çıkın diye.
Niye kk da konu açıyorsunuz ki ne diyecek simdi millet?? bu gelinler diye genelleme yapıp giydirmissin gelinlere.olumlu yorum bekleme yani.aradığın cevap burda değil
O istemem desede isteyen olsa alır götürür ev mi bulur allah aşkına yaanlamıyormusunuz arkadasım babanem kımseyle kalmaz istemıyor kımseye yuk olmak amcamla yasadıkları ev babanemın 30 yıllık evı
evet cok yanlıs anlasıldım hemen saldırdılar ter içinde kaldım burda ya anlamıyorumSenin bu konuyu yazma amacın buna sitem etmek ise mesajını düzenle buna vurgu yap. Yanlış anlaşılıyorsun.
annesi vefat ettıyse bu hanımefendı de torunu baksın işte babaannesıne
ben 2 yıllık evlıyım ve kayınvalıdemlede anne kız gibiyiz medenı olmak insan olmak boyle bısıkendı gelin olsun bunu kaynanası kapıya koyar zaten dile baksana papuc gıbı cok bilmişşş.