• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

Ne diye babaanne çıkıyor evden, siz bir şey demiyor musunuz?

Sen git o yengenin bi ellerinden öp bence bak kadın bakmam demiş bi allahın kulu da tamam bizde kalsın diyememiş hemen ev bulmuşlar. yap yap bi kere yok deyince aenden kötüsü olmaz işte böyle bide yapılan beğenilmez
anlamıyormusunuz arkadasım babanem kımseyle kalmaz istemıyor kımseye yuk olmak amcamla yasadıkları ev babanemın 30 yıllık evı

Sen git o yengenin bi ellerinden öp bence bak kadın bakmam demiş bi allahın kulu da tamam bizde kalsın diyememiş hemen ev bulmuşlar. yap yap bi kere yok deyince aenden kötüsü olmaz işte böyle bide yapılan beğenilmez
yıllarca bakmıs zaten ve tek bakan da oymus anlasılan . kaynanalar cok az sankı acaba o ne yaptı bır de gelın anlatsın bakalım onu dıneyelım

anlamıyormusunuz ev kendı evı neden kendı evınde sıgıntı olsun
O zaman amcan kiraya çıksın .baban konussun amcanla.anneme eşin böyle davranıyor kadının kendi evi siz çıkın diye.
Niye kk da konu açıyorsunuz ki ne diyecek simdi millet?? bu gelinler diye genelleme yapıp giydirmissin gelinlere.olumlu yorum bekleme yani.aradığın cevap burda değil

ev babanemın evı dıyorum sız anlamıyorsunuz sanırım kıraya cıkması gereken onlar
Kimseye yuk olmamak için kiraya çıktı demissin ama demek ki kendi istegiyle çıktı.Hem borç harcla çıktı diyosun hem kendi istegiyle o kısmı pek anlayamadım.
Valla diğer 4 çocuk analarına tutsalardı bi ev borca sokacaklarına.Yada herkes de kalsın sırayla.

anlamıyormusunuz arkadasım babanem kımseyle kalmaz istemıyor kımseye yuk olmak amcamla yasadıkları ev babanemın 30 yıllık evı

Senin bu konuyu yazma amacın buna sitem etmek ise mesajını düzenle buna vurgu yap. Yanlış anlaşılıyorsun.

Gelin evde eşiyle cilveleşip oynaşmak elbette hakkı ama bunu bir zahmet gidip kendi evinde yapsaymış ya.Hem kadının evine yerleş hem de kadını evinden yerinden yurdundan et.

Fantezi yaşamak isteyen daha taze gelinken kayınvalidenin evine yerleşmez.
Dağdan gelip bağdakini kovma durumu.

Kimseye yuk olmamak için kiraya çıktı demissin ama demek ki kendi istegiyle çıktı.Hem borç harcla çıktı diyosun hem kendi istegiyle o kısmı pek anlayamadım.
Valla diğer 4 çocuk analarına tutsalardı bi ev borca sokacaklarına.Yada herkes de kalsın sırayla.
benım babaannem ıste oyle gururludur ödü kopar kmseye yuk olmamak ıcın bu benım fıkrım ben acıdım sadece paylasmak ıstedm ama yanls yer secmısım denıze anlatsam daha ıyı

O zaman amcan kiraya çıksın .baban konussun amcanla.anneme eşin böyle davranıyor kadının kendi evi siz çıkın diye.
Niye kk da konu açıyorsunuz ki ne diyecek simdi millet?? bu gelinler diye genelleme yapıp giydirmissin gelinlere.olumlu yorum bekleme yani.aradığın cevap burda değil
kendı gelin olsun bunu kaynanası kapıya koyar zaten dile baksana papuc gıbı cok bilmişşş.

Gelin hatali ama neden bastan kabul ediyorlar bende bunu anlamiyorum en iyi kayinvalideyle bile yasanmaz ustelik rahatlikla esiyle evde hareket edemiycegini onceden nasil dusunmedi bunu tecrube etmeye gerek bile yok evde biri varken hareketler kisitlanir

Back
X