insanlar ne kadar kötü yürekli olmuş, konu sahibi üzüldüm babaannen için.
benim dayımın eşi de anneanneme ne vaatlerde bulundu evlenene kadar, yok sana ömür boyu bakacağım, yok bütün hizmetini ben yapacağım, yeter ki beni oğlunla evlendir diye. evlendikten bir sene sonra, bu yenge bile demeye dilimin varmadığı kadını anneannemi evine bile almıyordu, neler çektirdi kadına anlatamam. son günlerini kızlarında geçirdi anneannem, gidip gelemedi oğluna. ama o yengeme hep beddua etti ölene kadar.
anneannem öldükten bir süre sonra dayım terk etti onu, başka kadınla evlendi. ikinci eşi çok iyi bir kadın, keşke anneannemde görebilseydi onu. yani ah kalmıyor anlayacağın.
ben de hem gelinim hem de oğul sahibiyim. tabi ki KV ile yaşamak istemem. ama asla vicdansızlık da yapmam yaşlı bir insana. Gelir aylarca kalır bizde. Allah var yukarıda, eziyet edersem eşim görmez belki ama Allah görür.
Büyük Allahım herkesi kötü kaynanalardan ve bir o kadarda kötü gelinlerden korusun.
Yorumları okudum da ne kadar acımasız ve bencil olmuş insanlar. bu şekilde yorum yapanlar ilerleyen yıllarda evlatlarının evinden kovulurlarsa da bu tarz yorumlar yapabilecekler mi acaba, çünkü dürüst olmak bunu gerektirir.