sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

Senin zihniyetini
@CuteMom a yazdigin hakaret mesajindan anlamak mumkun ..
Ban alabilirim zaten her zaman aliyorum
Sorun degil :KK70:
Ama sen kocanla nasil vakit gecirebiliyorsan
Gecirmekten keyif aliyorsan
Yengenin de buna hakki var ..
Empatiyi kime gore yapiyorsun ..
Cok kanina dokunsaydi
Yanina alirdin babaanneyi dedim
Ona bile dogru duzgun cevap veremedin
Bence tam da dedigim gibi odunuz kopuyo o evi yenge hanima kaptirmaktan ..
Gerci baban size bakmamis ki
Annesine nasil baksn ????
Bugece ne istiyorum ne için dua edeceğim biliyormusun öyle acı seyler yasadımki allah dilerim sanada yasatsın.. nokta

Bugece ne istiyorum ne için dua edeceğim biliyormusun öyle acı seyler yasadımki allah dilerim sanada yasatsın.. nokta

Cok arabesksin ..
Burada bir kesimi kendine inandirabilirsin
Ama ben hic gelemem boyle
Aysecik tavirlarina ..
Istedigin gibi dua et
Kalbinin pisliginden tutmaz
Kopeklerin duasi kabul olsa
Gokten simdiye kadar 50 kere kemik yagardi..
Al sana nokta !

Kininizi öfkenizi yengenize kustuğunuz kadar amcanıza da kusmanızı dilerim. Sonuçta oğlu olan o. Salak mı bu adam anlayamıyor mu evde olan biteni. Yenge baştan he diyip sonradan caymış belli ki ama amcanızın evden taşınıp kiraya çıkmayı bir yerleri yemediyse kadın da yaşayamadığı evliliğin hıncını kaynanasından çıkarmış belli ki. Yaptığı yanlış kesinlikle.
Şunu da sormak istiyorum yengeniz bizzat ben evde iç çamaşırıyla gezmek istiyorum gibi bişey söyledi mi yoksa bu sizin yorumunuz mu? Hayır aralarda bu çamaşır muhabbetine tepki gösterenler olmuş siz de düzeltmemişsiniz. Ben sizin genel yorumunuz olarak algıladım. Aksi halde amcanızın bir şeyden haberi yokken sizin yengenizin fantazi yapamıyorum düşüncesini bilmeniz abes kaçar.
Yapılabilecek tek şey amcayla konuşulup o evden biri ayrılacaksa bunun babane değil kendilerinin olması gerektiğinin söylenmesidir. Ama bence çakal amcanız her şeyden haberdar sadece evden çıkmak istemiyor. Bu durumda da suçlu yenge değil amcadır.

Kininizi öfkenizi yengenize kustuğunuz kadar amcanıza da kusmanızı dilerim. Sonuçta oğlu olan o. Salak mı bu adam anlayamıyor mu evde olan biteni. Yenge baştan he diyip sonradan caymış belli ki ama amcanızın evden taşınıp kiraya çıkmayı bir yerleri yemediyse kadın da yaşayamadığı evliliğin hıncını kaynanasından çıkarmış belli ki. Yaptığı yanlış kesinlikle.
Şunu da sormak istiyorum yengeniz bizzat ben evde iç çamaşırıyla gezmek istiyorum gibi bişey söyledi mi yoksa bu sizin yorumunuz mu? Hayır aralarda bu çamaşır muhabbetine tepki gösterenler olmuş siz de düzeltmemişsiniz. Ben sizin genel yorumunuz olarak algıladım. Aksi halde amcanızın bir şeyden haberi yokken sizin yengenizin fantazi yapamıyorum düşüncesini bilmeniz abes kaçar.
Yapılabilecek tek şey amcayla konuşulup o evden biri ayrılacaksa bunun babane değil kendilerinin olması gerektiğinin söylenmesidir. Ama bence çakal amcanız her şeyden haberdar sadece evden çıkmak istemiyor. Bu durumda da suçlu yenge değil amcadır.
Kendi beyanıdır diğer yengemlere söylemiş zaten hep söylüyor bende sahitim

Cok arabesksin ..
Burada bir kesimi kendine inandirabilirsin
Ama ben hic gelemem boyle
Aysecik tavirlarina ..
Istedigin gibi dua et
Kalbinin pisliginden tutmaz
Kopeklerin duasi kabul olsa
Gokten simdiye kadar 50 kere kemik yagardi..
Al sana nokta !
Kimin kalbi pis? Hiç tanımadan hayatımda atıp tutup entrikalar yazan sen ferhundecilik oynayan senSende cok varoşsun senin gibi avam tavırlara böyle cümleler kurulur ancak bak ben annesiz büyüdüm Derler ya yetim öksüz ahından kork buzamana kdr kim için bişi geçirsem içimden oldu bence sende kork

Sen böyle dedin ya kesin yaşar bak :)
Tatlım kusura bakma ama haksızsın. Al banannene bak o zaman çok üzüldüysen . Bi 10 yıl da sen bak. Yengenede yazık yıllarca bakmış. Empati yoksunusun malesef. Ayrıca ev babannenin eviyse burda hatalı olan amcan onun çıkması gerekirdi kiraya.. Adam cimriliğinden kiraya çıkmıyo annesinin düzenini bozuyo o zaman. Yengene dese kiraya çıkıyoruz yoksa annemle yaşarsın, kadın zaten kabul ederdi mecbur. O kadın yıllarca görevini yapmış bence bırakta biraz nefes alsın. Çok seviyosan gerçekten al babanneni yanına torunluk vazifeni yap , yengen bakmak zorunda değil zaten o el kızı sonuçta. Sen öz be öz torunusun!

Kendi beyanıdır diğer yengemlere söylemiş zaten hep söylüyor bende sahitim

Bence kesinlikle amcayla konuşulmalı. Bir rahatsızlığınız var madem yaşlı kadını huzursuz ettiğiniz yetmiyormuş gibi bir de kiraya çıkmasına sebep olamazsınız denmeli. Hatta madem o ev babalarına ait, anneyi de evden yolladılar herkes kendi payını istesin bakın bakalım amca bey napıyor. Eğer yenge şeytan amca safsa gözünü açmış olursunuz. Amaa amca da bilip göz yumuyosa şöyle bir silkinip kendine getirilmeli.

Kimin kalbi pis? Hiç tanımadan hayatımda atıp tutup entrikalar yazan sen ferhundecilik oynayan senSende cok varoşsun senin gibi avam tavırlara böyle cümleler kurulur ancak bak ben annesiz büyüdüm Derler ya yetim öksüz ahından kork buzamana kdr kim için bişi geçirsem içimden oldu bence sende kork

Ben sana bi sey mi dedim
Hasta misin nesin ??
Babanla gorusmemek icin okul uzatmissin
Demekki babaligini yapmamis
Size babalik yapmayan
Anasina da ogulluk yapmaz !
Cok fazla dini inancim yok
O yuzden sir kapisi kanal 7 minvalinde seylerle beni korkutamazsin ...
Gece gelme ama
Uyur gezerim sen korkarsin benden :D

Sen böyle dedin ya kesin yaşar bak :)
Tatlım kusura bakma ama haksızsın. Al banannene bak o zaman çok üzüldüysen . Bi 10 yıl da sen bak. Yengenede yazık yıllarca bakmış. Empati yoksunusun malesef. Ayrıca ev babannenin eviyse burda hatalı olan amcan onun çıkması gerekirdi kiraya.. Adam cimriliğinden kiraya çıkmıyo annesinin düzenini bozuyo o zaman. Yengene dese kiraya çıkıyoruz yoksa annemle yaşarsın, kadın zaten kabul ederdi mecbur. O kadın yıllarca görevini yapmış bence bırakta biraz nefes alsın. Çok seviyosan gerçekten al babanneni yanına torunluk vazifeni yap , yengen bakmak zorunda değil zaten o el kızı sonuçta. Sen öz be öz torunusun!
Kimse kimseye bakmadı hanımefendi bi tutturmussunuz yengem baktı kılını kıpırdatmaz o babanem için ayrıca bakıma muhtac değil diyorım bakmadı yani gelse kalsa basımın ustunde yeri var kalmaz bana kadar halamlar bırakmaz onu en basiti ama cok sıkıldım ya off şiştim burda konu kapansada bitsede gitsek

Ben sana bi sey mi dedim
Hasta misin nesin ??
Babanla gorusmemek icin okul uzatmissin
Demekki babaligini yapmamis
Size babalik yapmayan
Anasina da ogulluk yapmaz !
Cok fazla dini inancim yok
O yuzden sir kapisi kanal 7 minvalinde seylerle beni korkutamazsin ...
Gece gelme ama
Uyur gezerim sen korkarsin benden :KK70:
Dini inancın yoksa daha iyi ya tam süper oldu şimdi

Kimse kimseye bakmadı hanımefendi bi tutturmussunuz yengem baktı kılını kıpırdatmaz o babanem için ayrıca bakıma muhtac değil diyorım bakmadı yani gelse kalsa basımın ustunde yeri var kalmaz bana kadar halamlar bırakmaz onu en basiti ama cok sıkıldım ya off şiştim burda konu kapansada bitsede gitsek

Zor geldi cunku kapancak merak etme
Yasli kadincagizdan
10 yil gelinin basina kalan kv den
Gururlu kendi isini yapan
Kimsenin yaninda kalmayan
Babaanneye donustu :D
Sen ona 1 hafta bak
Bunu da ispatla
On disimi kirarim ben
Karsidan konusmak kolay oyle bik bik

Bence kesinlikle amcayla konuşulmalı. Bir rahatsızlığınız var madem yaşlı kadını huzursuz ettiğiniz yetmiyormuş gibi bir de kiraya çıkmasına sebep olamazsınız denmeli. Hatta madem o ev babalarına ait, anneyi de evden yolladılar herkes kendi payını istesin bakın bakalım amca bey napıyor. Eğer yenge şeytan amca safsa gözünü açmış olursunuz. Amaa amca da bilip göz yumuyosa şöyle bir silkinip kendine getirilmeli.
Canım cok guzel yazmıssın fikirlerin için cok teşekkürler dikkate alacagım ilgin için minnettarım

Zor geldi cunku kapancak merak etme
Yasli kadincagizdan
10 yil gelinin basina kalan kv den
Gururlu kendi isini yapan
Kimsenin yaninda kalmayan
Babaanneye donustu :KK70:
Sen ona 1 hafta bak
Bunu da ispatla
On disimi kirarim ben
Karsidan konusmak kolay oyle bik bik
Ya bence sen varya 18 yasında falan özenti bi ufaklıksın kesin kimle muhatap oluyorum tanrım cok aa pardon muhataba almıyorum seni cunku gercekten kapasiten yerlerde daha cok varoş vari mahalle ağzı havalarında dolayısıyla seviyem değilsin hadi çocugum baska konuya

Arkadaşım 10 yıl x 365 gün olsa bu kadınla yaşamış dimi. 10 yıl hiç yemek yapmadı, sohbet etmedi vs bişey yapmadı yani.. Sanki aynı evde yaşadın ne biliyosun? Yok başımın üstünde yeri var bırak bu lafları hani nerde icraat. Hem kızları varmış onlar alsın yanına? Neden yengene takıksın bu kadar? Witch'in dediği gibi ev galiba tek mevzu.. Burda da suçlu amcan canım.. Yani kadın ayrı evde yaşayabilir bakıma muhtaç değilmiş, 4 tane daha evladı var, torunları var ama sen yengene takmışsın o yüzden haksızsın. Konu başlığı da bununla ilgili. Kızcaksın ama bence yengen haklı

Arkadaşım 10 yıl x 365 gün olsa bu kadınla yaşamış dimi. 10 yıl hiç yemek yapmadı, sohbet etmedi vs bişey yapmadı yani.. Sanki aynı evde yaşadın ne biliyosun? Yok başımın üstünde yeri var bırak bu lafları hani nerde icraat. Hem kızları varmış onlar alsın yanına? Neden yengene takıksın bu kadar? Witch'in dediği gibi ev galiba tek mevzu.. Burda da suçlu amcan canım.. Yani kadın ayrı evde yaşayabilir bakıma muhtaç değilmiş, 4 tane daha evladı var, torunları var ama sen yengene takmışsın o yüzden haksızsın. Konu başlığı da bununla ilgili. Kızcaksın ama bence yengen haklı
Tamam canım ok yenge haklı siz haklısınız Bitti konu kapandı benim için...

O zaman babaanne ve diger cocuklari uyanik davranip
Nasil olsa bu bakar
Bizde rahat ederiz diye dusunmeyecekti ..
Ev ev ustune olmaz kendin soyluyorsun iste
Gelin hanim cahildi gencti kabul etti diyelim koca kadin bilmiyor mu ne olabilecegini ...
Babaannen de 30 yillik evinde
Kalkp kendi yemegini hazirlasaydi bi zahmet
11 e kadar hizmet bekleyecegine
Her neyse hadi atti kadini kapinin onune koydu
Simdi niye alip siz bakmiyorsunuz ??????
ben de tam olarak bunları söyluyorum. ben niye acımasız oluyorum ki şimdi anlamadım. harfi harfine doğru

Ben genelden bahsettim zaten sadece konu sahibinin yengesinden değil

Eşini ikna etmeye çalışma düşüncesi ,gecelik giyip evde dolaşmak istemeyi bahane etmesi konu sahibinin söyledikleri.Dört duvar arasında ne yaşandığını kimse bilemez.
kesinlikle haklısın

Back
X