• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

Pes hanımlar. Tamam kv ler kötü de, burada evi işgal edilmiş bir kv var. Amcası evlenip annesini yanına almış olsa haklısınız da, adam gelini annesinin evine getirmiş. Şimdi de kadın evinden çıkmak zorunda kalıyor, olur mu öyle saçmalık? Yenge çok sikayetciyse kendi ev tutsun ayirsin evini. Hoş en başta hiç kabul edip evlenmemeliydi ya. Tamam amca suçlu annesinin evine coreklendigi, eşini bu duruma düşürdüğü için ama defalarca diyoruz aynı evde oturmayı kabul etmeyin diye. Etmeyin kardeşim, zorla mı evlendiriyorlar ?
gelin 10 sene birlik oturmuş şimdi bir Allah razı olsun 10 sene de sabretti diyen de yok... birlik oturmayı kabul edince kimseye iyilik etmiş olmuyor bu gelinler yani... ne olursa olsun baştan asla kabul edilmemeli... ben hastalık durumunda bile(Allah korusun) yakında ama ayrı ev düşünürüm. yemekler birlikte yenir, yardıma kadın gönderirim ama ev ayrı olsun..

bugunden berı okadar sinirliyimki atamıyorum bir türlü yazıp rahatlamak istedim. babaannem 5 cocugunu babasız buyutmus bırı allah uzun omurler versın ona cok fedakar dunya ıyısı bırıdır. kiraya cıkmak ıstedıgını soyledı bugun halamda ev bakmıs bile nedeni gelin hanım evde istemıyor. ben anlamıyorum bu gelınlerı arkadas amcam babanemle oturuyor esıyle bir tanede 9 yasında cocukları var.esı babanemı kıraya cıkarttı sonunda yerlestı dede yadigarı eve allah ıslah etsın kadına bı rahat vermedı yok kocasıyla basbasa kalamıyormus yok evde eşine özel giyinmek ıstıyormus gıyınemıyormus yıllarca bunu bahane ettı durdu ya arkadas evlenmeseydın ozman sartlar bellıydı en basından soylenmıs annemle oturacagız dıye kosa kosa evlenmeyı bılıyorsun kadını yerınden yurdundan ettın yenge namzeti... sen fantezi kıyafet gıyeceksın evınde ıkı salınacaksın dıye o kadıncagızı bır suru borcla arcla ayrı eve mecbur etti. ne anlatayım daha neler yaptı kadına once mutfaktan el ayak cektırdı ... canı bısı ıstese surat asıyor onada yaptırmıyor, evde pasta börek yapar saklar kadına bir dilim vermez babaannemın gelenı gideni olurdu yengeden korkuya kimse kapısını çalmaz oldu herkese surat asıyor,saat 11 de kalkar kahvaltıyı bekler kadıncagız ses olmasın uyanmasınlar dıye yerınden kalkamaz çıtı cıkmaz ah babaannem benım. amcamda bunların hıcbırını bılmez babaannem araları acılmasın dıye soylemıyor bızı de susturuyor.
burda bir sürü konu acılıyor kv ile oturalımmı dıye oturmayın arkadasım kendı rahatınızıda yaslı insanların rahatınıda kacırmayın... ev ev üstüne olmuyor işte bazı dişli gelinler kendı sultanlığını saltanatını kayınvalidelerini kapı dısarı yaparak suruyor ama onunda oğlı var büyüyor allahta büyük

hemen saldırıya geçilmiş okumadan etmeden; babaannemde düşkün degıl kendı ısını gucunü görebılen bırı
herkes akıl vermiş baban baksın annen baksın, benım babaannem kimsenın bakımına muhtac degılkı kadın kendı evı dururken neden cıkıp cocuklarının evınde sıgıntı gıbı olsun olamadı ıste okadar yıl zor sabrettı sımdı kocasından kalan evden kıraya cıkıyor
ev babaannemın kıraya cıkması gereken o degıl yengem ve amcam
ınsanın kendı evınde sıgıntı olması nedemek farkındamısınız
senın annen baksın dıyenler olmus annem hayatta degıl
ayrıca babaannemın bırının bakması gıbı bır derdı yok ıstegıde yok amcam kıra vermek ıstemedıgı ıcın cıkmıyor evden
oradan yargılamak cok kolay değilmi? hiç yaşlanmayacak gıbı yasıyorsunuz hiç elden ayaktan düşmeyecek gibi...
İyi de güzelim valla kusura bakma ama ben bu durumda olsam böyle buraya artist cümleler ile konu açacağıma kolundan tutarak babannemi evimize getiririm. Zaten annen de yokmus bak. Allah rahmet eylesin. E babaannen de düşkün degilmis size annelik yapar çok da güzel olur. Bence insanlara laf demeden dön bi bak kendine

Allah askina 10 yildan bahsediyorsun nasil bakmamis ya
Niye evli degilmisim ne alakasi var
9 yil gayette guzel evliydim
30 yasindayim ben
Burda insanlara kek muamelesi yapmaya gerek yok ..
Belki kv pişirdi o yedi bilmiyoruz görmedik
Olay
bakılma bakılmama değil anlaşamıyorlar birbirlerinin geleni gideni batıyormuş aynı şeyden zevk alınmıyor beğenmiyorsa ev sahibini 30 yıllık evden çıkarmak hiç hoş değil

Sizce de geline haksızlık değil mi? 10 sene kaynana ile yaşamak ne demek?
Ayrıca babaannem arkasından konuşmuyor denmiş, e o zaman niye size anlattı? Vallaha benim babaannem gözüme geldi. Rahmetli babamın son 3 ayı bizde kalmıştı. Babam can derdinde babaannem bizim evden pay alma derdindeydi. Dışardan halamlarin kuzenlerin gözünde melek gibi, en son babamın canımı aldın dediğini hatırlıyorum.
Babamdan sonra felçli anneme etmedi hakaret kalmadı. Babamın mirasından pay almak istedi davayı kazanamadı ama anneme hakaretinden de vazgeçmedi. Ama hâlâ dışarıda melek. Millet annemin durumunu hiç gormedi ki sadece 3 ay kalmıştı.
Önyargılı olmamak lazım. Ne insanlar var. Çok zor.
Annesi vefat etmiş konu sahibesinin, bu nedenle en doğrusu babası ile kalması. Benim ananaem 4 kızında sırayla kalıyor, sağolsun bu yaşına rağmen bizde kaldığında yardimcida oluyor.
Sizin durumunuz çok farklı karşılaştırılması bile.Fakat burda yenge ve amca babaannenin evinde yaşıyorlar kadın zaten kendine bakabiliyormuş. .Babaanneyi istemeyen yenge birikiminin yapsın çıksın başka eve babaanne neden kendi evinden düzeninden oluyor ??

Arkadaşlar yapmayın. kadın yaşlı ne kadar zararı olabilir ki yanındaki insana? muhtaç bile degilmis zaten.. yaşlı bi insanı evinden kovmaya ne hakkı var Allah aşkına? ha tamam herkes ayrı oturmak ister. ama o zavallı kadini evinden etmeye de lüzum yokmus. kaldı ki madem rahat edemiyordu kendisi kiraya çiksaymis gelin hanım. ben öyle olucam da kaynanamı evden kovucam töbeeee. kv nişanlıyken bana demisti siz gelin bizim evimizde oturun biz kiraya çıkalım diye, siz düzeninizi bozmayın dedim. ne gerek var dagdan gelip bagdakini kovmaya!
Gelin hanım kiraya çıkmaz. Oğlu adam olacak oğlu. Diyecek ki burası anamın evi kiraya çıkalım. Gelinle alakalı birşey yok burada.

başkalarının hayatları demek cok eglencelı ben magdur olan yaslı bır kadından bahsedıyorum siz komedi filmi sanıyorsunuz sanırım ne diyeyim ki daha...

Ufff magdur da magdur
Kadin nerede yasiyor ?
Siz nerede ?
Bunca olay olurken siz hiiiiiiic bi sey duymadiniz
Kadina ev tutuldu
Yerlestirildi
En son sizin mi haberiniz oldu ?
Ben soyle dusunurum o zaman
Kocasindan kalan ev diyorsun ya
Siz o evi yengeye kaptirmak istemiyorsunuz bence
Size dokunan bu !
50 kere sordum
Konu kadinin evsiz kalip kiraya cikmasiysa
Lanet olsun evine de yerine de
Gel babaanne bizle otur niye demediniz ?????
Hep yuvarlak cevaplar
Eee muhtac degil
Bunlar hep bahane
Sizin asil korkuNuz ev
Nokta ..
Muhtaç değil ama mağdur:KK70:

Nasıl oluyosa?

bugunden berı okadar sinirliyimki atamıyorum bir türlü yazıp rahatlamak istedim. babaannem 5 cocugunu babasız buyutmus bırı allah uzun omurler versın ona cok fedakar dunya ıyısı bırıdır. kiraya cıkmak ıstedıgını soyledı bugun halamda ev bakmıs bile nedeni gelin hanım evde istemıyor. ben anlamıyorum bu gelınlerı arkadas amcam babanemle oturuyor esıyle bir tanede 9 yasında cocukları var.esı babanemı kıraya cıkarttı sonunda yerlestı dede yadigarı eve allah ıslah etsın kadına bı rahat vermedı yok kocasıyla basbasa kalamıyormus yok evde eşine özel giyinmek ıstıyormus gıyınemıyormus yıllarca bunu bahane ettı durdu ya arkadas evlenmeseydın ozman sartlar bellıydı en basından soylenmıs annemle oturacagız dıye kosa kosa evlenmeyı bılıyorsun kadını yerınden yurdundan ettın yenge namzeti... sen fantezi kıyafet gıyeceksın evınde ıkı salınacaksın dıye o kadıncagızı bır suru borcla arcla ayrı eve mecbur etti. ne anlatayım daha neler yaptı kadına once mutfaktan el ayak cektırdı ... canı bısı ıstese surat asıyor onada yaptırmıyor, evde pasta börek yapar saklar kadına bir dilim vermez babaannemın gelenı gideni olurdu yengeden korkuya kimse kapısını çalmaz oldu herkese surat asıyor,saat 11 de kalkar kahvaltıyı bekler kadıncagız ses olmasın uyanmasınlar dıye yerınden kalkamaz çıtı cıkmaz ah babaannem benım. amcamda bunların hıcbırını bılmez babaannem araları acılmasın dıye soylemıyor bızı de susturuyor.
burda bir sürü konu acılıyor kv ile oturalımmı dıye oturmayın arkadasım kendı rahatınızıda yaslı insanların rahatınıda kacırmayın... ev ev üstüne olmuyor işte bazı dişli gelinler kendı sultanlığını saltanatını kayınvalidelerini kapı dısarı yaparak suruyor ama onunda oğlı var büyüyor allahta büyük

hemen saldırıya geçilmiş okumadan etmeden; babaannemde düşkün degıl kendı ısını gucunü görebılen bırı
herkes akıl vermiş baban baksın annen baksın, benım babaannem kimsenın bakımına muhtac degılkı kadın kendı evı dururken neden cıkıp cocuklarının evınde sıgıntı gıbı olsun olamadı ıste okadar yıl zor sabrettı sımdı kocasından kalan evden kıraya cıkıyor
ev babaannemın kıraya cıkması gereken o degıl yengem ve amcam
ınsanın kendı evınde sıgıntı olması nedemek farkındamısınız
senın annen baksın dıyenler olmus annem hayatta degıl
ayrıca babaannemın bırının bakması gıbı bır derdı yok ıstegıde yok amcam kıra vermek ıstemedıgı ıcın cıkmıyor evden
oradan yargılamak cok kolay değilmi? hiç yaşlanmayacak gıbı yasıyorsunuz hiç elden ayaktan düşmeyecek gibi...
Yengeniz ile amcanız çıkmalı idi ayrı eve rahatsız oluyrlar ise. Dağdan gelip bağdakini kovmak bu.

Konu sahibi ısrarla evin babaannesine ait olduğunu vicdan ve ahlaki olarak yaşlı bir kadının kiraya çıkmasının etik olmadığını,annen baksın diyenlere 'annesinin vefat ettiğini' ettiğini söylemesine rağmen hala bıdı bıdı. Ne kadar vicdansız bir milletiz biz.
Ben şahsen kendi evimi bırakıpta başkasının yanına sığınmayı kabul etmem
Yenge ve amca kiraya çıkmalı anlaşamıyorlar
Niye o evde kalmakta diretiyorlar yaşlı kadını yanlız bıraksınlar

Konu sahibinin derdi ev.. Amcayla yenge eve çöktü diye içerlenmiş. :KK70:
Mevzu babanne olsaydı, alırdı kadını yanına önce. Sonra icabına bakılırdı.
Ama ev de ev evde ev. Başka muhabbet yok. 10 sene gık dememiş kimse şimdi mi kıymetli oldu babanniş.

Ben bunu dedigim icin
Sen insan misin dedi
Sana kimbilir
Hangi hakaretle gelicek :D

Babaneniz tum bunları yasarken siz de haberdarken neden musade ettiniz?

Babaniz halaniz kimse niye bir dur demedi?

Amcaniz ayni evde yasarken bunca olan bitenin farkinda degil mi sizce de? Hadi amcaniz yenge hanimin yaptiklarini bilmiyor annesine "Anne bu ev senin ne demek kiraya çıkmak biz çıkarız " diyemiyor mu?

Madem durum boyle anneniz de vefat etmis (Allah rahmet eylesin) "Babanecim gel bizimle kal hem bize yoldas olursun" demiyorsunuz. Kadin borc harc ne diye kiraya cikiyor?

Babaneniz 5 cocuga calisip didinip kendi bakmis ama ne evlattan ne torundan ne de gelinden yana sansli olamamis malesef.

Burda konu sahibi sinirlenmekte haklı aslında da yorumlarında haklı değil.bahsettigi gelin resmen kvsini evden atmış.burda konu açanlar oluyor kvmle birlikte oturuyorum diyor aynı sıkıntılardan bahsediyor ama kimse de evden giytsin demiyor hepsi de başka eve gitme planı yapıyor.cunku herkes bilincinde orasının ona ait olduğunun.konu sahibi haklisin yanlış yapmış gelin ama sikintilarinda haklı aynı evde kalmak zor tabiki kocasıyla başbaşa kalmak ister.ama o onlar ayrilmaliydi evden babannene haksızlık olmuş.keske siz gidin burası benim evim deseydi

Yengeniz hazır eve çöreklenmiş. Ev almak kira ödemek zor tabi. Kocasının yanında Rahat etmek rahat dolaşmak istiyorsa çıksaydı ya ayrı eve çoktaan. Ama 10 yıl iyi sabretmiş iyi direnmiş yollamış kaynanayi. Gelin kadar diğer evlatlar da suçlu.Neden sahip çıkmıyorlar annelerine . Konu sahibesi yengeniz kadar babanız amcalarınız halalarınız da suçlu. Sahip çıksalar yada araya girseler başımıza kalır diye mi korktular? Olan annelerine olmuş yazık.

Back
X