sonunda kaynanam bunuda yaptı:(

Kadina sinir oldum resmen. :41: Bence araniza mesafe koyun aramiyorsa sizde aramayin. evine özel günlerde gidin. Esinizde yaninizdaysa hiç takmayin bence.

benim aklıma takılan ne biliyormusun, saygıda kusur etmem her hafta giderim evlerine,diyorsun ya..
Bu kadar sevgisizlik, irite olmak, gözleriyle yemek vs. varken bunu nasıl yapabiliyorsunuz?
Hiç kolay değil ben patlardım
ya patlardım
yada irtibatımı koparırdım

ben cok sabırlı bır ınsanım en son noktaya kadar susarım yapcak bıseyım yok allaha havale edıyorum

boşver şekerim...sen eşinle mutlu ol da...çokta önemli değil diğerleri seni istesin sevsin v.s

bir bakıma iyi olmuş..artık eşin de sana git ara sor v.s demez sanırım:))))

evet dıyemez bılıyordu benı sevmedıgınıde kanıtmalışş oldu

Sizi annesiyle iyi iliski kurmaniz icin "zorlamiyor" ise bence ustunde durmaniza degmez...
Kendinizi uzersiniz.

Ayrica kv sizi nekadar sevmese de, oglunun kararlarina saygi duymasa da onun annesi...
Sikayetlerinizi dile getirmeniz baska, arkasindan konusmak baska sey.
Size bu konuda izin veriyor diyelim, annesi arkanizdan konustugunda da benzer kelimeler kullandiginda susmasi hosunuza gider miydi?

Acikcasi annem dunyanin en kotu kadini dahi olsa ben de baska birinin saydirmasina izin vermezdim.

asla annesının arkasından konusturmaz ama suclu oldugunuda bılıyor bıseyde demıyor cunku ben hıc bı zamn annesıne kotu davranmadım

bayram nedenı ıle kaynanam gıldeydık esımle eskı resımlere bakıyorduk bırden nıkah resmımızı gördum ben ve aılemın oldu bı resım di ama kaynanam olcak kadın benı ve aılemın yırtıp atmıs tek kendı ve oglu var sok oldum esmde sasırdı bısey dıyemedı ev kalabalık bu ne dıyemedım sonra esıme dedım annenın benı sevmedıgını ıstemedıgını hep bıldım ama bı resmın fazla gelcenı dusunemedım sadece bı tane ya o kadar nefret edıyo kı benden onu bıle bana layık bulmamıs hala etkısındeyım 3 yıllık evlıyım asla kavgam saygızlım olmadı en bastan ıstemedıler benı dogulu olmaları falan ben delılm bundan dolayı hıc ıstenmedım esım onlaarı reddedıp esyaları dugun yerını falan ayarlayınca mecbur kabullendıler bende onları sevmem aramam sormam esım kırılmasın dıye haftada 1 gıderım hıc bı zaman samımıyet kurmadım yuz goz olmayayım dedım sevılmedımı bılıyordum da hla saskınım:14:

şanslıymışsın eşinle beraber görmüşsünüz ve anladığım kadarıyla eşin senden yana evlenirken falan da karsısına almıs onları. eşin senin yanında olduktan sonra sallama hiç. kadının ne biçim bi insan olsugu belli. önemsenecek biri değil bence. sen bekle Allah bi şekilde cezasını verip sana gösterir emin ol :ssz:

şanslıymışsın eşinle beraber görmüşsünüz ve anladığım kadarıyla eşin senden yana evlenirken falan da karsısına almıs onları. eşin senin yanında olduktan sonra sallama hiç. kadının ne biçim bi insan olsugu belli. önemsenecek biri değil bence. sen bekle Allah bi şekilde cezasını verip sana gösterir emin ol :ssz:

ondan emınım zaten karsılıksız bırakmaz rabbım o nasıl gelınmıs görcek zamnı gelınce ben sabırla beklıyrum esım benım yanımdadır cunku oda sucum olmadgını bılıyor

cocumuz olsada koymasa yuzune bakmasa torunum demese yeter kı olsa

Aynen, onun dediklerini kim taksin ki zaten.

Umarim en yakin zamanda bebeginiz olur...
Guzel haberlerinizi de paylasacaginiz konular umidiyle ;)

asla annesının arkasından konusturmaz ama suclu oldugunuda bılıyor bıseyde demıyor cunku ben hıc bı zamn annesıne kotu davranmadım

Basima gelecekleri biliyorum da ondan yaziyorum...
Ben de sizin kadar sabirli ve olgun davranabilirim umarim.

bayram nedenı ıle kaynanam gıldeydık esımle eskı resımlere bakıyorduk bırden nıkah resmımızı gördum ben ve aılemın oldu bı resım di ama kaynanam olcak kadın benı ve aılemın yırtıp atmıs tek kendı ve oglu var sok oldum esmde sasırdı bısey dıyemedı ev kalabalık bu ne dıyemedım sonra esıme dedım annenın benı sevmedıgını ıstemedıgını hep bıldım ama bı resmın fazla gelcenı dusunemedım sadece bı tane ya o kadar nefret edıyo kı benden onu bıle bana layık bulmamıs hala etkısındeyım 3 yıllık evlıyım asla kavgam saygızlım olmadı en bastan ıstemedıler benı dogulu olmaları falan ben delılm bundan dolayı hıc ıstenmedım esım onlaarı reddedıp esyaları dugun yerını falan ayarlayınca mecbur kabullendıler bende onları sevmem aramam sormam esım kırılmasın dıye haftada 1 gıderım hıc bı zaman samımıyet kurmadım yuz goz olmayayım dedım sevılmedımı bılıyordum da hla saskınım:14:

sizi sevmeyen biri için bu kadar üzülmeye degmez
boşverin

ondan emınım zaten karsılıksız bırakmaz rabbım o nasıl gelınmıs görcek zamnı gelınce ben sabırla beklıyrum esım benım yanımdadır cunku oda sucum olmadgını bılıyor

o zaman sen hiç eşinle zıtlaşma seni savundugu sürece senin yanında oldugu sürece. hatta cok iyi anlaş cok mutlu olun ki kıskanclıgından catlasın o cocuk akıllı kadın :1:

o zaman sen hiç eşinle zıtlaşma seni savundugu sürece senin yanında oldugu sürece. hatta cok iyi anlaş cok mutlu olun ki kıskanclıgından catlasın o cocuk akıllı kadın :1:

bende oyle ypaıyorum zaten esımle aramız ıyı allaha sukur ufak tefek tartısmalr her evlılıkte oluyor ama asla aılesının yanında bana laf solemez aksıne ustume tıtrer

Aynen, onun dediklerini kim taksin ki zaten.

Umarim en yakin zamanda bebeginiz olur...
Guzel haberlerinizi de paylasacaginiz konular umidiyle ;)

Basima gelecekleri biliyorum da ondan yaziyorum...
Ben de sizin kadar sabirli ve olgun davranabilirim umarim.

ne kazandımsa sabrımdan kazandım sımdıde evladımız olsun dıye sabredıyorum zaten bı gun olsun sayfa sayfa konular acıcam :9:kısmet tabi her kez sabredemıyor karakter meselesı allah ıyı ınsan cıkarsında karsına sabretme ..

ne kazandımsa sabrımdan kazandım sımdıde evladımız olsun dıye sabredıyorum zaten bı gun olsun sayfa sayfa konular acıcam :9:kısmet tabi her kez sabredemıyor karakter meselesı allah ıyı ınsan cıkarsında karsına sabretme ..

Daha simdiden sizin kv gibi davranan biriyle karsi karsiyayim... sabrediyorum umarim tukenmem.
Forumda genelde eslerle ilgili olumsuz yorumlar okuyordum ama sizinki umut veriyor ;)

Guzel konularda da bulusmak dilegiyle o zaman ;))

Son düzenleme:
Daha simdiden sizin kv gibi davranan biriyle karsi karsiyayim... sabrediyorum umarim tukenmem.
Forumda genelde eslerle ilgili olumsuz yorumlar okuyordum ama sizinki umut veriyor ;)

Guzel konularda da bulusmak dilegiyle o zaman ;))

tsekur ederım haklı oldugun surece esın yanında olur her zamn

Back
X