Sivilceli Ciltler Sonunda kurtuldum sivilcelerimden...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

scilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
78
20
98
37
Kızlar merhaba...Yaklaşık 4 aydır geçmeyen iltihaplı sivilcelerim vardı çene ve yanak bölgemde...bi tavsiye üzerine keçi sütlü sabun kullandım her akşam.Bunun yanında bi de zerdeçal ve kişnişten bi maske hazırlayıp sadece sivilcelerimin üzerine uyguladım 3-4 saat beklettim yıkadım 2 haftaya kalmadan sonuç tahminimden daha mükemmel...maske için; 1 çay kaşığı kişniş bir çay kaşığı zerdeçal krem kıvamına gelene kadar su eklenecek...sadece sivilce üstüne sürülecek ama dikkat etmek lazım zerdeçal fena boyuyo :9: sonrasında sabunla yıkamak gerek yüzü

Kızlar merhaba...Yaklaşık 4 aydır geçmeyen iltihaplı sivilcelerim vardı çene ve yanak bölgemde...bi tavsiye üzerine keçi sütlü sabun kullandım her akşam.Bunun yanında bi de zerdeçal ve kişnişten bi maske hazırlayıp sadece sivilcelerimin üzerine uyguladım 3-4 saat beklettim yıkadım 2 haftaya kalmadan sonuç tahminimden daha mükemmel...maske için; 1 çay kaşığı kişniş bir çay kaşığı zerdeçal krem kıvamına gelene kadar su eklenecek...sadece sivilce üstüne sürülecek ama dikkat etmek lazım zerdeçal fena boyuyo :9: sonrasında sabunla yıkamak gerek yüzü

offf ne sorunlu işş şu sivilcelerden kurtulmak zira aynı dertten müzdaribim

valla bitmiyo yaa tam bitiyo gibi yapıp yine hortlayıveriyo :30:

valla bitmiyo yaa tam bitiyo gibi yapıp yine hortlayıveriyo :30:

merhaba kızlar benımde cene bolgemde beze seklınde kocaman cıktı sonuyor gıbı yenıden cıkıyor acıyor ben daha ınce zoretanın ve rocautan kullanmıstım ama artık kullanmak ıstemıyorum bunu nasıl gecırebılrım

Canım aktardan mı aldın sabunu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bıktm usandım valla 😬😬 bende çilek yoğurtlu sabun yeşilcay tonik kullanıorum biraz faydasın gördüm gbi ama bide bunu demek lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X