H
hayatla içiçe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayatla içiçe
arkadaşlar çok mutluyum . allahıma şükürler olsun sonunda bebişime yada bebişlerime kavuştum.hamileyimmm.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: çok mutluyum . allah tüm isteyenlere versin .kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.ben iki gün öncesine kadar ço k umutsuzdum .adet sancım var sürekli .onun için moralim çok bozulmuştu adet olcamı düşünüyordum hep.bugun eşimle dayanamadık ve doktorumuzu aradık test yaptırısak acaba sonuç olumlu veya olumsuz belli olurmu dedik.doktorumuzda evet yaptırın dedi .normalde bugun deil yarın yaptırcaktım testi ama dedim ya çok merak ediyorduk sonucu ve bugun yaptırdık sonuç positif çıktı . değerim bugun için 112 dahada artıcakmış o değer .allahıma şükürler olsun .herşeye çektim bütün acılara ve strese değdi.bu mutluluğu anlatamam sizlere .hepinize desteklerinizden dolayı , beni burada yalnız bırakmadığınızdan dolayı çok teşekürr ederim. sizler bana büyük moral kaynağı oldunuz .çok mutluyum .ama endişeleriim de var ama inşallah bebeklerimi kucağıma da alırım.umudunuzu hiç yitirmeyin......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt