• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda muradıma erdim darısı hepinizin başına

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayatla içiçe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hayatla içiçe

Ziyaretçi
arkadaşlar çok mutluyum . allahıma şükürler olsun sonunda bebişime yada bebişlerime kavuştum.hamileyimmm.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: çok mutluyum . allah tüm isteyenlere versin .kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.ben iki gün öncesine kadar ço k umutsuzdum .adet sancım var sürekli .onun için moralim çok bozulmuştu adet olcamı düşünüyordum hep.bugun eşimle dayanamadık ve doktorumuzu aradık test yaptırısak acaba sonuç olumlu veya olumsuz belli olurmu dedik.doktorumuzda evet yaptırın dedi .normalde bugun deil yarın yaptırcaktım testi ama dedim ya çok merak ediyorduk sonucu ve bugun yaptırdık sonuç positif çıktı . değerim bugun için 112 dahada artıcakmış o değer .allahıma şükürler olsun .herşeye çektim bütün acılara ve strese değdi.bu mutluluğu anlatamam sizlere .hepinize desteklerinizden dolayı , beni burada yalnız bırakmadığınızdan dolayı çok teşekürr ederim. sizler bana büyük moral kaynağı oldunuz .çok mutluyum .ama endişeleriim de var ama inşallah bebeklerimi kucağıma da alırım.umudunuzu hiç yitirmeyin......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

tebrik ederima.s.çok sevindim canım...allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşalalh....

arkadaşlar çok mutluyum . allahıma şükürler olsun sonunda bebişime yada bebişlerime kavuştum.hamileyimmm.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: çok mutluyum . allah tüm isteyenlere versin .kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.ben iki gün öncesine kadar ço k umutsuzdum .adet sancım var sürekli .onun için moralim çok bozulmuştu adet olcamı düşünüyordum hep.bugun eşimle dayanamadık ve doktorumuzu aradık test yaptırısak acaba sonuç olumlu veya olumsuz belli olurmu dedik.doktorumuzda evet yaptırın dedi .normalde bugun deil yarın yaptırcaktım testi ama dedim ya çok merak ediyorduk sonucu ve bugun yaptırdık sonuç positif çıktı . değerim bugun için 112 dahada artıcakmış o değer .allahıma şükürler olsun .herşeye çektim bütün acılara ve strese değdi.bu mutluluğu anlatamam sizlere .hepinize desteklerinizden dolayı , beni burada yalnız bırakmadığınızdan dolayı çok teşekürr ederim. sizler bana büyük moral kaynağı oldunuz .çok mutluyum .ama endişeleriim de var ama inşallah bebeklerimi kucağıma da alırım.umudunuzu hiç yitirmeyin......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt
Canım tebrik ederim. Benim de bugün 6.günüm. 72sinde sonuç alacağı. yanlarımda ağrı var.6.denemem

çok teşekür ederim arkadaşlar.sizinde tedaviniz hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin ....çok mutluyum.....

canım benim çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini yada bebişlerini benimde sonucum 10 şubatta belli olcak dualarınızı eksik etmeyin nolluuurr

tebrik ederim canım ALLAHIM sag salim kucagına almayı nasip etsin inş..........

tebrikler arkadaşım Allah tamamına erdirsin umutta tedavi görmüştün yanılmıyorum dimi?doktorun Enver Beymiydi Levent Beymi?soruyorum çünkü bende orda tedavi oluyorum umut oldun bana:)

arkadaşlar çok mutluyum . allahıma şükürler olsun sonunda bebişime yada bebişlerime kavuştum.hamileyimmm.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: çok mutluyum . allah tüm isteyenlere versin .kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.ben iki gün öncesine kadar ço k umutsuzdum .adet sancım var sürekli .onun için moralim çok bozulmuştu adet olcamı düşünüyordum hep.bugun eşimle dayanamadık ve doktorumuzu aradık test yaptırısak acaba sonuç olumlu veya olumsuz belli olurmu dedik.doktorumuzda evet yaptırın dedi .normalde bugun deil yarın yaptırcaktım testi ama dedim ya çok merak ediyorduk sonucu ve bugun yaptırdık sonuç positif çıktı . değerim bugun için 112 dahada artıcakmış o değer .allahıma şükürler olsun .herşeye çektim bütün acılara ve strese değdi.bu mutluluğu anlatamam sizlere .hepinize desteklerinizden dolayı , beni burada yalnız bırakmadığınızdan dolayı çok teşekürr ederim. sizler bana büyük moral kaynağı oldunuz .çok mutluyum .ama endişeleriim de var ama inşallah bebeklerimi kucağıma da alırım.umudunuzu hiç yitirmeyin......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt[/QUOTE

hayatta bir kadın için en özel en güzel duygudur anne olmak anne olacağını bilmek bazılarımız bulupta çöplere bırakırken bazılarımızda yıllarca uğraşıyoruz omis kokulu minicik nefes için rabbim bu yola çıkmış ilerleyen ve sonuna gelmiş herkesin yüzünü güldürsün kucağını bebeklerle doldursun allahım kimseye evlat acısı ve evlat hasreti çektirmesin ...........dilerim kucağına almayı da nasip eder yaradanım canım tebrikler.

cok sevindim cnm gözün aydin saglicakla al bebisini kucagina :-)

canım çokk sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinhihoyyyt

Tebrik ederim seni....çok sevindim.......Allah tüm isteyenlere versin inşallah.....hamilenin duası tutar derler sende bizlere dua et........ben iğne aşamasındayım........bu hafta sonu yumurtalar toplanacak......sonra transfer...........herşeyin hayırlısı.........

cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah, hayırlı olsun :D

Çok sevindim arkadaşım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de test günüm 12 şubat. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

gozunuz aydin canim allahim kazasiz belasiz kucagina almayida nasip eder insallah

hayırlı olsun cnm...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .allah ona yada onlara çoooookk güzel günler göstersin annesiyle babasıyla inşallah...

benimde 7 sinde sonucum...çok heyecanlıyım ama hiç bi belirti bi kanama ağrı sızı yok endişeliyim

Back
X