sonunda oglunuda biktirdi kaynana....

azrabebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
156
4
96
İstanbul
İyi kotu beni burdan tanirsiniz malum hep kaynana problemlerimle aranizda oldum zaman zaman... bazen cok agir konustugum icin bazen acidiniz halime akil verdiniz cogu kez ama hepimiz biliyoruz ki biziim derdimizin asil cozumu eslerimizde ve bu defa kendisi teklif etti tasinip gitmeyi ...
Dun sabah baktim mutfagin camindan sayiyor anneme babama bana olan birseyde yok hani olsa anlatiyim nasilsa tanimuyorsunuz beni neden cekineyim dimi...
esimle paylastim durumu bana tasinmak icin bir iki alternatif sundu ve bir aya kadar burdan gitmeye kararverdik ..
sabah kizimi da yanima aldim uyuyosaruz odamda kadin olanca sesiyle bana ve tum mahalleye duyurmak icin kufurler ediyor seni rezil edecegim sen gorursun offff neler neler bi an elime bicak alipta dayanmak geldi icimden ya nasil bir seysin ya sabret kadin bi sabret bari gittikten sonra belki duzeliriz yok sayiyor sayiyor o an aklimdan gecenler icin suan kendimden utaniyorun ama cinnet gecirenlerede hem aciyor hemde anliyorum suan onlari...
once esimi aradim soyle annene kapasin agzini dedim otele mi yerlesecez otogara mi birakicaksin ne yaparsan yap artik dedim tamam kapat dedi esim..sonra kizini aradin actim agzimi yumdum gozumu susturun yoksa cok kotu seyler olacak dedim sabretsin 1 aya kadar gidicez iyicene biturmesin kendini hicdegilse bayramlik saygisi kalsin dedim kapadim telefonu esim aradi tekrar konustuk... esime solemeden yavas yavas ufak tefek esyalarimi topluyorum insallah hersey daha guzel olacak demek isterim ama bu kadin bize uzaktan da zarar verecek adim gibi biliyorum herseyden nefret ediyorun inanin karnimda bebek var onu bile hissedemiyorum cok mu zor ya su agzini bi tutsan gul gibi gecinir giderdik
Kendi istedi ama bundan sonra dualarinza cok ihtiyacim var hetsey daha guzel olsun olmasi gereken gibi goruselim.birbirimize zarar vermeden ...

diğer konularınızı bilmiyorum ama madem evi ayıracaksınız artık çok yüz göz olmayın eşiniz cayarsa o zaman daha kötü olur

Birakin yuz goz olmayi biz yalama olmusuz ucgun konusmaz sayar sover surat yapar esimide benide huzursuz eder sobra birsey olmamis gibi devam eder canim cicimlere ... biz yanyana oturuyoruz ve nerdeyse 1 yildir aramizda ne bir tartisma nede samimi bi diyalog olmadi olmasi gereken gibi seviyeli mesafeliydim hep... O birseye kizsa darilsa bana sayar kufreder yalanci ve iftiraci bi kadin o buna cok sahit oldum beni cildirtmak kendini etrafa karsi acindirnaya calisiyor gelin bana neler yapti neler diye diye dolanacak etrafta kocam askim ben ona ne kadar uzaklastiysam o bana daha cok sarildi hic arkasini donmedi bana ona uzuluyorum ama benim annemde bana uzuluyor evladina offff lutfen allahim sen hakkimizda hayirli olani ver hepimize

Madem eşin taşınmaya karar verdi,bence de biraz daha sabırlı olabilirsin.
Görümceni arayıp "susturun" filan demene gerek yok bence.
Bitiyor,gidiyorum diye düşünmeye çalış.

Önceki konularına baktım ama kayınvalidenle sorununu anlayamadım.

bence o saydırsın boşver sen tek kelime dahı etme yok farzet. ciddiye alma akıl sağlığı bozuk farzet ki bence öyle görünüyor..

o mahalleye rezıl olduğuyla kalır sana hiç birşey olmaz ama sende tutup sustur annenı falan deyıp onların elıne koz verme.

eşin halletsın sen hiiiç muhattap olma.

Cahille cahil, terbıyesızle terbiyesiz olmanın ne anlamı var,
Görümcenıze söylediklerinize sizin ondan ne farkiniz kalmış.
Duymak istemiyorsanız alın çocuğunuzu annenizin yanına gidin taşınan kadar.

1 ay sonra madem oradan ayrılıyorsunuz,kayınvalideniz bir şey söylediği zaman taşınacağınızı düşünüp mutlu olmaya bakın.Kimseyede koz vermeyin,muhattabınız sadece eşiniz olsun.Eşinizin arkanızda olması güzel,sizin yaşadıklarınızı yaşayıp birde eşinden destek göremeyen çok kadın var maalesef.Siz eşinizin kıymetini bilin,onu bu konularda fazla yormayın.

nasılsa taşınıyormuşşunuz bence hiç duyma onun dediklerini eşinle aranı iyi tut bu karardan vazgeçmesine izin verme ve eşyalarını topla...:26:

aç müziği at göbeği keyfini çıkar gidiyorsun kurtuloyorsun sakin ol adam madem demiş hiç üsteleme hemen toparlan
arayıp yok sussun bilmem ne amannn boşver sen bu haberin keyfini sür artık duymayacaksın bağısada çağırsa kendini parçalasa sen istersen duyacaksın istemessen duymayacaksın sen bu duruma konsantre ol çok sevinçli ol kocana aşırı ilgili ol hiç bir yorum yapma o konu hakkında önemsizleştir hayatında artık kayınvalideni
bebişinde geliyor keyfini çıkar

Cahille cahil, terbıyesızle terbiyesiz olmanın ne anlamı var,
Görümcenıze söylediklerinize sizin ondan ne farkiniz kalmış.
Duymak istemiyorsanız alın çocuğunuzu annenizin yanına gidin taşınan kadar.

Yasadigim sehirde abimden ve halamdan baska kimsem yok ama ailem burda bile olsaydi esimi ve evimi birakip gidemezdim yinede allah bilir ben yokken evimegelir neler yapardi o zamanda ondan hersey beklenir kizlar buyu muska
Hersey gelir elinden daha once iki kizinda farkli amaclarla yapmis neden bize yapmasin ki ....

Esimin bu karardan donmeyecegini biliyorum surekli kullanmadigimiz esyalari toparladim kendimce tabloydu aynaydi soktum duvardan gibi seyler yaptim.. esim gelince farketti acele etme hele bi babamin fikrini alayim falan diyo ama biz burdan mutlaka gidecegiz insallah...
ayrica dun sabah esimi arayip annesinin bana yine saydiklarini soylemistimya hani esimin isten donme saatinde cikip gitmis galiba kizlarina gitti yuzu yokki varsa oglunun karsisinda soleseydi solenecek ne vardiysa sadece kendini rezil etti baska birsey degil

Bende sizin gibi hissetttim esimin beni oyaladigini falan dusundum nasil olsa daha oncede oldu boyle seyler duzeldi falan gibi geldiya ona sanki...
Bu sebeple esime acik acik konustum ne soracaksin ne duymayi umut ediyorsun dedim. onub rizasi almam lazim falan dedi bende dedimki tamam sorma bosuna beni birak hicdegilse kafam rahhat olur ugrasamam artik dedim hayir dedi babam mantikli adam o da boyle kotuluk istemez dedi bilmiyirum sana siyleyecegim bu kadar dedim sen dusun gerisini...
bilmiyorum ama uzakta olsak hicdegilse bayramlarda gelir giderdik onlar bize gelirdi ben tatlilik istiyorum huzur bunun cabasindayim bunlar beni cildirtmanin pesindeler ...
esim bana hic yuzunu donmedi hep yanimdaydi diyorumya hani ama bu olanlara ragmen annesine de bi sormadi detdin ne ne yapti bu kiz sana diye... yok dun soledim bi sor dedim ya belki buyuk bi kotuluk yapmisimdir insanerak eder dedim belki annen haklidir bi sor dedim belki seninde bilmen gerekiyir diye gaza getirdim ama yok annem yanlis yapti tamam diyor baska bir sey demiyor bide babasiyla konusacakmisda falan filanlarrrr

Allah sana sabir kaynanan olacak o kadinada akil fikir izan versin arkadasim. Ama esin babasina soracaksa tasinma isi yas gibi geliyor bana. Ozellikle esinin annesine gidip " senin derdin ne. Neden boyle yapiyorsun dememesi garip geliyor bana.

Gunaydin arkadaslar inanin burda birilerinin bana yardim etmek icin kafa yordugunu bilmek beni cok mutlu ediyor keske sanal degilde gercek bir ortam olsaydi diye dusunuyorum cogu kez kim oldugunuzu bilmesemde...
esimin telefonu karistirdim dun gece malum 2 gunde de ilk gun bir kere konusmus 2 dakika kadar 2. olayda da 5 er dakika arayla 2 kere konusmus bu defa bayagi uzun yani toplam 7-8 dakika falan...
Esim normal hayatimiza hicbirsey yokmus gibi devam ediyor dun aksam kizim uyuduktan sonra sordum bu arda aksam karsiya annesinin evine goturdu kizimi kendi geri geldi yarim saat sonra falan aldi geri... neyse dedimki sen beni oyalsun dedim guldu sen musterimisin ki bugun git yarin gel falan filanlar yapti ona inanmak guvenmek istiyorum. her firsatta kararliligimi anlatacak ima edecek seyler soyluyorum doktora ne zaman gidicez dedi
dedim orda falanca hastane varmis bide filanca dedim karar veremedim hangisi diye arastirayim dedim burda dogurmuyacagimki bu doktora gideyim falan dedim en kotu ihtimal annemlerin memlekette doguracam dedim insallah bizim ve ailesinin mutlulugu huzuru icin tasinalim lutfen dua edin..

Son düzenleme:
Yemin ederim daha dayanamiyorum sinir kalmadi ya ne gunah isledim diyorum bazen hangi gunahimin.bedelini.oduyorum bu kadin benim.bu dunyadaki sinavim galiba ... yeter ya lutfen kotu seyler olsun istemiyorum gidene kadar allahim.ne olur sabir ver yardim et bu kadar mi gubahkarim ki icimi acitiyorsun sevdim cok sevdim bu kadinla sonunda boyle olacagini bile bile evlendim ilk sevdigim ilk dokundugum adamla ama boyle bir sevginin karsiligi .... keske diyorum hic karsilasmasaydim seninle diyorum esime ama ayagimda kizim.salliyorum karnimda bebegim.buuyorum ama dinmiyor bitmoyor gozyasim hayatim boyunca kimseye minnet etmedim ama ben senin icin cok seyi degistirdim qma haketmiyorum o da haketmiyor biliyorum biz neden varolduk ki ben ilk bebegimide cok kotu bir hamilelikle sayesinde stresten tansiyon hastasi oldum ve 8 aylik dunyaya getirdim kizimi kac gece ben yanliz kizim yanliz yattik yogun bakimlarda neden ya ben baskasinin bebegini mi tasiyorum karnimda yine ayni seyler olacak biliyorum bu defa yapamadigini yapacak bebegimi kaybedecegim o zaman kinalar yakacak dunyanin en mesut insani olacak neden ya ben ne yaptim.sana demeye krkuyorum iftira atacak konusturmayacak diye sonunu dusunmek istemiyorum ama.dayanamiyorum lutfen biri bkadina dur desin insaf desin ne olursunuz yemin.ederim kapi acmaya cama cikmaya korkuyorum hamileyim.ve 5 gunde 1 kilo verdim ne su iciyorum ne bi sey yiyorum esim gelince tokum diyorum sadece kahve kahve ... Dudaklarim.kurudu sevincimi bile yasayamiyorum ne oldu diye sorsa bori soyleyecek bir sey bulamiyorum yok ki yok.bi derdimiz ne olur dua edin bana nasil hayorli olacaksa bir an once olsun hayatimda hic bu kadar caresiz kalmamistim allahim avucunu ais her darda kalmis kullarinin.dualarini kabul etsin biliyorum biz boyle esimle de yapamayacagiz sonuzu dusunmek ostemiyorum sacmaliyorum bazen biliyorum saglikli dusunemiyorum artik sevgiye dair bi kipirti bile yok icimd yorgunum cok yorgunum
baba dizine yatirsan beni masum gunahsiz saf kizini uyusam orda bana guzel seyler anlatsan bana guclu olmayiq ogretsen yine nerdesin baba biliyorum sen hep ayni yerdesin ama ben yokum artik orda olamayacagimda bir daha ama beni sevginle koru baba beni sev baba beni yanliz birakma hep koru baba...

ay canım ya.
çok bunalmışsın sen.
bence, asla olayı oluruna bırakma.
eşin söz vermiş bikere,
bu kozu kullan.

doğumuna ne kadar var bilmiyorum ama,
madem taşınmıyoruz,
annenin yanında doğurmak istediğini söyle.
bebeğe annenla bakacağını burda bu şartlarda iki çocukla yapamayacağını söyle.
bebek büyüyünce dönerim de.
gene sözünü tutmazsa git gerçekten.
çünkü seni oyalıyor.
hatta vaz geçildi bile, olayın üstünü örtüp zaman aşımına uğratacak gibi görünüyor.
buna göz yumarsan iflah olmazsın.
o kozu kaçırma. böyle bir söz verme hatasını bir daha yapmayacaktır.

Son düzenleme:
Back
X