sonunda oglunuda biktirdi kaynana....

canım cok üzüldüm ya valla elimden hemen bişey gelsin istedim ama dua etmekten başka elimizden bişey gelmez canım. hakikatten cok bunalmışsın karnındaki bebeğede zarar senin canınada yazık. canım biraz ailenin yanına gidip soluklansan.biraz uzaklaşsan eşin senin ne yaşadığını anlayamaz her halükarda onun annesi o kadın. kaç uzaklaş eşinede bi destur lazım belliki.

Kizlar bu aksaam cama ciktim copu sarkitmak icin bi kufur senin ag.... Bi baktim kadin camda Sadece baktim duydugumu anllasin diye ben ipi gonderene kadar beddualar kufurler kulagimda cok keskindir ayrica aradim esimi bu aksam konusmadan gelme dedim yokum ben dedim bittim dedim kizimin odasina girdim isiklarimida kapadim yattim
biraz sonra esimin sesini duydum annesi bagiriyor agliyor arada esimin sesi bayagi bi tartismadan sonra birak beni diye sesi cikti esimin annesi agliyor esim birak beni rahat birak dedi annesinin aglamasi geldi esim gidecek sandim eve girdi yanimiza ugramadi hic seslerden anladigim kadariya icki koydu kendine sanirim iciyor televizyonda acik duyuyorum annesi esim eve girer girmez sustu sanirim esimle kavga edip etmeyecegimizi dinliyor suan olaylara cok uzgunum esime cok aciyorum ama zamaninda onlemm almaliydi

Dengesiz kadin... sanki kac gundur yasananlari unutmus gibi ki ben hicbirini unutmayacagim zilim caldi telefondaydim bos bulunup bakmadan actim kapiyi baktim kizimi soruyor uyuyor mu diye sert bir tavirla hayir dedim kapisimi kapatirken ver biraz dedi esim gelince verir dedim ben kapiyi kapatirken ne yapmaya calisiyorsun dedi hic sallamadim evet kizimi isteyince vermeliydim farkindayim pisman da oldun birazcik ama olanlar karsisinda tepkisiz kalmadigimi gostermek istedim kendiime olan saygimi kazanmak icin ona saygisizca davrandim torununu ona gostermedim belki bazilari uhakkim olmadigini bile dusunebilir bu duruma...
neyse ben bi sinirle kapimi kapatip kitledim surguyude cektim kapiyi yumruklamaya basladi anahtariyla kapiyi acip bana zarar verebilecegini dusundum ve korktum biraz sonra esim aradi annem cocugu istemis neden vermedin dedi kusura bakma ben bu yasananlara tepkimi gosteriyorun kendi elimle vermiycem istersen gel ve kizini annene ver dedim baban gelse verirdim tereddutsuz ama bunca laftan sonra benim karsima oyle cikamaz siz bana saygi duymayabilirsiniz ama birakinda ben kendime saygi duyayim dedim ...
bana kiraciya gittigini ve babasiyla konustugunu hafta sonuna kismetse tasinacagimizi soyledi tatmin olmadin cunku ben burdan kabahatli gibi suclu gibi kacarcasina gidecegim anne ogulu baba ogulu ayirarak gidecegim ardimdan konusulacaklari dusunmek ostemiyorum bile...
esime ailenden benim yuzumden ayrilma birak yolumuza gidelim dedim birak yol yakinken donelim hepimiz bu sekilde inan daha huzurlu olacagiz dedim esim bana cocugu vermem konusunda israrci davrandi saglikli olmadigimi falan soyledi evet oyleyim dedim kalmadi dedim dusunemiyirum dedim ama lafini ikilemek senide kirmak istemiyorum lutfen bir daha rica etme dedim esim aksam gelince konusacagimizi soyledi bilmiyorum yanlis yaptigim ama annesine diyemezmiydi bu adam anne simdi o olaylarin gerginligiyle yapmistir bunu aksam gelince getiririm ben sakin ol sabret diyemezmiydi ne halleri varsa gorsunler beni bu hale getirdiler ya ne cama ne balkona cikamiyorum korkumdan ...
ya diyorum afedersin o....luk yapaarken gorse insan etek alti eder once bi sorayim oglum duymasin bi emin olayim der ama bu sirf kendi istedigi gibi yaptiramadigi soz geciremedigi icin yapti bunlari rezil etti kendinide benide oglunuda

Son düzenleme:
Dengesiz kadin... sanki kac gundur yasananlari unutmus gibi ki ben hicbirini unutmayacagim zilim caldi telefondaydim bos bulunup bakmadan actim kapiyi baktim kizimi soruyor uyuyor mu diye sert bir tavirla hayir dedim kapisimi kapatirken ver biraz dedi esim gelince verir dedim ben kapiyi kapatirken ne yapmaya calisiyorsun dedi hic sallamadim evet kizimi isteyince vermeliydim farkindayim pisman da oldun birazcik ama olanlar karsisinda tepkisiz kalmadigimi gostermek istedim kendiime olan saygimi kazanmak icin ona saygisizca davrandim torununu ona gostermedim belki bazilari uhakkim olmadigini bile dusunebilir bu duruma...
neyse ben bi sinirle kapimi kapatip kitledim surguyude cektim kapiyi yumruklamaya basladi anahtariyla kapiyi acip bana zarar verebilecegini dusundum ve korktum biraz sonra esim aradi annem cocugu istemis neden vermedin dedi kusura bakma ben bu yasananlara tepkimi gosteriyorun kendi elimle vermiycem istersen gel ve kizini annene ver dedim baban gelse verirdim tereddutsuz ama bunca laftan sonra benim karsima oyle cikamaz siz bana saygi duymayabilirsiniz ama birakinda ben kendime saygi duyayim dedim ...
bana kiraciya gittigini ve babasiyla konustugunu hafta sonuna kismetse tasinacagimizi soyledi tatmin olmadin cunku ben burdan kabahatli gibi suclu gibi kacarcasina gidecegim anne ogulu baba ogulu ayirarak gidecegim ardimdan konusulacaklari dusunmek ostemiyorum bile...
esime ailenden benim yuzumden ayrilma birak yolumuza gidelim dedim birak yol yakinken donelim hepimiz bu sekilde inan daha huzurlu olacagiz dedim esim bana cocugu vermem konusunda israrci davrandi saglikli olmadigimi falan soyledi evet oyleyim dedim kalmadi dedim dusunemiyirum dedim ama lafini ikilemek senide kirmak istemiyorum lutfen bir daha rica etme dedim esim aksam gelince konusacagimizi soyledi bilmiyorum yanlis yaptigim ama annesine diyemezmiydi bu adam anne simdi o olaylarin gerginligiyle yapmistir bunu aksam gelince getiririm ben sakin ol sabret diyemezmiydi ne halleri varsa gorsunler beni bu hale getirdiler ya ne cama ne balkona cikamiyorum korkumdan ...
ya diyorum afedersin o....luk yapaarken gorse insan etek alti eder once bi sorayim oglum duymasin bi emin olayim der ama bu sirf kendi istedigi gibi yaptiramadigi soz geciremedigi icin yapti bunlari rezil etti kendinide benide oglunuda

Yaşadıklarınız çok zor..Fakat eşinizin bunda günahı ne ? Ev bile kiralıyor oradan uzaklaşın diye.

Öyle çok eş var ki, hayır çekeceksin ya da gideceksin diyen..Siz fazla dolmuş ve patlıyorsunuz..
Bu patlama sırasında çok fevri davranıyorsunuz.

Çocuğu vermeme konusunda birşey diyemem ama en azından bahane üretip vermeseydiniz..
Kapıyı suratına kapatarak eşinizin de tepkisini alıyorsunuz..Bir anlar, iki anlar üçüncüde anlayamaz sizi.. Anne farklı bir konu çünkü.

Bu sıralar fazlasıyla sakin olmalı, eşinizle çok iyi olmalısınız..
Madem evleri ayırıyor, daha fazla ayrılıktan söz etmeyin eşinizle mutluysanız.

Evleri uzaklaştırmak anne oğul arasına girmek değil ki..İstediği kadar gidip görür annesini.

Dediğim gibi bu kırgınlıklardan, patlamadan kaynaklanan fevrdi davranışlarınızı bir kenaa bırakmalısınız evladınız, eşiniz yuvanız için.

Aradan 20 gun gecti mi bilmem esim kah kiralik bakti kah satilik aradi farkindayim cabaliyor o da iyi olmamiz icin ... Babasi ve annesiyle jonusmus babasi annesiyle kavga etmis agzini kapat bi daha konusmayacaksin falan diyormus gitme oglum diyormus ikiside annesi soz vermis daha hic birsey soylemeyecegim diye hatta birsey olmamis gibi bizim banyo yandan su aldi bu kis esime diyormuski siz bu tarafa gelin biz yana gecelim diye... bilmiyorum arka odamda hurclarimi doldurdum bekliyorum esim zamanla duzelecegini dusunuyor ya da herseyi hesapliyor kirayi yada yeni bir ev almayi az once aradim.sali gunu ailemin yanina gidecegim nasipse ama ben yokken birseyler yapmasindan korkuyorum kadinin ondan hersey beklenir esimde gitme bi tasinalim falan demedi sen bilirsin tamam falan dedi donus bileti aldirmadim bilmiyorum ne yaparim esime uzuluyorum arada kaldigi icin ama bende karatdim kurudum nefretle heciyor hergunun yuzunu zaten gormuyorum ama sesini duyunca mecburen kalp carpintim basliyor tansiyonum yukseliyor anneme durumdan bahsettim cok uzuldu yaziklar olsun falan dedi ama o kadar olgun bir kadin ki esinin ailesi senin de ailen kizim ocini nefretle doldurma gececek insallah diyor icini ferah tut diyor sali gunu gidecegim gitmeden kadin yokken k.pedere kapidan ugramayi dusunuyorum ama cok zor benim icin bilmiyorum... ramazanda geliyor esimin istegiyle hep onlara yapardik iftari hatta sahuru allah guc kuvvet versin bana her aksam kendime ve kizima yemegimi yapar oturur yerim yanliz basima ... etraftan cok cekiniyorum peygamber gelse gecmem evine daha diyorum ama burda yasadiklarinizi okuyorum cokmu basit seylere takiliyorum acaba diyorum nefret ediyorum doktora gorunmem lazim ama sokaga cikmaya korkuyorum dusunmek istemiyorum bazi seyleri unutmakta istemiyorum ama bunlardan cok pisman olacak bugunlerini cok arayacak beddua etmiyorum ama icim cok aciyor pisman olsun benden hergun helallik istesin hergun aklina gelsin yaptiklari kafasini duvarlara vursun kizima hamileykende esim gelene kadar hep aglardim hep aglardim simdi yine durmuyor goz yasim neler cektim gormedin mi kadin nedir istedigi ben babamin evine godeyim ogluda torunuda ona kalsin yazik degilmi ya ben annemin babamin nazli kiziydim cok zordayim dardayim sevgisiz saygisiz bir anne es olmak istemiyorum yeniden dogmak istiyorum dogacak bebegimle beraber bende yeniden dogmak istiyorum allahim ne mal ne mulk cocuklarim ve esimle beraber huzurlu mutlu saglikli bir omur hetsey onun olsun evlerde paralarda bana huzur versin darginim cok darginim gorumcem daha arayip hayirli olsun yada baska birsey demedi bile 2 ay ollik oldu bebegim dogunca gorusecegiz hepsiyle bana yaptiklarini allah dogacak cocugumu gormeyi nasip etmesin ona bir oglum olaun eli ayagi duzgun esim sulalesindeki tek erkek ve esimin oglu olmazsa onlara gore yurumeyecek soylari o kadinda k.pederde cok istiyor erkegi her firsatta soylerlerdi ama erkek olsun saglikli ve hayirli bir erkek evlat ama o kadina oglumu sevmek nasip olmasin beddduami evet beddua bana aileme esime kocasina damatlarina kizlarina kardesletine gelinlerine babasina annesine taniyip tanimadigi herkese ettigi beddualr ondan ciksin yarabbim ama oglundan kocasindan kizlarimdan degin bizzzat kendisinden ciksinda basini duvarlara vursun tek tek itiraf etsin pismanliklarini tek tek allahim sen nasil biliyorsan oyle yap nasil istiyorsan oyle yap yarabbim ama aglayarak actigim avuclarimida bos cevirme yarabbim

canım çok üzüldüm allah kurtarsın seni inşallah:26::26:
benim kaynanamda sürekli beddua ederdi,küfürler filan hiç susmazdı.eşimi hiç ikna edemedim taşınmak için
eğer ordan kurtulmak istiyorsan eşine bırakma atlatır seni.ben yaşadım çünkü
aynı senin gibi sokağa çıkmaya korkardım,kimse evime gelemezdii
camda bekler herkese laf sokardı
allah senide kurtarsın inşallah

canım ya ne yap et o evden çık orda sana rahat vermezler eşinide ikna et buna. tuzsuz aşım dertsiz başım demişler . benimde bir arkafaşım vardı oda kv. görümcelerle aynı binada oturuyordu onda üstelik dayakta vardı kaçkere gördüm hamileyken sokakta dövüyorlardı üstelik :43:çok üzülüyorduk durumuna tabi eşide ailesinin etkisinde kalıp oda dövüyordu kadını ama sonra eşini bi şekilde ikna etti kiraya çıktılar vee zamanla bir evde aldılar şimdi mutlu nesut yaşıyorlar darısı senin başına canım .

"ben babamin evine godeyim ogluda torunuda ona kalsin yazik degilmi ya ben annemin babamin nazli kiziydim cok zordayim dardayim"

Sakın ama sakın kızını onlara bırakıp da hiçbiryere gitme. Ola ki dayanamadın eşine de resti çektin ailenin evine gidersen bile kızını bırakma onlara.

Back
X