Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

Fotoğraf görebiliyor muyuz? Daha çok erken ayrıca, ödemler inince asıl meme ortaya çıkıyor.

Teşekkür ederim canım, 275 cc koydu mentor high profil. Ben kenarlardan filan sarkmasın belli olmasın demiştim protez. Çizim yaparken senin göğüs çapın küçük max 275 cc koyabiliriz doğal durması için dedi doktor, öyle de yaptı ama küçük görünüyor bunlar :KK61:

Teşekkür ederim canım, 275 cc koydu mentor high profil. Ben kenarlardan filan sarkmasın belli olmasın demiştim protez. Çizim yaparken senin göğüs çapın küçük max 275 cc koyabiliriz doğal durması için dedi doktor, öyle de yaptı ama küçük görünüyor bunlar :KK61:
Belki yerlesirse tam yerine daha dolgun durur bilemiyorum canım ya üzüldüm o kadar acı çekip bide istediğin gibi olmaması zor bir durum

275 büyük bir protez değil zaten ama öncesinde var olan meme dokusuna göre büyüklüğü değişir. Ödem inip protezler de yerine yerleşince daha dolgun görünüyor.

275 büyük bir protez değil zaten ama öncesinde var olan meme dokusuna göre büyüklüğü değişir. Ödem inip protezler de yerine yerleşince daha dolgun görünüyor.
Benim göğüs altı ölçüm 72 cm göğüs üstü ameliyat öncesi 81 cm idi. Boyum 167 cm, kilom 50. Doktor vücudun ince abartı dururdu 275 cc den fazla koysaydık dedi. Umarım dediğin gibi olur canım protezler yerine oturunca :KK42:

Umarım öyle olur canım :KK42: Sen de iyi düşün, konuş doktorunla. 300 cc den aşağı koymasın bence
Zaten doktorum 300 cc komik durur dedi. 350 den aşağı düşünmüyor göğüs kafesim geniş 450 cc ye kadar alabilir dedi. Ama çok büyük de istemiyorum. Off çok zor o_O

Canım geçmiş olsun. Bana da 295 cc protez takıldı. Benim de şişlikler hafif inince gözüme küçük görünmeye başladı. Bir de korse kullanıyorum şimdi. Korse baskı mı yapıyor acaba diyorum. Korse çıktıktan sonra, protez de yerine yerleşince, genleşir, şişer mi acaba silikon. Benim de tek umudum bu :) Yoksa çekilen acılara değmeyecek gerçekten.

Kızlar bu konuda yorum yapar mısınız. Korse çıktıktan sonra silikon biraz daha şişer mi acaba? Korse baskısından ötürü hala küçük olabilir mi göğüsler?

Canım geçmiş olsun. Bana da 295 cc protez takıldı. Benim de şişlikler hafif inince gözüme küçük görünmeye başladı. Bir de korse kullanıyorum şimdi. Korse baskı mı yapıyor acaba diyorum. Korse çıktıktan sonra, protez de yerine yerleşince, genleşir, şişer mi acaba silikon. Benim de tek umudum bu :) Yoksa çekilen acılara değmeyecek gerçekten.
Aynen işte, ben de sporcu sütyeni baskılıyordur belki dolgunlaşır diye teselli ediyorum kendimi canım :KK43:

X