Sonunda oldu

Gulumsehayata85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
112
84
48
40
Hayatımı hep değiştirmek istiyorum birisi beni sevsin evlenmek çocuk sahibi olmayı çok istiyordum. Umutlarım tam bitti dedim geçmişte mükemmel olmadı bundan ön yıl önce kanser geçirdim 4 evre yıllarca tedavi sonra tedavinin yan etkisi sonucu çıkan hastalıklar iş yerinde sorunlar hayatım berbat geçiyordu. Memurum müdür ile kavga ettim odam değişti akıllarına göre aşağılamak niyeti ile en zor kaleme verdiler üç yıldır çalışıyorum gayret de memnunlar amirler iş arkadaşımın önerisi ile birisi ile tanıştım nasıl oldu anlamadım ama dört ayda evlendik nikah oldu tayin için mutluyum ve gerçekten seviyorum düğünüm kasımın ilk haftası keşke biraz kilo verebilseydim tombik im ne yazıkkı

Maşallah ne mutlu size, sizin adınıza çok sevindim :) Kilo sağlığınızı olumsuz etkileyecek durumda değilse hiç dert etmeyin. Sonuçta şuan ilişki yaşadığınız kişide sizi bu şekilde beğenmiş. Kendiniz kilo verirsem daha iyi hissederim diyorsanız şu evlilik süreçlerinin geçmesini bekleyip sonra gündeminize alıp kolayca halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Siz ki kanseri yenmiş, iş yeri zorbalığı ile mücadele edip pes etmemiş ve belki daha yazmadığınız bir çok şeyle başa çıkabilecek kadar güçlü birisiniz. Kilo vermek sizin elinizin kiri bence :)) İzniniz olursa bu konudaki tek önerim düğün öncesi kendinizi bu konuda şartlamayın çünkü düğün süreçleri ister istemez biraz stresli olabiliyor o nedenle bu düşüncenizi ertelerseniz daha iyi olabilir :)) Ayrıca ben tombik insanların yüzlerinin güzelliklerini hep kıskanmışımdır eminim sizde onlardan birisinizdir :)

Çok teşekkürler obeng evet çok zorluk çektim her konuda şükür geç oldu ama evleneceğim insanın kalbi çok iyi anlayışlı benim için önemli olan bunlar dı o da bende ç alışıyorum orta büyüklükte bir şehir de yaşıyoruz zorlanma olmaz maddiyat acısından heyecan var huzur var şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…