- 30 Eylül 2016
- 552
- 113
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Öncelikle hayırlı olsun, ne zaman oldunuz ne kadara ve nerede oldunuz?
Ya piyasayı bilmiyorum az mı çok mu ideal mi vs bir değerlendirme yapar mısınız?Teşekkür ederim.cuma günü oldum, medipol bahcelievler hastanesi istanbul. 60 bin TL
Aslinda ben şeklinden de memnun değildim. Ama daha çok nefes sıkıntım vardi. Dr ameliyat 5 saat sürer demisti. Öylede oldu. Ameliyat öncesi hic heyecanım yoktu ta ki ameliyata inene kadar. Orada sakinleştirici verdiler. Sonra zaten narkoz bile hatırlamıyorum. Ameliyattan cikinca ilk gece hastanede zorlanmadım. Sabaha kadar hiç uyumadım. Hep yüzüme buz kompres yaptim. O yüzden morluk yok denilecek kadar az oldu. İyi bir doktorla halledilebilir. Ben en çok çocuğum ilk görünce benden korkarmi diye endişe ettim. Oda olmadı. Oglum beni sesimden tanidi.Gecmis olsun canim. Korkunu nasil yendin? Bana da yardimci olur musun? Doktorun mu guven verdi mesela. Ve ameliyat oncesi evdeki gunun nasil gecti, gece uyuyabildin mi, hastaneye giderken nasil hissettin? Detayli yazar misin sana zahmet :) benim de saglik sorunum var. Estetik amacli degil canim
Aslinda ücreti bakmamak lazım. Doktorun yaptığı işler, sonuçları ve yorumlar önemliYa piyasayı bilmiyorum az mı çok mu ideal mi vs bir değerlendirme yapar mısınız?
Teşekkürler, ya benim burnum düzgün hiç kusuru yok görünüş olarak ama nefes darlığı var kanallar ile alakalı o burun estetiği olarak çözülür mü?Alinti yapamadim. Fiyat normal mi diyen arkadasa yazmak istedim
Şu an ki halinin fotoğrafı var mı acaba burnunuzun?Aslinda ücreti bakmamak lazım. Doktorun yaptığı işler, sonuçları ve yorumlar önemli
Mesela ben başka bir dr gittim muayene için. Daha burnuma bakarken acıttı eli sertti. Ama 7000 euro gibi rakam istedi. Zaten onu konuşmaları falan da beni etkilemedi. Elemistim. Ama bazen öyle eli yatkın bir dr olurki devlet hastanesinde bile olabilirsin
Onlar olaya tamamen ticari açıdan bakıyorlar. Zaten musterileride yabancı cogunluklaCanim cok iyi bi fiyat bu. Medipol de iyi bir hastane. Ucmus gitmis fiyatlar zira. Bak 7bin euro isteyen varmis ki ben de cok duydum bu tur fiyatlar.
Mesaj olarak gonderiyorumTeşekkürler, ya benim burnum düzgün hiç kusuru yok görünüş olarak ama nefes darlığı var kanallar ile alakalı o burun estetiği olarak çözülür mü?
Şu an ki halinin fotoğrafı var mı acaba burnunuzun?
Teşekkürler biraz zamana ihtiyaç varGeçmiş olsunumarım her şey gönlünüzce olmustur
Dr barkin yavuz instagram var. Açık ameliyatDoktorunuzun adı neydi acaba öğrenebilirmiyim?Kapalimi acikmi oldunuz