SONUNDA OLDUM

esila1988

Ne göze alabildim, ne gözümü alabildim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
552
113
103
37
Korktuğum burun ameliyatını sonunda oldum. Forumda okadar olumsuz yorum okudum ki. Ama en sonunda cesaretimi topladım. Sağ tarafımda deviasyon vardi. Son zamanlarda artık kalbime bile çarpıntı yapıyordu. 2 bucuk yaşında çocuğuma rağmen oldum. Sorularınızı beklerim hanımlar.

Gecmis olsun canim. Korkunu nasil yendin? Bana da yardimci olur musun? Doktorun mu guven verdi mesela. Ve ameliyat oncesi evdeki gunun nasil gecti, gece uyuyabildin mi, hastaneye giderken nasil hissettin? Detayli yazar misin sana zahmet :) benim de saglik sorunum var. Estetik amacli degil canim

Gecmis olsun canim. Korkunu nasil yendin? Bana da yardimci olur musun? Doktorun mu guven verdi mesela. Ve ameliyat oncesi evdeki gunun nasil gecti, gece uyuyabildin mi, hastaneye giderken nasil hissettin? Detayli yazar misin sana zahmet :) benim de saglik sorunum var. Estetik amacli degil canim
Aslinda ben şeklinden de memnun değildim. Ama daha çok nefes sıkıntım vardi. Dr ameliyat 5 saat sürer demisti. Öylede oldu. Ameliyat öncesi hic heyecanım yoktu ta ki ameliyata inene kadar. Orada sakinleştirici verdiler. Sonra zaten narkoz bile hatırlamıyorum. Ameliyattan cikinca ilk gece hastanede zorlanmadım. Sabaha kadar hiç uyumadım. Hep yüzüme buz kompres yaptim. O yüzden morluk yok denilecek kadar az oldu. İyi bir doktorla halledilebilir. Ben en çok çocuğum ilk görünce benden korkarmi diye endişe ettim. Oda olmadı. Oglum beni sesimden tanidi.

Ya piyasayı bilmiyorum az mı çok mu ideal mi vs bir değerlendirme yapar mısınız?
Aslinda ücreti bakmamak lazım. Doktorun yaptığı işler, sonuçları ve yorumlar önemli
Mesela ben başka bir dr gittim muayene için. Daha burnuma bakarken acıttı eli sertti. Ama 7000 euro gibi rakam istedi. Zaten onu konuşmaları falan da beni etkilemedi. Elemistim. Ama bazen öyle eli yatkın bir dr olurki devlet hastanesinde bile olabilirsin

Canim cok iyi bi fiyat bu. Medipol de iyi bir hastane. Ucmus gitmis fiyatlar zira. Bak 7bin euro isteyen varmis ki ben de cok duydum bu tur fiyatlar.

Alinti yapamadim. Fiyat normal mi diyen arkadasa yazmak istedim
Teşekkürler, ya benim burnum düzgün hiç kusuru yok görünüş olarak ama nefes darlığı var kanallar ile alakalı o burun estetiği olarak çözülür mü?
Aslinda ücreti bakmamak lazım. Doktorun yaptığı işler, sonuçları ve yorumlar önemli
Mesela ben başka bir dr gittim muayene için. Daha burnuma bakarken acıttı eli sertti. Ama 7000 euro gibi rakam istedi. Zaten onu konuşmaları falan da beni etkilemedi. Elemistim. Ama bazen öyle eli yatkın bir dr olurki devlet hastanesinde bile olabilirsin
Şu an ki halinin fotoğrafı var mı acaba burnunuzun?

Canim cok iyi bi fiyat bu. Medipol de iyi bir hastane. Ucmus gitmis fiyatlar zira. Bak 7bin euro isteyen varmis ki ben de cok duydum bu tur fiyatlar.
Onlar olaya tamamen ticari açıdan bakıyorlar. Zaten musterileride yabancı cogunlukla

Teşekkürler, ya benim burnum düzgün hiç kusuru yok görünüş olarak ama nefes darlığı var kanallar ile alakalı o burun estetiği olarak çözülür mü?

Şu an ki halinin fotoğrafı var mı acaba burnunuzun?
Mesaj olarak gonderiyorum

Back
X