• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUNDA OLDUM

Merhaba o çöküklük hep mi vardı benimde burun ucumda sağda şişlik var ve hafif çökük var gibi şişliktenmi kaynaklı bilmiyorum doktor ödem dedi ama
Ameliyat sonrası hep vardı adım gibi eminim ve ben ilk başta mesajlarda hep hocam sol tarafa yamuk diyordum. Çünkü bilmiyodum terimleri veya ihtimalleri o asimetrikliğin ne olduğunu anlayamamışım meğersem. Sonradan artık internette videolar izleye izleye durumu anladım. Benim ameliyat öncesi sağ tarafım kapalıydı horlama problemim vardı şu an tam tersi sağ açık ve iyi durumda sol tarafımda içten sol kıkırdak orta hatta yapışık kendimde hissediyorum. Ödemler gitti şişlik indi, yapışıklık anlaşılınca çökme olduğunu anlamlandırdım. Ameliyat öncesinin tam tersi haline döndüm yani kısacası. İnsan başına gelmeden öğrenemiyor bu tip durumları adlandırmayı.

Ameliyat sonrası hep vardı adım gibi eminim ve ben ilk başta mesajlarda hep hocam sol tarafa yamuk diyordum. Çünkü bilmiyodum terimleri veya ihtimalleri o asimetrikliğin ne olduğunu anlayamamışım meğersem. Sonradan artık internette videolar izleye izleye durumu anladım. Benim ameliyat öncesi sağ tarafım kapalıydı horlama problemim vardı şu an tam tersi sağ açık ve iyi durumda sol tarafımda içten sol kıkırdak orta hatta yapışık kendimde hissediyorum. Ödemler gitti şişlik indi, yapışıklık anlaşılınca çökme olduğunu anlamlandırdım. Ameliyat öncesinin tam tersi haline döndüm yani kısacası. İnsan başına gelmeden öğrenemiyor bu tip durumları adlandırmayı.
Haklısınız. Bende ameliyat öncesi aşırı yamukluk vardı sağa doğru doktor tam olarak geçmez biraz kalır dedi öylede oldu ama sağda burun sırtında ödem var dokununca acıyor 1.5 ay oldu acıması normal mi

Haklısınız. Bende ameliyat öncesi aşırı yamukluk vardı sağa doğru doktor tam olarak geçmez biraz kalır dedi öylede oldu ama sağda burun sırtında ödem var dokununca acıyor 1.5 ay oldu acıması normal mi
Bunu bilemeyeceğim maalesef. Her ne kadar yamukluk, solda çöküklük desem de iyileşme hızım çok yüksekti benim, hiç bu durum haricinde aşırı kanama şişme ağrı vs gibi bi durum yaşamamıştım, ilk gün aldığım 1 tane ağrı kesiciyle süreci atlattım. Onu doktorunuz daha iyi bilir gibi veya benzer şikayet yaşayanlar varsa onlar yazsa daha iyi olur sanırım.

Olumsuz yorumları asla kafaya takmamak lazım zaten canım.
Geçmiş olsun , iyi ki cesaret edip olmuşsun. İnşallah çok rahat nefes alırsın, çok iyi yapmışsın. Sorular olursa yazarız 💕
Tekrardan geçmiş olsun.:KK200:

Back
X