Sonunda Patladık:(

nslhn84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
796
8
48
İstanbul
Arkadaşlar görümcemi sevmiyorum çok soğuk birisi sürekli karışır,laf sokar.artık tahammül edemiyorum patlama noktasındaydım.Daha önceki konularıma denk gelen bilir.Ben evlenince altınlarımı aldı borc olarak ama vermedi.Bir de eve gelip bağırdı çağırdı gitti.Kv kredi cektırdi odemedi.Özetle Sorunlarımız hem maddi hem de manevi.Açıkçası cekınıyorum sesını yukseltıp uste cıkan kışılık bir de patavatsız.Gecenlerde bir arkadasa yorum yaparken yazmıştım.Ben çalışıyorum işim evime yakın.Eve geldim biz de görümem.Kapıyı bir actı sen çalış ben bunlara(bunlar dediği anne babası)bakayım dedi.Ben de 4 senedir bakıyorum dedim(aynı ewdeyız yaslılar).O da altta kalmaz 30 senedir bakıyorum dedi.Ben de senın annen baban bakacaksın dedim.Olay burdan patladı.Bir kaç gun once konu actım kp rahatsızlandı dıye.Hastanede yatıyor.Eşim geceleri orda gorumcem gunduz gıdıyor.2 gece esımle ben kaldım.Yıne memnun edemedık.Kaynım var o beyfendı ben 47 yasındayım kalamam dıyor mısafır gıbı gunduz 1 saat uğruyor.Kp yatalak oldu su an tuvalete gotur getır esımın canı cıkıyor bızım dediğimiz ise ikiniz gece kalın abı kardes ona da yanasmıyor.Her neyse bu sabah da eşim ablasına msj atmış bu gece ben kalmam abım kalsın.He buarada ileri war dıye oğulları da bız de.Neyse hastaneden cıktık.Ablası aradı eşimi:Nerdesin acıl gel konuşacagız.Biz de geldık ewe zaten yorgunuz geceden.Bu her zamankı gıbı verdi veriştirdi.Niye sorun edıyorsunuz esın nıye senınle exde kalsın babamın camasrlarını yıkasın falan fılan.Eşim de sakınce ben 30 senede bakarım ama tek basıma kaldıramıyorum abımle konuş.

Böyle konuşurken bir anda benm gecen gun soyledığım lafa geldi.Senın karın bunu bana soyleyemez.Ben de orda oturuyorum.Cesaret buldum eşimden sanırım.Dedım konuyu neden bana cewırıyorsun.İşte oylede boylede sayıyor.Dedım yeter artık kaldıramıyorum.Sureklı kaf sokmana sınır oluyorum.Biraz ondan bundan.Eşim orda diye mi oyle soyluyor bılemedım olmayan seyler.Ypk ona surat edıp odama kapanıyormuşum.Hiç boyle bir sey olmadı halbuki.Dedim senınle o kadar sey yasadık ne beklıyorsun ben hiçbir zaman saygıda kusur etmedm falan dedım.Olayı carptırıyor ben onu hiç sevmemişim hiç evi benımsemıyormuşum zaten annmler için gelıyorum dedi.Ben de dedim sen dedim bir düşün sureklı annm için gelıoyorum dersen benden ne beklıyorsun dedim

Basladı mı sen bana dolmuşsun bir hastalıkla neler cktı.Dedim sen saptırıyorsun konuyu nerden nereye getırıyorsun.İşte buyuk gelınle de cok sey yasamış da ama hep yuzumuze guluyor.bir de dıyor kı bu yapmacıklık değil.Dedim sen oyle düşün gayet oyle.Ben o değilim sen de değilim herkesın yapısı farklı.arkadaslar uzun uzun anlatıyorum ama cok doldum kusura bakmayın

Kendısı de bunca sey yasamış da hiçbir sey soylememış kv gorumcesıne.Halbukı gelıp bana soyluyor ölsun gecersın dıye

Buarada esım ablasını susturuyor tabı ben deliyim bilmem ne dıyor.Yok dedım sen soyleyınce dobra ben saygısız.Sesını yukseltıyor dıyorum neden yukseltıyorsun sennle konuşulmuyor.He buarada esıme de dedım bulsnlar sana istedıklerı gıbı bır gelın!

Uzun fakat kısa kısa yazdım oğlum basımda.Ne yazacağımı unutturuyor bır de bilgisayara oturmak.Neymiş enle sorunu yokmuş ben sıcak olursam o da oyle 10 adım gelırmış.Ne yapayım ben ole vıcık vıcık bir insan değilim.Yapım bu bır de lafları kusturdu artık o kadar altınımız aldı.Daha cok sey war soyleyemedığım içim de kaldı ama az da olsa rahatladım.Eşim de diyo sacmalama askım ben senı sewıyorum yetmıyor artık n yapacağımı bilmiıyorum ağlamaktan yoruldun artık.Hastayı mı düşüneyim kendı aılemımı borcları mı bılmıyorum artık...Oğlum olmasa alır basımı gıderdım baska bır sehre onu da yapamıyorum.

allah sabır versın cnm sana.. eşinin abiside bi tuhafmıs yanı ınsan kendı babasına bakmaz mı ya

Bir de bu abı boş gezen 47 yasında calışmaz etmez babası hastalandı gece gunduz calışmaya basladı.Yalan dolan.Babası onun için kac ew satmış etmiş.Yapmasa bıle ne bilim baba bu

Esinizin babasina 3 kardes de beraber bakmali. Neden babalarinin bakimindan kacmak istiyorlar ki. Cok uzuldum. O baba da da ne kadar uzuluyirdur, duyuyordur bunlari.

ne güzel kv kp bakarak birsürü sevap almışsınız. şuursuzun biri yüzünden bu sevaplardan olmayın. muhattap olmayın yokmuş gibi davranın en güzel cezadır.
herkes yapamaz yatalak birine bakmak çok zordur. helal olsun size ve eşinize..

arkadaşım içinde olduğun durum gerçekten zor... ne kadar anlıyorum desem de yaşamadan anlamak imkansız gibi... rabbim eşinin ve senin yardımcın olsun .. anne babanıza acil şifalar diliyorum.. her zaman inandığım bir hayat görüşüm vardır '' ne ekersen onu biçersin '' ... anamıza babamıza nasıl davranırsak ileride kendi çocuğumuzdan da aynı davranışları göreceğimize yürekten inanıyorum.. tabi bunu karşılık bekleyerek değil tamamen yürekten yapmalıyız.. ayrıca rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin, bakılacak duruma düşürmesin... bence siz görümcenizi , kaynınızı hiç yokmuş gibi düşünün ve eşinize, anne babasına elinizden gelen desteği, sevgiyi esirgemeyin.. kolaylıklar diliyorum....

Anneye babaya yazık
3 evlat , ikisi amorti.
Böyle yakının olacağına bahçemde ağacım olsun,
gölge veriri bari.
Allah yardımcınız olsun.

kvniz görümcenizin bu durumuna ne diyor oda onla birlik mi oluyor?
bi anne baba hasta olunca ilk kızları koşar ama sizde durum farklı
Allah sizden razı olsun yinede kıymet bilinmiyor el olunca....
susmayın artık görümcenize karşı tepenize çıkarmayın daha fazla nasılsa sizden kötüsü yok....
Allah yardımcınız olsun...

kvniz görümcenizin bu durumuna ne diyor oda onla birlik mi oluyor?
bi anne baba hasta olunca ilk kızları koşar ama sizde durum farklı
Allah sizden razı olsun yinede kıymet bilinmiyor el olunca....
susmayın artık görümcenize karşı tepenize çıkarmayın daha fazla nasılsa sizden kötüsü yok....
Allah yardımcınız olsun...

Sustu konuşmadı ama yukarda yazdım mı bilmiyorum yemeği artık ben yapmıyorum.Damak tadımız farklı kendimi cok yağlı yiyorlar yemeği.Bense tam tersı kararında yapıyorum(turizm otel mezunuyum aşcılık eğitimim war).Yemek yapıyorum hop bı bakıyorum margarın ekmemış.Yok onu oyle mi bunu boylemi yaptın.Ben de artık yapmıyorum.Dun onu da soyluyor yemeğı yapmıyormuşum dedım annen yanında sor neden yapmıyorum,yemiyolar cunku dedım.o zaman kv dedı işte babanı biliyorsun.Duyan da kendısı dort dortluk sanır.Aldı kv yazlığa goturdu ben de gıtmıştım.Her seyı bız yaptık.ama dun hanı o kadar acmadım sakınce ben ona soyleyeceğimi soyledım.ooooooo rahatladım.içime ata ata cok kotu oldum.
Bir de ona sorsak hep o kosar:)o yapar 4 senedir bana denk gelmedi hiç.
Kendinin 3 oğlu var ona diyorum beddua değil ama desınkı bzim gelin gercekten iyiymiş.Eminim dıyecek ama iş işten gececek.
Herkes cekınır ondan yuksek sesle bastırmaya calışır bır de dun yaptığı gıbı yok benı sewmıyorsun vb duygu somurusu laflarıyla.Dinlemez o yuzden ben de hep susuyordum iyi oldu.

ne güzel kv kp bakarak birsürü sevap almışsınız. şuursuzun biri yüzünden bu sevaplardan olmayın. muhattap olmayın yokmuş gibi davranın en güzel cezadır.
herkes yapamaz yatalak birine bakmak çok zordur. helal olsun size ve eşinize..

Elimden geleni yapsamda yaranamıyorum yaranmak için de yapmıyorum.Bir de neymiş resmiymişim.Her gun bız de resmı olmasam yatacak sanırım.
Aynen boşuna onlar yuzunden sevaplar azalıyor.

Bizde çok çektik böyle kayından ve görümcelerden! Bizde birde 2 tane..
Halamlar sürekli aynı sizin yaşadıklarınızı yaşattı anneme, bir amcam var aynı sizinkinden! Yaşı 50 oldu, ne babaanneme nede dedeme adam gibi baktı! Hastaneye düştüler, halamlar her seferinde laf soktu.
Annem bir gün geç gelmiş diye halam o kadar terbiyesizleşmiş ki, ben el evindeyim, el adamı gönderir mi? anası sağlıklıyken ordan çıkmazdı ama, nasıl abimin altına .... öyle bakacaksın! demiş, millet te seyrediyor. :ssz:
Annem günlerce ağladı, üzüldü.
Yaşadığımız için size ne desem bilemiyorum, sadece çok iyi anlıyorum çözümü yoktu bizimkinin, babaannem ve dedemin arası 4 ay, sonra da annemi aniden kaybettik. Şimdi yüzlerini görmek istemiyorum, nefret ediyorum ikisinden de. Rahatlamışlardır umarım, hayatı boyunca tek dertleri annem oldu. :50:

Bizde çok çektik böyle kayından ve görümcelerden! Bizde birde 2 tane..
Halamlar sürekli aynı sizin yaşadıklarınızı yaşattı anneme, bir amcam var aynı sizinkinden! Yaşı 50 oldu, ne babaanneme nede dedeme adam gibi baktı! Hastaneye düştüler, halamlar her seferinde laf soktu.
Annem bir gün geç gelmiş diye halam o kadar terbiyesizleşmiş ki, ben el evindeyim, el adamı gönderir mi? anası sağlıklıyken ordan çıkmazdı ama, nasıl abimin altına .... öyle bakacaksın! demiş, millet te seyrediyor. :ssz:
Annem günlerce ağladı, üzüldü.
Yaşadığımız için size ne desem bilemiyorum, sadece çok iyi anlıyorum çözümü yoktu bizimkinin, babaannem ve dedemin arası 4 ay, sonra da annemi aniden kaybettik. Şimdi yüzlerini görmek istemiyorum, nefret ediyorum ikisinden de. Rahatlamışlardır umarım, hayatı boyunca tek dertleri annem oldu. :50:

Basınız sağolsun.Çok üzüldüm.Bizim de oyle olacak boşuna demiyorlar vah gidene diye.
Hastanede kalıyoruz yine olmuyor.Yok annesı babası için eşini boşarmış.Yadırgamam ama eşi gitti onu aldattı tonla borcla döndü evlilik bile değil.Adam yazlıkta bu burda.Kimse mutlu olsun istemiyor bunu da basarıyor.Anne babsının maası var olmasa bakar mı hiç sanmıyorum.Dün bez alınacak babasına onu bıle bızden alıyor olmasa tamam diyeceğim ama bunlarınki sömürü.Bir de oyle hava atıyor onu cok iyi çözdüm.

cnm bence bunu bi sıraya koymanız lazım...
tabi ki babalrına bakacaklar ama bi kişinin üstüne yüklenmez ki....
eşinin, abisinin, ablasının oturup adam akıllı bu konuyu konuşması lazım...
bu arada kayınpederinin bu kavgalardan, bakmamak için gelmeyen evlatlarından haberi olmasın..
adamın yüreğine iner...

Back
X