Arkadaşlar görümcemi sevmiyorum çok soğuk birisi sürekli karışır,laf sokar.artık tahammül edemiyorum patlama noktasındaydım.Daha önceki konularıma denk gelen bilir.Ben evlenince altınlarımı aldı borc olarak ama vermedi.Bir de eve gelip bağırdı çağırdı gitti.Kv kredi cektırdi odemedi.Özetle Sorunlarımız hem maddi hem de manevi.Açıkçası cekınıyorum sesını yukseltıp uste cıkan kışılık bir de patavatsız.Gecenlerde bir arkadasa yorum yaparken yazmıştım.Ben çalışıyorum işim evime yakın.Eve geldim biz de görümem.Kapıyı bir actı sen çalış ben bunlara(bunlar dediği anne babası)bakayım dedi.Ben de 4 senedir bakıyorum dedim(aynı ewdeyız yaslılar).O da altta kalmaz 30 senedir bakıyorum dedi.Ben de senın annen baban bakacaksın dedim.Olay burdan patladı.Bir kaç gun once konu actım kp rahatsızlandı dıye.Hastanede yatıyor.Eşim geceleri orda gorumcem gunduz gıdıyor.2 gece esımle ben kaldım.Yıne memnun edemedık.Kaynım var o beyfendı ben 47 yasındayım kalamam dıyor mısafır gıbı gunduz 1 saat uğruyor.Kp yatalak oldu su an tuvalete gotur getır esımın canı cıkıyor bızım dediğimiz ise ikiniz gece kalın abı kardes ona da yanasmıyor.Her neyse bu sabah da eşim ablasına msj atmış bu gece ben kalmam abım kalsın.He buarada ileri war dıye oğulları da bız de.Neyse hastaneden cıktık.Ablası aradı eşimi:Nerdesin acıl gel konuşacagız.Biz de geldık ewe zaten yorgunuz geceden.Bu her zamankı gıbı verdi veriştirdi.Niye sorun edıyorsunuz esın nıye senınle exde kalsın babamın camasrlarını yıkasın falan fılan.Eşim de sakınce ben 30 senede bakarım ama tek basıma kaldıramıyorum abımle konuş.