Sonunda Patladık:(

Sözde sıraya konuldu ama uyan yok.geceyi 2 erkek paylaştıracaktı.Eşim 5 gundur ne gece ne gunduz uyumadı.Ben de 2 gundür.Şimdi işteyim.Zaten şimdi kp aklı gidip geliyor ona yansıtmıyorlar.Asıl eve gelince nasıl olacak evi taşımak lazım 3. kat.Düz ayak ya da asansorBirini tutsak su an maddi imkan yok bakalım Allah Kerim.Bunun üzerine,bu kadar sıkıntı da görümcem her zamanki görümceliğini yaptı.Ben de sakin sakin konuştum hepten sinir oldu.Biz ne diyoruz o hangi alemde.Yok onu sevmiyormuşum yok evi benimsememişim.Sanki bırakıyorsn aklı sıra duygu sömürüsü yapıyor eşimden destek almak için...

AY Canım ya yaşadıkların gerçekten zor..aynı ev içinde yaşıyorsunuz üstüne görümce geliyor evde tat tuz bırakmıyor anladığım kadarıyla..tamam hasta olmuş elbette evlatları bakıcak ama abisinin böyle yapması cok sınır bozucu..EEee allah insanın içine merhamet versin cnm.benimde dedem zamanında cok hasta olmuştu günlerce hastanede kaldı 5 cocuğu vardı sadece 3 ü ilgilendi 2 sinden hayır görmediler yani..ne yapcan o bakmadı die bende bakmıcam diyemezsin canın kanın çünkü o..

AY Canım ya yaşadıkların gerçekten zor..aynı ev içinde yaşıyorsunuz üstüne görümce geliyor evde tat tuz bırakmıyor anladığım kadarıyla..tamam hasta olmuş elbette evlatları bakıcak ama abisinin böyle yapması cok sınır bozucu..EEee allah insanın içine merhamet versin cnm.benimde dedem zamanında cok hasta olmuştu günlerce hastanede kaldı 5 cocuğu vardı sadece 3 ü ilgilendi 2 sinden hayır görmediler yani..ne yapcan o bakmadı die bende bakmıcam diyemezsin canın kanın çünkü o..

Öyle tabi canım.Allah sonumuzu hayetsin.Olan bana oğluma oluyor işte.Millete bakarak uzaklaşıyoruz.
Kimin başına ne geleceği belli olmaz Allh korusun hiçbirimizin garantisi yok.
Asıl sorun ortalıkta yoklar sor her şeyi onlar yapar.

Annemlerin hiçbir seyden haberi yok ölsem haberleri olmayacak.Kardeşim askere gidecek beni face ten davet etmiş:(
Kimsesizim:43:

Annemlerin hiçbir seyden haberi yok ölsem haberleri olmayacak.Kardeşim askere gidecek beni face ten davet etmiş:(
Kimsesizim:43:

annenlerin neden bişeyden haberi yok..size cok mu uzakta oturuyorlar..yada telefonla konuşamıyormusunuz?

ben vermem maddi birşey az miktar olur ama hem altın hem kredi ohh maşallah öyle insana selam bile verilmezde neyse nankör baksana ne yapsan yaranamazsın kendi ailesi için böyle düşünüyorsa size hiç birşey vermez bu hep söyler laf söz kusura bakma ama

inanmiyorum ya nekadar gicik bir insanmis gorumceniz esasen boyle insanlara herseyi tek seferde soyleyip oturtacaksiniz ki sizden cekinsin misal tam tartisiyorken altinlarinizi hatirlatsaydiniz ya da bosanma sebebinin annesi ve babasi olmadigini bunu da hepinizin bal gibi bildigini soyleseydinizi bence isabetli olurdu valla:) asla insanlari kirmak taraftari degilimdir ama bu tarz insanlar sadece bundan anlar kardesim muhtemelen daha cok sikintilar yasatacak size ne diyeyim rabbim firsat vermesin....sizi de tebrik ediyorum oz evladin yapmadigini yapip sevaba giriyorsunuz allah daima yardimciniz olsun amin

annenlerin neden bişeyden haberi yok..size cok mu uzakta oturuyorlar..yada telefonla konuşamıyormusunuz?

Keşke öyle bir şey olsa.İş yeri açtık kardeşimle ortak.Fakat battı hatta daha beter durumda.Biz onların kat kat fazlasını kaybettik.Bizim kartları kullandık ama anlamıyor annem.Bana neler soyledi ne hırsızlğımız ne dolandırıcılığımız halbuki her sey ıspatlı.Oğlum cok ağlıyor onlar için:(cok düşkün

inanmiyorum ya nekadar gicik bir insanmis gorumceniz esasen boyle insanlara herseyi tek seferde soyleyip oturtacaksiniz ki sizden cekinsin misal tam tartisiyorken altinlarinizi hatirlatsaydiniz ya da bosanma sebebinin annesi ve babasi olmadigini bunu da hepinizin bal gibi bildigini soyleseydinizi bence isabetli olurdu valla:) asla insanlari kirmak taraftari degilimdir ama bu tarz insanlar sadece bundan anlar kardesim muhtemelen daha cok sikintilar yasatacak size ne diyeyim rabbim firsat vermesin....sizi de tebrik ediyorum oz evladin yapmadigini yapip sevaba giriyorsunuz allah daima yardimciniz olsun amin
Ben kimseyi kırmamaya çalışan sessiz bir insanım bunlar da yukleniyor.Çok gecırdım soyleyeyım dıye içimden ama buna bıle sasrdım kendıme

Allah yardımcınız olsun. Tek başınıza herşeyi yüklenmek zor olsa gerek . Allah size o sabrı versin. o görümcekin de çenesini bağlasın!

Allah yardımcınız olsun. Tek başınıza herşeyi yüklenmek zor olsa gerek . Allah size o sabrı versin. o görümcekin de çenesini bağlasın!

Amin inş.
Şimd bize gelmişti.Yemek yemek için eve gittim.Konuşuyorlar kv'mle.Kv bilmediği bir konu ben de katıldım gorumce soruyor kv me ben de cevap verdim bmyle böyle die.Anam dömüpte ne cevap verdi ne bir sey.Görmezden geliyor.Sonra mutfaga gectım.Gelir orda sıgara içer aldı sıgarasını gıttı oğlumun odasında içti.Bir de bana diyor kincisin unutmuyorsun.Aman iyi oldu.Ben yine de kırgınlık olmasın bir de her gun geliyor bıze dıye konuştum kendı sallamadı.Kendi bilir benden bu kadar:)

Back
X