Sonunda plastik cerraha gittim peki ya sonuç:((

quantumcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
80
1
36
İstanbul
Daha önce konu acmistim konuşurken agzımda yamukluk oluyor
plastik cerraha gitmemi önermiştiniz bende utana sıkıla gittim doktor bu konuda yapabilecek bir şey olmadığını agzm kapalıyken yamuk dursaydı belki botoks yapılabılecegni bunu da tavsiye etmedigini söyledi ağlayarak ciktim hastahaneden hep içimde çaresi vardır belki diye bir umut vardı şimdi hepsi sondu dünyam başıma yikildi sanki:(((

Demek ki ortada senin sandığın gibi bir problem yok. Kendini üzeceğine bu duruma sevinsene. :34:

Bu sorununuz için neden plastik cerraha gittiniz?:44:
Çene cerrahisine gitmelisiniz diye düşünüyorum.
Böyle bir sorunu olan tanıdığım var. Bugünlerde ameliyat olacak.
Her derdin bir çaresi var. Önemli olan çözüm için doğru kapıyı çalmak. :34:

çene cerrahisine görünmen lazımdı....
benimde arkadaşım ameliyat oldu bu durumdan

ağız yamukluğunun çeneylemi ilgisi var benim çenem ilerde geride değil konuşurken sağa kayıyor arkadaşınız ne ameliyati olacak acaba bilgi verirmsnz?

quantumcu arkadasim hic üzülme, bak dünyada neler var gecen bi gencecik cocuga yüz nakli yapildi görmüstürsün daha 19 yasindaydi.
ne vahim durumlar var.
bence caresi halen vardir, arkadaslarinda dedigi gibi bir cene cerrahina görün.

kendine iyi bak, selamlar cansu

arkadaşlar haklı çene cerrahısıne bı gıtmenı tavsıye ederım

hem bence sadece tek doktora danışarak karamsarlığa kapılma başka doktorlala da görüş canım

neden bu forumda derdime çare bulamıyorum bir çare öneriliyor sonra devamı gelmiyor bu ameliyat işi hakkında bilgi istiyorum burada paylaşacaginiz tek bilginin ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz

Daha ne kadar yardim edebiliriz anlamadim. Sorununuzu duzeltemeyiz. Arkadaslar o kadar oneri vermis. Kimse burda cerrah degil, bundan daha ayrintili bilgiyi veremez. Elinizin altinda internet var, cene cerrahisi diye arastirirsaniz bulursunuz. Ya da bizzat cene cerrahina gidersiniz, ayrintili bilgi alirsiniz.

Ben cene cerrahi diye birsey ilk defa duydum. Madem yapisal bir sorun yokmus ve sadece konusurken oluyormus, o zaman aynanin karsisinda agzinizi duzelterek konusma pratigi yapin.

Daha ne kadar yardim edebiliriz anlamadim. Sorununuzu duzeltemeyiz. Arkadaslar o kadar oneri vermis. Kimse burda cerrah degil, bundan daha ayrintili bilgiyi veremez. Elinizin altinda internet var, cene cerrahisi diye arastirirsaniz bulursunuz. Ya da bizzat cene cerrahina gidersiniz, ayrintili bilgi alirsiniz.

Ben cene cerrahi diye birsey ilk defa duydum. Madem yapisal bir sorun yokmus ve sadece konusurken oluyormus, o zaman aynanin karsisinda agzinizi duzelterek konusma pratigi yapin.

elimin altındaki netten araştırmayı elbette akıl ettim ancak bununla ilgili bir şey bulamadım ameliyat meselesini ilk kez duydum ve ayrıntı istedim arkadaşlardan görevim nedeniyle küçük bir ildeyim ve çene cerrahisi bölümü yok yeterince açıklayıcı olmuştur inşallah durumum şimdi yüksek müsadenizle ! arkadaşlarımın önerilerini dinlemek istiyorum

bu durum yldız tilbe ve canıdan erçetin'de de var değil mi?o tarz bir şey mi?

evet benimde o tarz ama yıldız tilbenin ki kadar belirgin değil ama benim özgüvenimi etkiliyor çare bulmak istiyorum kurtulmak istiyorum konuşurken insanlar acaba ağzıma mı bakıyor diye düşünmek istemiyorum

Canım benimde çenem de yamulma kayma büyüme ne ararsan var ve dışardan bakıldığında da belli ediyor kendini yani çenem düzgün kapanmadığı için dudağımda tam birbirine hizalı birleşmiyor malesef.Bu yüzden ameliyat olmak istedim çene cerrahına gittim falan ama çok yüksek bi fiyat verdiler o yüzden 1 senedir erteledim ameliyat işini ama durumum olduğunda ameliyat olacağım inşallah.Yani çaresiz değilsin,bi çene cerrahıyla görüşmende fayda var diye düşünüyorum.Bide küçük bi şehirdeyim demişsin ben istanbul da yaşıyorum o yuzden olanaklarım fazla tabi.En azından çaresi yok düzelmeyecek diye üzülüp düşünme diye yazayım dedim.İnşallah fırsatın olurda buraya gelir görüşürsün bi cerrahla.Sıkma canını.

evet benimde o tarz ama yıldız tilbenin ki kadar belirgin değil ama benim özgüvenimi etkiliyor çare bulmak istiyorum kurtulmak istiyorum konuşurken insanlar acaba ağzıma mı bakıyor diye düşünmek istemiyorum

hangi ildesiniz?
bu işi ya plastik cerrah yada çene cerrahı yapar.tabiki doktor değlim ama iki branştada çalıştığım için gidebileceğiniz yer önerebilirim.

neden bu forumda derdime çare bulamıyorum bir çare öneriliyor sonra devamı gelmiyor bu ameliyat işi hakkında bilgi istiyorum burada paylaşacaginiz tek bilginin ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz

arkadaşım internete girip bu siteyi bulup sorununu yazmayı akıl edebildiğine göre belliki zeki birisin. interneti birazda sana önerilen çözümleri araştırmak için kullansan nasıl olur? çene cerrahisi yazdığın anda sana bunun ne olduğunu ve hangi durumlarda yapıldığını anlatan birçok yazı çıkacağına eminim. insanlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışlar kendi derdinin çözümünü sen bile sadece insanlara sorarak bulmaya çalışırken başkalarının senin için birşeyler yapmasını nasıl beklersin?

ben çene cerrahisi ile ilgili bir durum olduğunu hiç sanmıyorum.
çenenin duruşunda bir sorun yokmuş ki neyi düzeltecekler.
konuşurken oluyor diyorsun. mimik gibi bişey olsa gerek.
balçiçekilterde de var. hiç de sorun yapılacak bişey değil inan.
neyin kime hoş ve sempatik geleceği hiç belli olmuyor.
bu senin karakteristik özelliğin. sana özel bir durum.
hatta bazıları seksi bulur.
candan erçetinin yan gülüşünü çok seksi bulan bir tanıdığım vardı.
önemli olan sen bunu kendine özgü farklı bir durum olarak görüp avantaja çevirebilirsin.
sen rahatsızmış gibi davranırsan etrafında buna inanır. demek ki rahatsız olunacak bir durum derler.
ama bilakis memnunmuş gibi hatta özelliğe sahip biri gibi davranırsan onlar da öyle algılar seni.
buna inan. ve dene.

Back
X