- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
- Konu Sahibi melismelom
arkadaşlar merhaba. önceki konularımı belki az çok hatırlayan olmuştur. nişanlımdan bi hatasından dolayı ayrılmıştım. ailem önce baskı yapmıştı istemedikleri için( sebebide daha önce evlenmiş ve 2 çocuklu olması), şans verdiklerinde çok sevmişlerdi,ama sonradan ben nişan attıktan sonra kesin bi dille karşı çıkıp hatta olay beni dövmelerine kadar gitmişti. bu dönem içerisinde biz nişanlımla düzeldik,atlattık çoğu şeyi ama günlerdir ailemi düğün için ikna edemiyorduk inada bindirmişlerdi. dün çok şükür ikna oldular. ama şimdide şu sıkıntı var,ailesiyle asla görüşmeyiz diyorlar ve bunun haricinde annem her işe dahil olmak istiyor. gelinlik, ev, alışveriş vs.. ikna ettiğim için şuan sesimi çıkarmıyorum.ama hep kendi dediği olsun istiyor. gelinliğini ben seçecem sen zevksizsin gibi laflar sayıyor. kendisi çok zor bi insan. aslında biz geçen hafta evi tuttuk ama tabi ona söyleyemedik henüz. ev bakıcaz,konumu şu falan dedim, iyi değil orası dedi onada kulp buldu. ki dediği semt çok elit biyer. şimdide ailem yüzünden nişanlımla aram bozulsun ve tatsızlık çıksın istemiyorum. neler tavsiye edersiniz