- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın evinde otururken bu gururunuz niye yoktu. Ben kp evinde oturma niye demediniz. Kaç lira içinde paranız var da yaygara yapıyorsunuz. Kp almış evi, satılınca tabi kendi hesabına yatıracakHakkın yok diye bir dünya yok. Yarın tapuyu üstüne alırsa kp evinde oturuyor dedirtmem kendime
Adamın evinde otururken bu gururunuz niye yoktu. Ben kp evinde oturma niye demediniz. Kaç lira içinde paranız var da yaygara yapıyorsunuz. Kp almış evi, satılınca tabi kendi hesabına yatıracak
Ev babanin oğlu ustune yaptigi bir ev ise gayet de hakki var.
Kimsenin karismasini istemiyorsaniz kimseden tek bir kuruş almadan kendiniz alacaksiniz evinizi. Yoksa adam hala kendi evi gibi görür. Karismaya da hak bulur kendine.
Ev kimindi tapuda![]()
Ev işi bu belki büyük olarak yaninizda olmak istiyor , belki pazarlık yaparım diye düşünüyor , alacaginiz ev hazir mi sadece tapu vs mi olacak...
Bence bu kadar kötü düşünmeyin belki sadece aldığınız evi görmeye geliyor...Ev hazır gezilip bakılmayacak biz Baktık beğendik sadece evin sarılıp onun da alınması kalmıştı. Bugün satıldı. Parayı babası almış. Ankara'dan alırken de ben gelicem demiş. Ya eve müdahale edecek ya da evi üstüne yapacak aklıma başka seçenek gelmiyor
Bence bu kadar kötü düşünmeyin belki sadece aldığınız evi görmeye geliyor...
Öyle bir durum olursa ki yapmaz bence eşiniz müdahale eder
Konuyu rakip edenler bilir. Bir önceki konuda anlattığım gibi evimizi sarıp Ankara'ya yerleşecektik. Bugün evimizin satışı gerçekleşti. Ve evin parasını kp hesabına yatırttırmış! Eşime vermemiş!
Bayram'dan sonra Ankara'ya gidip alacağımız ev içi kapora vericez. Babası da gelecekmiş. Amacı ne? Ne için geliyor? 30 yaşında adam beğendiği evi almak içim babasına mı ihtiyaç duyuyor anlamadım. Eşime sordum neden geliyor diye gelmek istedi ne diyeyim dedi!
Evin tapusunu üstüne mi alacak dedim öyle olsa neden satsın ev benim diyor eşim. Zaten onun eviydi kp evi değildi. Ama neden geliyor. Evi beğenmeyip taş mı koyacak? Kafamda deli sorular!!
Ayy su bazi yorumlardada ev sizin degildi karisamazsin diyenlere bitiyorum, evlilikte ne zamandan beri senin benim var tövbe ya bal gibide karisir karisi olarak...
Neyse konuya gelecek olursak , is kocanda bitiyo pasif anladigim kadariyla daha öncede kp para islerine felan karistimi?