Sonunda satıldı!!

KP almış vermiş evi eğer bu konularda karıştırmak istemiyorsanız para biriktirip, kendiniz alıp geçip oturursunuz.
Benim kuzenin de babasıyla böyle sorunu vardı, eşi ile bi ev alıp kpnin evi de iade ettiler.

Hakkın yok diye bir dünya yok. Yarın tapuyu üstüne alırsa kp evinde oturuyor dedirtmem kendime
Adamın evinde otururken bu gururunuz niye yoktu. Ben kp evinde oturma niye demediniz. Kaç lira içinde paranız var da yaygara yapıyorsunuz. Kp almış evi, satılınca tabi kendi hesabına yatıracak

Ev babanin oğlu ustune yaptigi bir ev ise gayet de hakki var.
Kimsenin karismasini istemiyorsaniz kimseden tek bir kuruş almadan kendiniz alacaksiniz evinizi. Yoksa adam hala kendi evi gibi görür. Karismaya da hak bulur kendine.

Ev satilmis ama kimin evi satilmis. Onceki konuyu bilmiyorum, bilmek zorunda da degilim. Konuyu acarken, oteki konudan bi ozet gecseniz fena olmazdi.

Son düzenleme:
Ben 37 eşim 45 yasindaydi ev alacağız rahmetli annemle babam siz kaziklanirsiniz dediler ve bizimle gelip eve baktılar pazarlık ettiler. Bizim vermeyi dusu dugumuz fiyatın kat kat altina almıştık evi. Belki kp de böyle dusunmus olabilir.

Ev konu sahibinin kocasinin eviymis, tapu da kendisinin ustuneymis.
Eskiden bos bir araziden sehirdisina yakin bir yerden almis cok degerli degilmis yani az bir paraya almis esi.
Simdi ev degerlenince onu satip Ankadaran yeni ev almak niyetindeler ama kayinpeder evden gelen paraya da yeni alinacak eve de mudahale ediyormus ve sebebi nedir konu sahibi buna sinirli.

Adamın evinde otururken bu gururunuz niye yoktu. Ben kp evinde oturma niye demediniz. Kaç lira içinde paranız var da yaygara yapıyorsunuz. Kp almış evi, satılınca tabi kendi hesabına yatıracak
Canımmm benim ben kirada oturuyorum şu an kimsenin evinde değil. Ayrıca satılan evi kocam almış kp parasıyla değil yani. Alınacak ev de eşimin olmalı kendime istemiyorum. Ayrıca imkanı varken kocamın evinde otururum neden kp evinde oturayım neden o konuma düşeyim? Benim ailem asla izin vermez buna

Ev babanin oğlu ustune yaptigi bir ev ise gayet de hakki var.
Kimsenin karismasini istemiyorsaniz kimseden tek bir kuruş almadan kendiniz alacaksiniz evinizi. Yoksa adam hala kendi evi gibi görür. Karismaya da hak bulur kendine.
  • Arkadaşlar ev zaten eşimin evi zamanında çalışmış ev almış üstüne. Kp parası değil eşimin çalıştığının karşılığı bu ev. Zamanında tarla olan yerden almışlar Zaman içinde değerlendi biDe bugün sattık Ankara'dan almak içim. Yani kp söz Hakkı yok

Ev işi bu belki büyük olarak yaninizda olmak istiyor , belki pazarlık yaparım diye düşünüyor , alacaginiz ev hazir mi sadece tapu vs mi olacak...

Ev işi bu belki büyük olarak yaninizda olmak istiyor , belki pazarlık yaparım diye düşünüyor , alacaginiz ev hazir mi sadece tapu vs mi olacak...
Ev hazır gezilip bakılmayacak biz Baktık beğendik sadece evin sarılıp onun da alınması kalmıştı. Bugün satıldı. Parayı babası almış. Ankara'dan alırken de ben gelicem demiş. Ya eve müdahale edecek ya da evi üstüne yapacak aklıma başka seçenek gelmiyor

Ev hazır gezilip bakılmayacak biz Baktık beğendik sadece evin sarılıp onun da alınması kalmıştı. Bugün satıldı. Parayı babası almış. Ankara'dan alırken de ben gelicem demiş. Ya eve müdahale edecek ya da evi üstüne yapacak aklıma başka seçenek gelmiyor
Bence bu kadar kötü düşünmeyin belki sadece aldığınız evi görmeye geliyor...
Öyle bir durum olursa ki yapmaz bence eşiniz müdahale eder

Bence bu kadar kötü düşünmeyin belki sadece aldığınız evi görmeye geliyor...
Öyle bir durum olursa ki yapmaz bence eşiniz müdahale eder
Kp üstüne alırsa zaten o evde kalmam çünkü zaten eşimin eviydi şimdi üstüne alırsa benden kaçırıypr demektir. O zaman oğlu da kendime başka kadın bulsun

Ayy su bazi yorumlardada ev sizin degildi karisamazsin diyenlere bitiyorum, evlilikte ne zamandan beri senin benim var tövbe ya bal gibide karisir karisi olarak...

Neyse konuya gelecek olursak , is kocanda bitiyo pasif anladigim kadariyla daha öncede kp para islerine felan karistimi?

Ben de once kayinpederin ogluna verdiği ev satilmis diye dusundum ama esiniz kendisi calisip almis evi, simdi satip parasini babaya vermesi ya o kadarcik sorumluluk almayi becerememesinden ya da gercekten evi kayinpederin ustune yapip mal kacirma gibi niyetleri var.

Aklima kayinpederinin evin kaporasini yatiracagi geldi okurken. Ama bilemem hayirlisi olsun :)
Konuyu rakip edenler bilir. Bir önceki konuda anlattığım gibi evimizi sarıp Ankara'ya yerleşecektik. Bugün evimizin satışı gerçekleşti. Ve evin parasını kp hesabına yatırttırmış! Eşime vermemiş!

Bayram'dan sonra Ankara'ya gidip alacağımız ev içi kapora vericez. Babası da gelecekmiş. Amacı ne? Ne için geliyor? 30 yaşında adam beğendiği evi almak içim babasına mı ihtiyaç duyuyor anlamadım. Eşime sordum neden geliyor diye gelmek istedi ne diyeyim dedi!

Evin tapusunu üstüne mi alacak dedim öyle olsa neden satsın ev benim diyor eşim. Zaten onun eviydi kp evi değildi. Ama neden geliyor. Evi beğenmeyip taş mı koyacak? Kafamda deli sorular!!

Ayy su bazi yorumlardada ev sizin degildi karisamazsin diyenlere bitiyorum, evlilikte ne zamandan beri senin benim var tövbe ya bal gibide karisir karisi olarak...

Neyse konuya gelecek olursak , is kocanda bitiyo pasif anladigim kadariyla daha öncede kp para islerine felan karistimi?
Valla karışırım karışıyorum da. Eve geldiğinden beri başının Etini yiyorum sen sahip çıkamazsan benim hesabıma yatırsaydınız diyorum. Neden iki işlem olacak ki? Ev zaten gidip alınacak neden sende durmuyor o para anlamadım mantıklı bir açıklama getiren de yok. Kv beni pek sevmez. Kpride dolduruyor sanırım bana karşı çomak sokmak için fırsat buldular gibi hissediyorum ama inşallah sorun çıkmadan evi alabiliriz. Yoksa büyük olay çıkartıcam bu da evliliğimi bitirebilir.

Back
X