Sonunda söyledim sizce iyi mi yaptım?

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.537
616
73
34
Kızlar biliyorsunuz ki boşandım akrabalara söyledim ve okulda sadece çok yakın arkadaşıma demiştim. Bugün bir hocayla aramız iyi konuşuyorduk,evlilikten konuştuk sen evli miydin dedi ben de ayrıldım felan dedim sonra pişman oldum dediğim için. Açılçası okuldaki arkadaşım demeseydin dedi gizli kalsaydı felan dedi rahatladım ama yinede arkadaşım öyle deyince pişman oldum

Kızlar biliyorsunuz ki boşandım akrabalara söyledim ve okulda sadece çok yakın arkadaşıma demiştim. Bugün bir hocayla aramız iyi konuşuyorduk,evlilikten konuştuk sen evli miydin dedi ben de ayrıldım felan dedim sonra pişman oldum dediğim için. Açılçası okuldaki arkadaşım demeseydin dedi gizli kalsaydı felan dedi rahatladım ama yinede arkadaşım öyle deyince pişman oldum
Gizlenecek, utanılacak bir şey yok. Bangır bangır ilan etmenize de gerek yok. Bu gayet doğal bir durum. Denk gelirse içinizden geldiği gibi söylemek isterseniz söylersiniz, size kalmış🌸

Neden gizli kalsinki? Utanılacak bı durum mu boşanmak? Her an herşey olabilir, kimsenin garantisi yok, herkes bosanabilir. İyi olmuş soylediginiz, sır gibi saklamak sizi sıkıntıya sokar

Konusu gelmiş söylemişsin, durduk yere ben boşandım diye bağırmamışsın ki.

Dedikodu yaparlar diye

Yakın arkadaşının düşüncesi buysa bu kıza dikkat et, insanın fikri neyse zikri o olur. Aklına direkt dedikodu gelen insanın kendisi de olur olmadık şeye dedikodu yapıyordur.

yani gizlenecek sey; gayrimeşru doğan çocuk ne bileyim yasak aşk yaşıyor olmak, eşimin usulsüz işleri, atıyorum cinayetten ya da uyuşturucu ticaretinden içeri girmiş olması vs vs vs dır. boşanmış olmamı niye saklayayım? evlenmek kadar boşanmak da hayatın olağan akışında var. ben saklanacak birsey göremiyorum ki çoğu arkadaşımda öyle düşünüyor bence. ben şimdiye kadar boşandığıni saklayan kimse duymadim

Dedikodu yaparlar diye

Birinin boşanmış olması değil boşanmışken eşim uzakta yaşıyor diye arkadaşlarına durduk yere yalan söylemesinin ortaya çıkması daha büyük bir dedikodu sebebi madem dedikodudan korkuyorsunuz

Birinin böyle yalanını yakalasam ben bile aa ne alaka neden saklıyormuş ki derim ya.

O arkadaşınızdan da uzak durun köhne bir bakış açısı var. Size bir şey kazandırmaz yaşlı teyzeler gibi onu yapma ayıp bunu deme dedikodu el ne der. Yazık bir de öğretmen olmuş o zihniyetle

Ayıplı şeyler gizlenir, boşanmak ayıplı değil.
Ayrıca soyadınızdan anlaşılır zaten çalıştığınız ortamda, bir sürü imza sirküsü oluyor adımıza yönelik.

Söylemeseydiniz yalancı olacaktınız. Dürüstlük her zaman iyidir.

Ayıp geliyorsa boşamasaydınız sanki 80’li yıllardayız kolunu sallasan boşanan insan dolu zaten

Neden saklayacakmışsınız? Ayıplı bir durum mu boşanmak? Şu kafalardan lütfen çıkın. Sizin hayatınız sizin! kimseyi ilgilendirmez!!

Back
X