Erkek İnfertilitesi sonunda sperm sayısını arttırdık ama?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi öncelikle sayı kadar hareket de önemli, lifeaksiyon süresi demek spermlerin sıvılaşma süresi demek, ne akdar düşük olursa o kadar iyi, 40 dakika bile fazla aslında bizimki 15 dakikaydı, sperm hızını artırmanız gerekli önce bence, bunun için kürleri denediniz mi?

merhaba arkadaslar 12 yıldır bebek özlemi çekiyoruz 6 aşılama 1 tup bebek denememiz vardı ama sonuç hüsran beni bazı arkadaslar hatırlaya bilir neyse eşime keçi boynuzu ve çeşitli bitkiler uygulamaya çalıştım en fazla 15gun dayana bildi yıllar önceki ilk testerimizde sayı 11-12milyonlarda hız %50lerdeydi buay zorla sperm testti yaptırttım test sonucu sonuç referan degerler .
volüm 1.5 ml--- 2-5 ml .
renk sarı--- gri beyaz sarı
reaksiyon N--- 7,2 7,8
vizkosite ++++ ---akıcı
likafaksiyon süresi 80 dk--- <40 dk]
sperm sayısı 23 mil/ml ---20-250 mil/ml
total motil sperm sayısı 12 , ileri motil sperm sayısı 8 mil
motilite kalitesi 1 saat içinde
a ileri hızlı 13%--- >%25
b ileri yavaş 22% ---a+b>%50]
c yerinde hareket 30% ---d hareketsiz 35%
ileri motil sperm 35 mil/ml, ---total sperm sayısı 35 şimdi arkadaslar hızımız düşük reaksiyon N nedemek,vizkosite+++ nedemek ve life fonksiyonum 40 dk kalarda olması gerekıyor bunın içinde protein kınaz tedavisi olunması gerekıyor bu tedaviyi olan varmı acaba

Merhaba bizim değerlerde sizin ilk değerlere benziyor. Toplam 14.000.000, ileri hızlı %10, yavaş %30, yerinde%12 ve hareketsiz %48:((( buarada morfoloji %4. Sizin testte morfoloji kaç çıkmıştı ve şimdiki değer ne acaba? Bizde evicap, trental, Coenzim q10 ve keçi boynuzu kürü kullanıyoruz. Buarada bahsettiği tedaviyi daha önce duymadım ama burda bilen arkadaşlar vardır mutlaka

merhaba arkadaslar 12 yıldır bebek özlemi çekiyoruz 6 aşılama 1 tup bebek denememiz vardı ama sonuç hüsran beni bazı arkadaslar hatırlaya bilir neyse eşime keçi boynuzu ve çeşitli bitkiler uygulamaya çalıştım en fazla 15gun dayana bildi yıllar önceki ilk testerimizde sayı 11-12milyonlarda hız %50lerdeydi buay zorla sperm testti yaptırttım test sonucu sonuç referan degerler .
volüm 1.5 ml--- 2-5 ml .
renk sarı--- gri beyaz sarı
reaksiyon N--- 7,2 7,8
vizkosite ++++ ---akıcı
likafaksiyon süresi 80 dk--- <40 dk]
sperm sayısı 23 mil/ml ---20-250 mil/ml
total motil sperm sayısı 12 , ileri motil sperm sayısı 8 mil
motilite kalitesi 1 saat içinde
a ileri hızlı 13%--- >%25
b ileri yavaş 22% ---a+b>%50]
c yerinde hareket 30% ---d hareketsiz 35%
ileri motil sperm 35 mil/ml, ---total sperm sayısı 35 şimdi arkadaslar hızımız düşük reaksiyon N nedemek,vizkosite+++ nedemek ve life fonksiyonum 40 dk kalarda olması gerekıyor bunın içinde protein kınaz tedavisi olunması gerekıyor bu tedaviyi olan varmı acaba

Merhaba bizim değerlerde sizin ilk değerlere benziyor. Toplam 14.000.000, ileri hızlı %10, yavaş %30, yerinde%12 ve hareketsiz %48:((( buarada morfoloji %4. Sizin testte morfoloji kaç çıkmıştı ve şimdiki değer ne acaba? Bizde evicap, trental, Coenzim q10 ve keçi boynuzu kürü kullanıyoruz. Buarada bahsettiği tedaviyi daha önce duymadım ama burda bilen arkadaşlar vardır mutlaka. Bi de reaksiyon N sanırım ph değeri normal demek.

Son düzenleme:
Back
X