Erkek İnfertilitesi sonunda spermleri çogalttık...........

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
258
22
623
Antalya
benı bazı arkadaşlar tanır.yıllardık spermleri çoğaltmak için mücadele ettim.sonunda basardık. 6-7 yıl önce sperm sayımız 11.milyonlarda hız %50 civarlarındaydı.eşime bir kuru içirdiysem 2.sını içiremedim en fazla.15gun bitkileri içiyordu gerisi yok. 2012 de sperm örnegımız şu sekilde..... volüm 1.5 ml.... viskozite ++++......... likefaksiyon süresi 80 dk........ 1 ml de sperm sayısı 23 milyon... total motil sperm sayısı 12 milyon... ileri motıl sperm sayısı 8 milyon .... a ileri hız %13.... b ileri yavaş %22.... c yerinde hareketli %30.... hareketsiz %35... ileri motil sperm yüzdesi 35 milyon... total sperm sayısı 35 milyon... yuvarlak hücre 3 milyon..... 2013 nisanda 1 kutu proxeed bıtırdı.gunde 2 defa ama bazen atladımız oldu ve 2 gün önce verdıgımız sperm değerleri. volum 2.25... viskozite akıcı... likefaksiyon 30 dk... 1 mlde sperm sayıdı 38 milyon... total motıl spermsayısı 47 milyon... ileri motıl sperm sayısı 21 milyon... a ileri hızlı %24.... b ileri yavaş %32... c yerinde hareketli %3... d hareketsiz %42... ileri motil sperm yüzdesi 55 milyon... total sperm sayısı 36 milyon yazıyor ama bunu yanlış hesaplamışlar 1 ml deki sperm sayısı 38 milyonya 2.25 ile çarpınca 86 civarlarında olmasıgerekıyor. kızlardegerler nasıl sizce

Son düzenleme:
merhaba sizin adınıza çok sevindim siz bir sorum olucak .neden 1 mldeki sperm sayısını 2.25 ile çarpıyoruz.duymadım daha önce.

merhaba sizin adınıza çok sevindim siz bir sorum olucak .neden 1 mldeki sperm sayısını 2.25 ile çarpıyoruz.duymadım daha önce.

canım1 ml dekı sperm sayısı 38 mılyonya total deyınce volumdekı sperm lerın hepsi olması gerekiyor38ide 2.25 ile çarparsak 86 milyon gıbı bır cıvar çıkıyor.bu herkez için geçerlı degıl benım totalı yanlış yazmışlar 1 mlde 38 mılyonsa totalı 36 olamaz

görünüş- normal
vizkozite- normal
likefaksiyon- normal
hacim ml- 4.2
ph- 7,2
yıkama sonrası
hızlı hareketli- 4 38
yavaş hareketli- 47 44
yerinde hareketli- 17 7
hareketsiz- 32 11
konsantrasyon- 36 14
toplam sperm sayısı:58,8
Morfoloji:
normal% si- 3
akrozomal indeksi (normal %)- 61
yuvarlak hücre konsantrasyonu- 1,1
lökosit konsantrasyonu- 0,83
diğer hücreler-0,26
bizimde yanlış hesaplanmış sanırın lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden çok saolun

canım senın sayın doğru konsantrasyon yıkama öncesi 36milyonmuş 4.2 ile çarpınca 152milyon ediyor bu yıkamadan öncekı degerın yıkamadan sonrakı degerın ise 58mılyon sekızyuz 4.2 ile 14 mılyonu çarpmışlar

çok saolun bizimde hız sorunumuz vardı 9 aydır deniyoruz ama henüz bişey yok rabbim hepimize yardım etsin inşallah ..

hayırlı olsun bol bebiş getirsin spremler inş:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
sizin 2. testinizde bi hata var. tekrar yaptırın.
çünkü ya 1mldeki sperm sayısı yanlış ya da toplam sperm sayısı yanlış. %50 ihtimal var. siz iyi olanı kabullenmişsiniz ama diğer ihtimalde olabilir. testi yenileyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…