- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
pregosteron hamişlerde düşük tehlikesi olduğunda veriliyor
ama bu arada hamişliğine kolaylaştırdığını biliyorum cnm
yani klomenle yumurta gelişimine bakacak yeterli boyuta geldiğindede o dediğin iğne ile çatlatacak
ve eşide problem yoksa normal ilişki verecek ve sonrasında pregestorın ve östrojenle hamiş kalabilmeni destekleyecek ....allah şifa versin allah tez zamanda bebeğini versin
ben 11 aydır uğraşıorum.....ikinci aşılamam için strat verdik iğnelerimi oluyorum
ama çok zor 2 günde bir sürekli doktordayım....allah uğraştırmasın cnm
canım tedavin hayırlı olsun.bende 3 ay önce başladım senin gibi klomen(yumurta geliştirici)pregnly(çatlatma iğnesi)hala tedavi görüyorum.sabır gerektiren bi tedavi 2 günde bir dr yumurtalara bakıo gelişme varmı die gelişince iğne oluyorum.benm ikinci iğne denememdi ama ben olacağına inanıyorum drum 3_4 ay içerisinde gebeliğin olacağını söyledi.tabi allah bilir umutlar tükenmez.çünkü tedavimle birlikte hem adetlerim düzeldi hemde yumurtalarım gelişti.bu benm için büyük gelişme.çünkü pko hastasıyım. yakasını bırakmak yok tedavinin her ay umutla sabırla bekliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
slm Kizlarrrr
Doğal Yolla Müdahalesiz Dr.un Verdiği Son 3 Aylik Süredede Bi Gelişme Olmadi Herdefasinda Regl Oldum Yine...dr.umu Aradim Süremiz Bitii Nezaman Geliyim Dedim..adetimin 3. Günü Yani Bugün çağirdi Muayeneye...önceden Konuştuğumuzda Büyük Ihtimal Laparoskopi Yapacakti..ama Dr.um Laparoskopiyi Biraz Erteledi..ilaçla Bi Başlayalim Dedi
Ve Birsürü Ilaç Yazdirdi Klomen - Estrofem - Progestan - Ovitrelle(iğne) Bunlardan Sadece Klomeni Adetimin 5.günü Başlayip 5 Gün Kullanicam.11. Günümdede Tekrar Muayeneye Gidicekmişim..diğerlerini şimdilik Başlamiyosun Dedi..anladiğim Kadariyla Ovitrelle çatlatma Iğnesi Herhalde Ama Diğerlerini Anlamadim..okudumda Ne Işe Yarar çikaramadim..cadiarzu
Bi Bilginiz Varmi Canlarim Neler Olacak Bana Bundan Sonra Nasil Ilerliycek Tedavim...????
bütün çabamız gelecek yaramazlar için zaten.cnm içindeki isteği ve heyecanı tedavin boyunca kaybetmem dileğiyle.benm için her ay yeni bi umut heyecan.bununla yaşıyorum.amin canım yaaa..benimde ilk tedaviye başlayışım..içimde inanılmaz bi heyecan var..inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?