sonunda tüp bebeğe başladım, pcos olanlar bakabilir mi :)

Geçmiş olsun canım evet ben kusmaya başladığımda gitmiştik hastaneye. Halsizlik ve kusma olduğu zaman gitmeni öneririm inşallah sorunsuz atlatırsın

Ağrım olmadı sadece işlemden sonra biraz vardı onuda verdikleri ağrı kesici serum geçirdi. Sizi korkutmak istemem ama Opu sonrası ilk 2 gün gayet normaldi hafif karnımda şişlik olmuştu ama 3. Gün ölüyorum zannettim ohss olmuştum mide bulantısı kusma karnımın şişliğinden nefes alamıyorum zannettim hemen doktoruma haber verip hastaneye gittik ve 2 gün hastanede yattım. Bunun sebebi çok fazla yumurtamın toplanmış olması ve geride gelişmekte olan çok yumurtam kalmıştı onlarda opudan sonra kendiliğinden çatladığı için karın boşluğuna sıvı bırakıyorlar bu sebepteydi. Birde normalde opudan sonra cedrotide iğne kullanılmıyor ama ben 6 gün daha kullandım. tabi sonrasında da hafif ağrılarım oldu 1 hafta içinde tamamen toparladım.
30 tanesi döllendi ilk gün 2. Gün 15 tane kalmıştı doktorum çok fazla olduğu için hepsinde 5. Güne gitmek istedi şuan aa kalitede 7 tane embriyom var.
Umarım sizinde güzel geçer emeklerinizin karşılığı boş çıkmaz Allah yardım etsin☺️🌸
Ben de iki kere kustum bugün olsun Opu sağ tarafımda abartılmayAcak kadar ağrım var ben de mi doktorla görüşmeliyim

Back
X