Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba uzun zamandır ıstıyordum fakat dun 16.00 da oldum amelıyatımı sımdı sızınle paylasabılırım sızdende sorular ve cevaplar almak ısterım:)
Bu arada cnm kilo 65 boy 172 sirt bedenimde 80Geçmiş olsun:) yeni memiklerinle mutluluklar canım:)
Agrim cok yok gibi ama ayaga kalkamiyorm yatakdan kalkarken biri tutmadan kalkamiyorum ne Zaman gecer bu agrilar bide bu gerginlk ne Zaman gecer ya bide vucudm odem yapmis olablr mi dunden bugune 2kilo fazla ciktim tartida(((Hahahah sırtım çürüyecek sanıyodum bende ılk gun:) agrın acın ne durumda canım nasıl hıssedysun
Geçmiş olsun canım benim de kas üstü oldu o yüzden çok ağrı hissetmedim sen de 2 en fazla 3 gün sonra kendine gelirsin.Dun yaptirdim 16.00da 345 cc damla yaptirdim kas ustu evet ben druma biraktm o kas ustu yapmis kaslarm guclu oldufu icin yapisi uygun oldugu icin ameliyatdan 17.00dan ciktim 20.00a kadar bisey yemedim sonra corba ictim bi ayaga kalkiyim dedim yildizlar gordum sonra 21.00da taburcu oldm arabayla eve gelirken midem bulandi evet:)
Ameliyatınızı kime yaptırdınız sanırım ankara da oldunuz.merhaba uzun zamandır ıstıyordum fakat dun 16.00 da oldum amelıyatımı sımdı sızınle paylasabılırım sızdende sorular ve cevaplar almak ısterım:)
Agri yatarken yok ama kalkarken fln cok degisik bi agri oluyo:/çooook geçmiş olsun canım...darısı başımıza..ağrın var mı?
Geçmiş olsun canım benim de kas üstü oldu o yüzden çok ağrı hissetmedim sen de 2 en fazla 3 gün sonra kendine gelirsin.[/canim peki kac cc oldu?bide com gerginler ne zaman yumusuyorlar kalkarken cok zorlaniyorm onlar ne zaman gecer?
Kac cc takildi bide gerginler cok onlar ne zaman geciyor tas gibi suan seninde olemiydi nezaman duzeldi?ne zaman rahat yuruyebilcem?Canim pwki
Canım benim dikleştirme olduğu için çok küçük 150 cc protez konuldu.ilk başta benim de öyleydi 1 hafta sonra o gerginlik ve şişlik geçti ama kollarını falan çok rahat oynatırsın.2 hafta önce oldum ben çocuklarımı çok rahat kucağıma alıyorum.Kac cc takildi bide gerginler cok onlar ne zaman geciyor tas gibi suan seninde olemiydi nezaman duzeldi?ne zaman rahat yuruyebilcem?
Cok normal canim yatip kalkarken ağrin olmasi ben ilk 3gün eşimin yardımıyla yatıp kalktım 4.gün kendim kalkabildim hatta çarsiya bile ciktim baya yürüdüm ama yolda birisi yanlışlıkla çarpacak diyede çook korktum 10günden sonra normal yaşantıma döndüm ilk 10gün kollarımın gücü yoktu şimdi bomba gibiyim biraz sabret hepsi geçiyo ve gerçekten çok hızlı iyileşiyosunAgri yatarken yok ama kalkarken fln cok degisik bi agri oluyo:/