busem68 çok şükür Allah'ım Kayıtlı Üye 26 Şubat 2008 1.332 6 158 İstanbul 14 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelif #21 gamzelif .!.: etmem mi.hergece isteyn herkes için dua ediyorum edicemde. maneviyat çok önemli canlarım. allahım hayırlısıyla hepinize nasip edecek bak göreceksiniz güzel heberlerinizi alıp sevinicem bende. 5 hafta bitti 6. haftaya girdim bugün canlarım süprizzzzz süpriz yapacak hepinize bak dediydi diyeceksiniz Genişletmek için tıkla... canım inş bebeğine sağlıcakla kavuşursun yaa ben 8 haftalığım hayırlı doğumlar versin Allahh.:Saruboceq::Saruboceq:
gamzelif .!.: etmem mi.hergece isteyn herkes için dua ediyorum edicemde. maneviyat çok önemli canlarım. allahım hayırlısıyla hepinize nasip edecek bak göreceksiniz güzel heberlerinizi alıp sevinicem bende. 5 hafta bitti 6. haftaya girdim bugün canlarım süprizzzzz süpriz yapacak hepinize bak dediydi diyeceksiniz Genişletmek için tıkla... canım inş bebeğine sağlıcakla kavuşursun yaa ben 8 haftalığım hayırlı doğumlar versin Allahh.:Saruboceq::Saruboceq:
deniz42 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2007 194 1 118 Şanlıurfa 15 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelif #22 Hayırlı olsun arkadaşım.Tebrikler.
hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 5.323 31 156 İstanbul 17 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzelif #23 ne mutlu size tatlım babayıda senide tebrik ederim.. RABBıM sağlıkla kucaklamayı da nasib etsin inşallah
ne mutlu size tatlım babayıda senide tebrik ederim.. RABBıM sağlıkla kucaklamayı da nasib etsin inşallah