Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun,gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip etsin AllahTEŞEKKÜR EDERİM sende yeni hamişsin ayy çok farklı bi duygu yaa çok heyecanlı kalbim yerinden çıkacak sanki ellerim ayaklarım titriyo![]()
BENİMDE 2 CM ÇAPINDA MYOM VARDI KAFANA TAKMAMAYA ÇALIŞ İLAÇDA KULLANMADIM SOĞAN KÜRÜ FLN YAP İSTERSENBiz 10 aylık evliyiz daha senemiz dolmadi ama biran önce bebiş istiyorz bir sorun yok Suan ama benim adet düzensizliği var doktora kontrollü gidiyorz ama önce adeti düzene sokmam gerek birde kist var tabi ilaç kullanmak istemiyorum artık her ay geç gelince heycana kapılıyorz ama sonuç hiç birşey herşeyin hayirlisi çocuk yapmak hicde kolay değilmş :)))
BENİMDE 2 CM ÇAPINDA MYOM VARDI KAFANA TAKMAMAYA ÇALIŞ İLAÇDA KULLANMADIM SOĞAN KÜRÜ FLN YAP İSTERSEN
canım hiç kafana takma takmadığın ay oluyor emin ol stres çok etkiliyor Rabbim istesin o ol der ve olur bende 8 ay uğraştım olmadı sonra kafama takmadığım ayda nasıl olsa olmaz dedim oldu şuan 9. haftalık hamileyim kisti falan takma bende pko varTEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP OLSUN İNŞALLAH
ÇOK MUTLUYUM ÇOK ÇOK ÇOK MUTLUYUM KIZLAR ADETİM GEÇEN AY 12 GÜN GECİKMİŞTİ BU AY 2 GÜN GECİKTİ BUGÜN ECZANEDEN TEST ALIP BAKTIM POZİTİF ÇIKTI HEMEN KAN VERDİM SONUÇ 894.39 ÇOK MUTLUYUMMM =)![]()
ovulasyon testi denediniz mi?Biz 10 aylık evliyiz daha senemiz dolmadi ama biran önce bebiş istiyorz bir sorun yok Suan ama benim adet düzensizliği var doktora kontrollü gidiyorz ama önce adeti düzene sokmam gerek birde kist var tabi ilaç kullanmak istemiyorum artık her ay geç gelince heycana kapılıyorz ama sonuç hiç birşey herşeyin hayirlisi çocuk yapmak hicde kolay değilmş :)))