SONUNDAA BENDE HAMİLEYİİİMMMM

tebrikler. inşallah güzel bir hamilelik geçirir ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK MUTLU OLDUM DAHA YENİ ÖĞRENDİM EŞİMİN DAHİ HABERİ YOK

TEŞEKKÜR EDERİM sende yeni hamişsin ayy çok farklı bi duygu yaa çok heyecanlı kalbim yerinden çıkacak sanki ellerim ayaklarım titriyo :rolleyes::rolleyes::KK9:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrikler.. :) o heycanı inşallah birgün bende yaşarım allahımmm <3 :)

amin inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin 8 aydır o kadar kafaya ytakıyodum ki hamile kalamıyorum diye eşim bu ay sigara bırakma ilacı kullandı yan etkilerinden dolayı fazla bişey yapamamıştık :rolleyes: o yüzden bu ay hiç beklemiyodum olmaz diyodum hakikaten psikoloji çok önemli kafaya takma diyemiyorum pek ama takmamaya çalış :rolleyes: inşallah en kısa zamanda sende bu güzel haberi alırsın

Biz 10 aylık evliyiz daha senemiz dolmadi ama biran önce bebiş istiyorz bir sorun yok Suan ama benim adet düzensizliği var doktora kontrollü gidiyorz ama önce adeti düzene sokmam gerek birde kist var tabi ilaç kullanmak istemiyorum artık her ay geç gelince heycana kapılıyorz ama sonuç hiç birşey herşeyin hayirlisi çocuk yapmak hicde kolay değilmş :)))

Biz 10 aylık evliyiz daha senemiz dolmadi ama biran önce bebiş istiyorz bir sorun yok Suan ama benim adet düzensizliği var doktora kontrollü gidiyorz ama önce adeti düzene sokmam gerek birde kist var tabi ilaç kullanmak istemiyorum artık her ay geç gelince heycana kapılıyorz ama sonuç hiç birşey herşeyin hayirlisi çocuk yapmak hicde kolay değilmş :)))
BENİMDE 2 CM ÇAPINDA MYOM VARDI KAFANA TAKMAMAYA ÇALIŞ İLAÇDA KULLANMADIM SOĞAN KÜRÜ FLN YAP İSTERSEN

BENİMDE 2 CM ÇAPINDA MYOM VARDI KAFANA TAKMAMAYA ÇALIŞ İLAÇDA KULLANMADIM SOĞAN KÜRÜ FLN YAP İSTERSEN

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP OLSUN İNŞALLAH
canım hiç kafana takma takmadığın ay oluyor emin ol stres çok etkiliyor Rabbim istesin o ol der ve olur bende 8 ay uğraştım olmadı sonra kafama takmadığım ayda nasıl olsa olmaz dedim oldu şuan 9. haftalık hamileyim kisti falan takma bende pko var

ÇOK MUTLUYUM ÇOK ÇOK ÇOK MUTLUYUM KIZLAR ADETİM GEÇEN AY 12 GÜN GECİKMİŞTİ BU AY 2 GÜN GECİKTİ BUGÜN ECZANEDEN TEST ALIP BAKTIM POZİTİF ÇIKTI HEMEN KAN VERDİM SONUÇ 894.39 ÇOK MUTLUYUMMM =) :21::rolleyes::rolleyes::confused::confused::KK68::KK37::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin inş.:nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederim tavsiyelerin için Cnm...Bende Suan hasta olmayi bekliyorum 23 gündür gecikti adet söktürücü aldım ama hala gelen giden yok adet oldugu gibi rahim filmine gün alicam doktorum tüplerin açık olup olmadığına bakilım bu ay dedi inşallah orda sorun yoktur yoksa aklımda bu ay kesinlikle soğan kürü uygulamayi düşünyorum herşeyin hayirlisi

KİSTLER ZATEN RAHMİN ÜST TARAFINDAYMIŞ BEBEĞİN TUTUNACAĞI YERDE DEĞİLMİŞ BİŞEY OLMAZ HERALDE DOĞUMDA KÜÇÜLÜR BELKİ 894 ÇIKMIŞTI BETA KAÇ HAFTALIKTIR BİLEN VAR MI

ovulasyon testi denediniz mi?

Back
X